Tusen tack!

Idag när jag gick in på Blogg.se och kollade igenom första sidan för att se om det fanns några intressanta inlägg så såg jag ett bekant ansikte, nämnligen mitt eget! Blev helt chockad av att se mig och mitt inlägg på självaste framsidan! När jag väl loggade in så märkte jag att jag var på sidan av översikten också!
 
Jag är så glad och lycklig över att det är någon som faktiskt har uppskattat det jag skriver om och velat att just jag av alla tusentals bloggare och blogginlägg ska synas på framsidan!
Detta får mig nu att vilja kämpa mera för bloggen och sprida mera glädje och inspiration! Det är en så stor motivation att veta att någon har uppskattat och gillat det man gör :)
Här hittar du mitt inlägg om 10 saker som gör mig lycklig :)

Augusti snapshots

Färgade håret i början av augusti i en askig ton! / Under frisörbesöket
Pizzadejt med William / Glad efter en tung jobbdag!
Var på Weekend Festival i Helsingfors! / Någon som hade saknat mig då jag kom hem
Härligt med sovmorgon! / Solade för sista gången i år

Nu är det då söndag och augusti börjar ta slut. Känns verkligen konstigt att augusti har gått så här snabbt, känns som om månaden precis hade börjat! 

Har i alla fall hunnit med en hel del under augusti månad men har inte tagit så värst många bilder nu mot slutet då skolan har tagit upp så mycket tid så glömmer man ta bilder! 

Igår var det villaavslutning eller veneziansk afton som det så fint heter och jag var inte på någon villa som dom flesta andra var utan tog det både lungt och inte så lungt i stan i stället. En bra helg har det i alla fall varit och imorgon är det tillbaka till skolan som gäller!

Har du gjort något speciellt denna månad?

One Casein

 Jag har fått chansen att testa på något som jag aldrig har testat på förut i samarbete med Fitnessguru, kaseinprotein!
One Casein® är ett protein som bryts ned långsammare än t.ex. vassleprotein, så det är superbra att dricka före man går och lägger sig eller som ett mellanmål! Man kan blanda detta i nästan vad som helst och jag är riktigt taggad på att testa göra kokosbollar och proteingröt av detta! Det är även värmetåligt så man kan lägga det i olika bakverk också!
 
Jag har endast hunnit dricka detta som proteinshake på kvällen några gånger. Smaken påminner verkligen om äkta kakao, fast inte lika starkt! Det blev lite tjockare än andra proteinshakes jag har testat förr, men det är en smaksak om man gillar det eller inte!
 
Är du suger på att testa detta? Finns i flera olika smaker HÄR!

10 saker som gör mig lycklig

1. Mina nära och kära. Speciellt min pojkvän gör mig så lyckling bara av att vara i hans närhet! Och vänner och familj är jag så lycklig över att ha. Behöver jag ens förklara mera? 
 
2. Att få och ge komplimanger. Att få en komplimang kan göra ens dag så mycket bättre och när man själv ger en komplimang åt någon och ser hur glad personen blir så blir man själv så glad! Vi borde alla bli bättre på att ge komplimanger till varandra, vi alla mår så mycket bättre av det!
 
3. Då man vaknar riktigt utvilad. Detta är nog något av det bästa som finns enligt mig. Kan inte förklara hur skönt det är att fara och sova efter en tung dag och känna sig riktigt utvilad när man vaknar, det är lycka för mig!
 
4. Känslan efter ett gympass. Då man känner sig så där supertrött och man vet att man har gjort sitt bästa och redan nästan känner träningsvärken smyga sig på.
 
5. Sommaren och sommarlov. Jag känner mig alltid så mycket gladare och piggare under sommaren och alltid när solen tittar fram så gör det dagen såå mycket bättre! 
 
6. Då man får snälla kommentarer. Då man får riktigt gulliga kommentarer på bloggen eller via något annat ställe och man vet att den som har kommenterat bryr sig och har lagt sig sin tid på att läsa inlägget eller bara vill vara lite snäll, det är så härligt!
 
