today is the day


bild från swedish house mafia i december 2012
idag är det äntligen dags för det jag har väntat på i flera veckor! ikväll ska vi få se avicii live äntligen! kommer bli så kul och är såååå taggad och förväntansfull!! 

godmorgon

random bild från tumblr
ha just vakna o om ungefär en halvtimme  ska jag föra mopobilen på fixning för plastdelarna som ha spruckit o en kåpa som tar i då ja svänger åt ena hållet. Efter de ska vi hämta malin och pappa ska ge mig kronor och sedan åker vi till mej och ser på nya PLL avsnittet och börjar göra oss färdiga att åka mot stockholm.

två dagar kvar

nu är de bara 2 dagar kvar tills vi åker ner till åbo o tar båten över till stockholm och på fredan få se avicii live! ska bli så nice! 
längtar typ mest till att få äta på max igen haha! 
snart bär det iväg mot stan för att sköta en och annan sak och sedan troligen till gymmet! ha det bra!!

vill flytta hemifrån nuuu

klarar int av att se på alla bilder på fina hus o rum ja blir så sugen på att flytta hemifrån o inreda! så fint, så perfekt

revenge

ha börja se på en ny serie som heter revenge o jae helt besatt haha 
blir så sugen på att leva i ett stort hus som hemmafru me massa pengar o några barn o allt som dom har där ser så perfekt ut bortsett från allt drama :D guud så bra serie alla borde se den!!

skönt

ha hunnit vara på gymme redan 3 ggr denhär veckan men tar antagligen en vilodag imrn eftersom att vi har skriba möte o så har ja en bokrecension att skriva men ska fösöka endååå! bara 2 dagar kvar tills 1 vecka sportlov! kmr bli urnajs me avicii i stockholm o äntligen få äta på max o shoppa :D can't wait!!!!

bildkonst


blev ganska så nöjd med min "målning" av barbara palvin :D först likna de int alls henne då jag hadde rita med blyerts men efteråt blev den mycket bättre än mina förväntningar haha 

har gullig pojkvän


sötis gav mej 10 röda rosor och favoritgodis ti mej på vår 11 månader dag omg vilken cutie

11 månader med min sötis

gamla bilder från sommaren typ hihi

awkward


ignorera mina awkward fötter
har lust att se på film men vet int va ja ska se på :/ har typ sett alla bra filmer och de har int kommit ut andra bra filmer nyligen

bra idag


skrev ett kemiprov som gick bättre än förväntat o fick 8 i det! hyvä minä!! får veta att jag om senast 1-2 år flyttar hemifrån till stan med william antagligen :):) imoron e de valentines day o får se va jag hittar pååå!

fitnessguru

proteinpulver, smartshaker, workoutlog, proteinbars, intra-workout osv..
vill ha!!!!

alla som klagar över valentine's day

 

drömkrisp


jag tycker int ens normalt om chocklad men omg va god denhär va! dör

i want

gemig
En 17 årig finlandssvensk flicka med stora drömmar som studerar andra året till frisör!

Häng med här i bloggen i min vardag och sånt jag håller varmt om hjärtat! Jag har ett stort intresse för skönhet och mode så det bjuds det på en del här. Försöker även inspirera och komma med oilka tips.

Hoppas du hittar något intressant att läsa!