7. Konserter och festivaler. Om det är något som får mig att känna mig levande är nog det att stå med flera tusentals andra personer tätt och sjunga med full hals och hoppa och dansa som en galning till sin favoritartist! Får rysningar bara jag tänker på det!
 
8. Shopping. Ja, shopping får en egen punkt på denna listan! Då man hittar något riktigt bra i en affär och kommer ut med den saken i en påse och vet att den äntligen är ens egen är verkligen härligt! 
 
9. Då man gör någons dag bättre. Ett sådant tillfälle då man märker att man har gjort en person riktigt glad genom något riktigt simpelt är så härligt! Att säga något fint till personen i kassan då man betalar kan göra så mycket!
 
10. Då man är riktigt hungrig och får äta. Det finns nog inte något som är bättre än då man är superhungrig och får sätta sig ner och äta något riktigt gott! Eller om man har varit sugen på något i evigheter och äntligen får äta det!
 
Känner du igen dig på någon av punkterna?
 
Här är en av bilderna som Sarah fotade på mig förra lördagen! Är såå nöjd med bilderna och är så taggad för att göra designen klar med hjälp av dessa bilder! Besök hennes fina blogg HÄR! 

Fall outfit

autumn
Idag när jag öppnade väderappen på morgonen blev jag lite ledsen då jag såg att det skulle regna idag. Jag är inte riktigt redo faktikst för hösten ännu fastän jag har längtat lite i smyg efter att få börja ha på sig alla varmare kläder och klä på sig flera lager!
 
Hur som helst så blev jag lite inspirerad av att börja tänka på lite höstmode och höstoutfits så satte ihop ett kollage via polyvore som ni ser ovanför! Har blivit väldigt nyfiken på att testa på turtle neck i höst, det är något jag aldrig har testat på förr och är lite skeptisk om jag passar i det. Måste in i någon affär ASAP och testa på!
 
Ser du fram emot hösten?
 
P.S. Angående inlägget igår! Det verkade vara många som gillade inlägget då jag jämförde två concealers från MAC, så skulle det vara en kul grej om jag skulle nu som då jämföra produkter som jag har använt? :)

Vilken är bättre?

Idag tänkte jag jämföra dessa två concealers från MAC! 
Select cover-up har jag använt sedan jag kom hem från London i våras, och nu nyligen har jag börjat använda Pro longwear concealern som jag köpte i slutet av juni. Jag tänkte lista några punkter som jämför dessa två och sedan avgöra vilken jag skulle rekommendera!

- Pro longwear är mera täckande.
- Glasflaskan kan spricka om man tappar den i golvet, plastförpackningen är därför lite smartare.
- Det krävs mindre produkt av pro longwear för ett täckande resultat än med select cover-up.
- Select cover-up har en mera krämig konsistens.
- Svårt att få endast lite produkt ur pro longwear flaskan då det är en pump.
- Pro longwear "torkar" snabbare så man måste jobba ganska fort. 

Båda två har samma pris har jag för mig och jag gillar verkligen båda! Det är lite upp till var och en hurudan concealer man söker efter. Just nu så skulle jag rekommendera Pro longwear concealern, men jag har inte använt den lika länge som Select cover-up så är inte helt säker vilken jag gillar mera än. 

Har du testat någon av dessa? 
 

Tung måndag

Lite inspo från min tumblr!
Nu är äntligen denna skoldag över! Har ju hälsokunskap på ''kvällsgymnasiet'' efter skolan varje måndag så har alltid en helt fullspäckad dag just den dagen. Nu har jag då äntligen sluppit all skola för denna dagen och kommer att spendera kvällen och natten hos William eftersom att jag bara har gymnastik imorgon och börjar klockan 1, superskönt med en lång sovmorgon! Behövs verkligen!
 
Snart kommer förresten min nya design upp på bloggen! Direkt jag har fått bilderna av Sarah som vi fotade i lördags och då jag har gjort headern så börjar det mesta vara klart, så hela designen borde vara uppe denna veckan redan! Är så spänd på den nya designen eftersom att den känns så mycket fräschare och mera ''jag'' än denna jag har nu!
 
Hur har din vecka startat?

Destroyed denim

 Mina nya favoritjeans som jag fick med mig hem från stan för några dagar sedan!
Dessa kommer från Gina Tricot och det var egentligen ett riktigt spontanköp att köpa dessa, men är så glad att jag köpte dom!

Har från förr två par söndriga jeans men dom har aldrig suttit riktigt bra på så har knappt använt dom. Har länge sökt efter ett par fina söndriga jeans som sitter bra och inte är för långa och nu tror jag att jag har hittat dom! 

Vad tycker du om söndriga jeans?

Nya smycken

 Dessa två smyckena kom också hem till mig på samma gång som halsbandet några inlägg neråt!
Örhängena har jag inte hunnit använda ännu men de är ju så simpla och fina! Har länge velat ha något från Snö of Sweden men har aldrig tagit tag i saken, men nu äger jag ett par fina simpla örhängen! 

Armbandet från Pearls for girls har jag använt med mitt Thomas Sabo armband och dom två passar riktigt fint ihop! Detta är så fint med sin simpla design :)

Jag älskar silversmycken så det är alltid kul att utöka smyckesgarderoben lite nu som då! Jag är i alla fall supernöjd över dessa! 

T.G.I.F

Thank god it's friday! Dagen som jag har längtat efter hela veckan är äntligen här och nu ska jag njuta av lite ledighet före två dagar med jobb (lördag & söndag)! 
Imorgon ska jag och Sarah ut och fota lite bilder som bland annat ska finnas i min nya design som är på kommande! Har haft min nuvarande design i en evighet känns det som och jag tycker det börjar vara dags för lite nyare och fräschare!
 
Har hunnit vara en sväng till stan efter skolan idag och kom precis hem. Fick med mig lite saker hem från stan som behövdes och kommer säkert att visa upp vad jag köpte i ett inlägg senare! 
Ikväll blir det alltså bara mys hela kvällen och så ska jag se på Fångarna på fortet, (Gunilla Persson och Kissie är väl med ikväll?)  så då jag blir åtminstone lite utvilad inför nästa skolvecka!
 
Vad ska du hitta på i helgen?

Ansiktsmask

Igår när jag var inne på Kicks märkte jag att dom hade -20% på utvalda hudvårdsprodukter och jag som länge har sökt efter en ny ansiktsmask då min förra från LUSH tog slut så bestämde jag mig för att inte lämna butiken utan en ny ansiktsmask. Och ut kom jag då med denna som innehåller 2 engångsförpackningar. Passligt att testa något i mindre form före man köper i full size! Den var ju under 2€ / 20kr så det var ju nästan ingenting!

Jag testade denna redan igårkväll och hade inte riktigt några skyhöga förväntningar men denna var faktiskt riktigt bra! Jag har konstiga knottror i pannan som aldrig vill försvinna men jag märkte genast att dom blev färre! Huden kändes bra återfuktad efteråt och märkte inga dåliga sidor på denna! Ingen mirakelmask, men den gör sitt jobb!

Har du testat denna ansiktsmask?

Favoriter från topplistan

toplist
Byxor / Örhängen / Väska / Klänning / Adidas sneakers / Slip in sneakers
 Här har jag nu plockat några av favoriter från Nelly.coms topplista! Det finns så mycket fint, speciellt hur mycket klänningar som helst, men vi börjar ju närma oss hösten och vintern så jag själv kommer inte att köpa så många somriga kläder i år.
 
Sneakers känns alltid rätt på hösten och ett par svarta eller vita slip-ins har jag velat ha nu i flera månader! Sedan märkte jag skorna från Adidas också och de var riktigt snygga! En ny väska är något som är på min måste-köpa-lista på plats nummer 1! Min väska jag har nu håller på att ge upp men hittar ingen perfekt ny väska! Denna var dock riktigt fin :)
 
Byxorna, klänningen och örhängena är riktigt fina basplagg! Klänningen skulle vara så fin i höst med ett par strumpbyxor och en jacka! Örhängena har jag faktiskt nyligen själv fått i silver, mera om dom inom kort! :)
 
P.S. Med koden TOP20 får du under 48 timmar -20% på allt från Nellys topplista!

Serietips

Idag tänkte jag tipsa om en av mina favorit tv-serier just nu!
Serien heter Bones och jag och William ser på den alltid när vi är tillsammans och inte har något att göra! Nu är vi på säsong 4 och det finns totalt 10 säsonger så det finns en hel del att titta på ;) Stort plus är ju att det finns hela 9 säsonger på Netflix och jag tycker att det är så smidigt att kolla på serier via det, så om du har Netflix (eller annars vill se den) så kan jag verkligen rekommendera denna serien!
 
Kort om handlingen är att Dr. Temperance ''Bones'' Brennan som jobbar för Jeffersonian Institute och specialagenten Seeley Booth som jobbar för FBI jobbar tillsammans för att lösa olika lite svårare fall. Bones är specialiserad på människoskelettet och hennes team av experter på Jeffersonian institute är alla specialiserade på olika saker.
 
Detta är alltså en serie som handlar om att lösa olika mord och jag vet att vissa personer inte alls gillar såna serier, men denna är inte riktigt som alla andra kriminalserier som t.ex. NCIS eller The Mentalist. Den är lite speciell på sitt egna sätt och det gillar jag!
 
Låter det som något för dig?

Beauty frågor

1. Läppstift, läppenna eller läppglans? - Läppglans! Men det får inte vara för kladdigt.

2. Gillar du att ha lösögonfransar på dig? - Jag använde det lite nu som då förr, men nu har det inte alls blivit av! Gillar att ha naturliga lösögonfransar för då ser fransarna likadana ut och hålls böjda! :)

3. Hur brukar du sminka dig på vardagen? - Just nu under sommaren har jag bara sminkat mig till jobbet, men jag använder inte så mycket speciellt! Kan göra ett inlägg om mitt vardagssmink om någon är intresserad? :)

4. Kan du gå osminkad? - Jo! Det kan vara det skönaste som finns ibland.

5. Favoritmascara? - Better Than Sex från Too Faced toppar listan och annars är det Mega Volume Collagene 24h från Loréal.

6. Favoritfärg på läpparna? - Någon nude eller rosaaktig färg.

 

7. Favoritfärg på ögonskugga? - Gillar mest att ha någon ljus/nude och skimrig ögonskugga.

8. Hur många gånger tvättar du ditt ansikte dagligen? - 1 bara faktiskt, på kvällen. Borde tvätta på morgonen också!

9. Använder du mineralsmink? - Nej. Men använde förr mineralpuder.

10. Ett sminkmärke du inte tycker om? - Finns inget märke jag direkt kommer på. Men har börjat ha stort intresse för mera high-end produkter så försöker att inte köpa sånt som finns i varenda mataffär!

11. När började du sminka dig? - Kanske då jag gick i femman eller något liknande!

12. Vilken är din favoritfoundation? - Jag använder inte foundation! Använder bara concealer.

Too Faced mascara, Clarins läppglans, The balm highlighter & Lumene ögonbrynsvax.
 På bilderna ser ni några av mina skönhetsfavoriter i sminkväskan just nu!
 
Denna lista hittade jag på den här bloggen!

Nytt favorithalsband

Mitt nya favorithalsband som jag hade på mig i mitt senaste outfit inlägg som du hittar HÄR!
Detta är från märket VJ since 1890 och är designat av ingen mindre än Isabella Löwengrip, eller Blondinbella som hon också kallas och är mera känd som! 
 
Det är i äkta silver och har så vackra stenar som verkligen glittrar! Kedjan är även i perfekt storlek men man kan ändå spänna det några millimeter mera då den har två stycken hål man kan haka i! 
Detta är så fint till vardags men kan också vara fint till fest om man vill ha ett lite mera simpelt smycke! Märkte också när jag öppnade förpackningen att detta halsband passar riktigt bra ihop med mina örhängen jag köpte från Ur&Penn i Umeå! (HÄR)
 
Detta halsband kan du beställa från denna sida!

Weekend festival

På fredagmorgon startade vi ner mot Helsingfors för att på kvällen åka till Weekend Festival! Detta var verkligen en superbra helg, den bästa helgen i år hittils faktiskt! Längtar redan tills nästa år för då är jag ju 18 år så då slipper man ju dit själv och kan boka hotell själv osv! 
 
Vi såg många superbra artister men tycker att de skulle ha kunnat ändra lite i ordningen vissa artister spelade, för vi hann inte dit till klockan 3 någon av dagarna så vi missade flera bra artister. 
En sak dock som var en riktigt kul överraskning var att Mr.Probz kom och sjöng ''Another You'' när Armin van Buuren spelade! Samma sak var det också när Showtek spelade så kom någon in och sjöng en av deras låtar! Sånt uppskattas riktigt mycket!
 
Något jag också inte förstod var att Coca-Cola har de två senaste åren sponsrat med gratis dryck och att man fick trycka egna burkar, men i år var man tvungen att betala 3€ / ca 30kr för en halvliters dryck? Och kön till vattenpåfyllningen var så lång så att det skulle ha tagit 30 min att stå och köa. 
 
Men annars så var detta en superbra resa trots några konflikter och saker som skulle kunna ha varit bättre, men så är det ju nästan alltid! Nu är det bara att tagga tills Weekend Festival 2016!

OOTD

Detta fick då bli min outfit för första skoldagen i årskurs 2! Känns helt sjukt att vi har påbörjat andra året redan och att man snart är halvvägs klar som frisör! Vi hade en helt vanlig dag idag från klockan 8.00-16.00 vilket var superjobbigt men som tur är det ju fredag redan imorgon! 
 
Denna toppen från BikBok tycker jag verkligen om! Det är en helt vanlig peplumtopp och jag älskar peplum och omlott på tröjor, det är så skönt och fint! Byxorna är mina favoriter som jag fyndade i Tammerfors för 2 år sedan kanske(?) och de börjar bli lite slitna och en aning gråa, men jag hoppas att jag kan använda dom ett tag ännu! Och idag hade jag på mitt nya halsband som kom hem med posten igår och är totalkär i det redan! Kommer skriva ett skilt inlägg om det imorgon och flera detaljbilder! :)
 
Vill ni se flera outfits här i bloggen?

Sista sommarlovsdagen

Idag är det sista sommarlovsdagen för mig och William (och de andra i våran skola). De flesta andra skolorna började ju redan på tisdagen, så att börja lite senare efter sommarlovet är ju en liten fördel på yrkesskolan!
 
Så denna sista dagen av detta långa sommarlov har spenderats med att kolla på lite olika serier, bland annat det senaste PLL avsnittet! Tänker inte spoila något men har hört att många tyckte att detta avsnittet var dåligt och att de längtar tills nästa, men jag tycker egentligen att jag fick svar på precis allt jag ville och att hela serien skulle kunna sluta här? Var dock superarg då det första jag såg då jag vaknade i morse var en bild av ett stort instagramkonto som hade lagt upp vem som var ''A''. Så dumt!
Har även hunnit äta gott två gånger och nu ska vi vila oss en stund före vi åker iväg till gymmet för ett benpass!
 
Jag kommer inte att börja med frisörstudier utan börjar nu genast med gymnasieämnen i några veckor! Väldigt synd att inte ännu få komma tillbaka till salongen men ändå skönt att få avklarat ännu en del före studentskrivningarna! 

Monday inspo

 Lite inspirationsbilder måndagen till ära! 
Nu gäller det för mig att njuta så mycket som jag bara kan av de sista sommarlovsdagarna då min skola börjar nu på torsdag! Kände lite börja-skolan-ångest när jag vaknade i morse och insåg hur lite av sommarlovet är kvar och att nästan 3 månader av ledighet har gått över så snabbt!

Igår precis när jag hade kommit hem från Helsingfors ringde dom från jobbet och frågade ifall jag ville komma och jobba, och eftersom att det var dubbellön som gällde så for jag och gjorde ett kort 4 timmars skift.
Och nu idag har jag sett ut Gossip Girl så nu känns det lite som om livet är över, och det känns ju alltid så när man sett ut en serie, eller är jag den ända?

Ikväll blir det födelsedagsfirande så jag väntar bara på att klockan ska bli 18 nu så jag har en orsak att stiga upp ur sängen! 

Hoppas ni får en super måndag!

Weekend festival dag 1

God morgon! Hann inte alls blogga igår men jag har en rimlig orsak, jag nämnligen varit på Weekend festival!
 
Dag 1 gick faktiskt riktigt bra trots att jag troligen fick solsting och var dödstrött hela dagen efter resan ner till Helsingfors! Och David Guetta var helt klart bäst! Vi såg även DJ Bl3nd, Showtek och Hardwell. Ikväll ser jag mest fram emot Armin van Buuren, Avicii, Example, Martin Garrix och sedan om vi ännu hinner vill vi se Tungevaag & Rabaan och R3hab! Så det är ganska många artister vi försöker hinna med idag! 

Men nu ska jag stiga upp och hoppa i duschen och sedan äta något och efter det börjar vi så småningom röra oss mot Weekend området igen!


Sommarfavoriter

Nu tänkte jag göra ett litet inlägg om mina skönhetsfavoriter i sommar! Dessa produkterna har jag alltså haft som favoriter och alltid använt i sommar :)
Handkräm och ansiktskräm från Lumene! Handkrämen är den absolut bästa jag någonsin har testat! Har inte någon riktigt stark parfym som mina händer annars kan reagera på och få utslag av. Perfekt konsistens och neutral doft! Älskar den! 
Ansiktskrämen är gelbaserad och det känner man verkligen! Känns som om huden skulle dras ihop och bli fastare. Den svalkar även då man applicerar den på huden så den är perfekt i sommar! Gör huden även väldigt matt!
Mina absoluta favoriter till kroppen! Dessa är ju riktigt billiga och finns nästan i varenda affär man går in i! Ända dusch cremen jag kan använda är den från Dove, alla andra torkar ut min hud! Och är så glad att det finns så många olika dofter av Doves produkter, och alla doftar underbart! Min absoluta favorit är pistacho och mangolia!
Samma även med body lotionen, superbra fastän den är parfymerad! Man ser verkligen på min hud att den är återfuktad efter att jag har använt den.
Min absoluta favoritolja från SP! Luxeoil heter den och den är verkligen underbar! Gör håret så mjukt och härligt och gör att torkningstiden även påskyndas så denna gillar jag att ha i håret när jag lufttorkar det! Då jag var vid frisören blev jag faktiskt lite intresserad av ett serum från Sassoon som jag tror att jag kommer köpa efter denna! 
Och denna nagelbandsoljan som heter Xnail är superbra! Mina naglar växer som ogräs och är superstarka av att använda denna! Har inte hunnit använda den varenda dag sedan jag köpte den, men märker ändå skillnad! Undrar hur stor skillnad det skulle vara ifall jag skulle använda den varje dag? ;)
 
Vilka är dina sommarfavoriter?
 
 

Det börjar närma sig

 Här har jag begravt mig nu efter en väldigt tidig morgon på jobbet! Började klockan 8 på morgonen, vilket är det tidigaste man kan börja, och bara städade i två timmar före vi öppnade. Slutade för några timmar sedan men genast jag kom hem så kröp jag in i sängen och sov någon timme! 
Att börja klockan 8 på morgonen kanske är lätt som en plätt för andra, men för mig som verkligen inte är en morgon människa att vakna så tidigt en sommarlovsmorgon är lite som tortyr.
 
Nog om det, nu ikväll ska jag ta tag i packandet inför helgen och jag måste få det gjort ikväll då jag ska sova hos William imorgon då vi åker redan klockan 6 på morgonen på fredag morgon. Vi kommer alltså att åka med bil ner till Helsingfors och bo hos Williams bror under dom 3 dagarna. Vi var rätt så sena med att boka hotell och tåg/buss så priserna var skyhöga, men vi fixade allt på ett billigare och bättre sätt så nu är allt klart och jag är supertaggad!
 
Är du en morgonmänniska?

Nytt hår

Så här blev resultatet efter dagens besök till frisören! Är så nöjd med resultatet, men får börja vänja mig nu med flera centimeter kortare hår! 

Vi lade i en ny rotfärg, slingade bort den mörka delen från förra rotfärgen, slingade lite mera, lade i en lättfärg för att få fram mera gråa nyanser i håret och slutligen lite toppning och uppklippning! Är supernöjd och mitt hår känns så mjukt! Det är verkligen så länge sedan jag satt i frisörstolen och blev ompysslad, märker nu hur mycket jag saknar skolan och frisörstudierna! 

Nu är jag i alla fall redo för helgens festligheter och skolstarten som kommer snart! 

Planerna inför veckan

 
Så här ser mina planer kortfattat ut inför denna vecka! En vecka med lite olika händelser som inte händer varje dag och sånt som jag verkligen ser fram emot! Är superglad att jag egentligen bara har två jobbdagar denna veckan förutom nödsituation skolningen på jobbet!
Dom sakerna jag mest ser fram emot är helt klart att fara till frisören och fixa håret fint imorgon och sedan såklart Weekend festival som jag har längtat efter i nästan ett år!
 
Jag kommer att fixa min utväxt lite hos frisören imorgon då det börjar bli lite panik eftersom att det är inget jag kan färga hemma själv utan det kräver en annan frisör att göra jobbet, och då inte skolan har börjat än så kan jag inte göra det där! Men älskar att sitta själv i frisörstolen så det ser jag verkligen fram emot! 
 
Kommer att berätta senare lite mera om mina planer om Weekend festival!

Festival outfit

 
wknd
 
Nu är det bara 5 ynka dagar kvar tills Weekend Festival sätter igång och därmed blir lite som en avslutning av sommarlovet! Då är det ju klart att man måste börja planera lite vad man ska ha på sig under fredagen och lördagen, och jag har funderat lite med vädret och klädvalen och så här blev en outfit jag plockade ihop som lite inspiration!
 
Bekväma skor som inte faller av när man hoppar omkring och inte så lätt går sönder, helt klart ett par converse för mig, men kommer inte att ta mina renaste! En skön och enkel tröja/topp och ett par snygga jeansshorts om vädret tillåter det! Tänkte även piffa upp outfiten lite extra med flash tattoos! Kommer inte ivägen som vanliga smycken kan göra och ger hela outfiten ett lyft! 
Är inte helt 100% vad jag kommer att ha på mig, men kommer säkert att välja slutligen samma dag vad jag kommer att ha på mig under dagen/kvällen! 
 
Hur skulle din festival outfit se ut?

Rea fynd

Bestämde mig för att ta en sväng på stan medan William jobbade tidigare i veckan och trodde att allt på rean redan skulle vara slut eftersom att den började för så pass länge sedan men så var det faktiskt inte! Var inte inne i så många affärer men kom hem med tre nya plagg!
 
Topparna är köpta från Ginatricot och kostade ynka 3€ / 30kr styck! Var inte säker riktigt på längden av dessa toppar när jag prövade dom, men tänkte att dom blir säkert riktigt fina med en stor kofta på i höst! Och dom kostade ju egentligen ingenting så det gör ju inget om dom inte blir använda så jätte mycket!
 
Byxorna på dom två första bilderna så kommer från BikBok och dessa hade jag faktiskt testat på tidigare i år när dom precis kommit in i butiken men bestämde mig ändå för att inte köpa dom slutligen, och nu blev dom mina för 10€ / 100kr! Är så glad och sitter i skrivande stund med byxorna på och bara älskar dom! 
 
Har du fyndat något på rean?
 
En 17 årig finlandssvensk flicka med stora drömmar som studerar andra året till frisör!

Häng med här i bloggen i min vardag och sånt jag håller varmt om hjärtat! Jag har ett stort intresse för skönhet och mode så det bjuds det på en del här. Försöker även inspirera och komma med oilka tips.

Hoppas du hittar något intressant att läsa!