Anna Field boots

 Är så nöjd över dessa stövlar jag köpte på Zalandos rea! Märket är Anna Field och materialet och kvalitén var verkligen bra med tanke på det billiga priset! 

Tog ett tag innan jag fick tummen ur att beställa dessa, men ångrar inte en sekund att jag gjorde det! Sitter som en smäck och är riktigt sköna att gå i. 

Fyndade faktiskt ett par till stövlar för någon dag sedan på mellandagsrean. Ett par overknee boots som jag är superduper kär i och så sjukt nöjd över! Bilder på dom kommer snart upp här på bloggen!

Gott nytt år på er förresten, hoppas ni får en riktigt kul kväll och startar det året på ett bra sätt! :)

Var är all snö?

 Saknar verkligen snön just nu! Vi har ju inte haft snö på flera veckor vilket känns surt då vi snart går in i Januari månad... Allt blir ju så mycket ljusare när solen är uppe och det är snö överallt, som på bilden! Nu är allt så grått och dystert...

På den andra bilden ser ni ett litet spontanköp jag gjorde, ett nytt underklädersset! Har väldigt svårt att hitta bh som passar mig, (som säkert många andra kvinnor) men denna sitter som en smäck, så tänkte dela med mig av hur glad jag är över det, haha!

Annars också nämnde jag i gårdagens inlägg att det var färdigt jobbat för detta år, men tydligen inte! Har blivit inkallad till jobbet idag och blev frågad till jobbet imorgon igen, så det gäller bara att försöka orka jobba lite till före några dagars ledighet! 

Har ni snö just nu var ni bor?

Christmas facelook

 
Tänkte visa er några fler bilder tagna på julafton, och denna gången på hur jag hade sminkat mig! Ni ser även på första bilden en julklapp som jag fick, nämnligen ett superfint armband från Snö of Sweden, älskar det!
 
Jag satsade på en väldigt lätt och naturlig ögonmakeup och röda läppar! Har haft röda läppar endast två gånger i hela mitt liv, nu på julafton och tidigare i år på Galan 2015. Vad tycker ni? Passar jag i röda läppar eller ska jag skippa det nästa gång?
 
Har för övrigt gjort mitt sista jobbskift för i år (känns hemskt att säga så) och tar nu ledigt i några dagar! Kan inte ens förstå att vi välkomnar in ett nytt år om endast tre dagar, det är ju helt sjukt hur snabbt detta år har gått! Själv vet jag inte riktigt ännu hur jag ska fira nyåret, men i bra sällskap ska det firas i alla fall!
 
Vad ska du göra på nyår?

Mysiga reafynd

 Är så nöjd med dessa två reafynd som jag hittade på Gina tricots rea för halva priset! Dessa två tillsammans blev mina för under 20€ / 200kr! 
 
Har ju bara haft en endaste halsduk i höst/vinter så passade på att köpa denna mysiga superstora halsduk och ångrar verkligen inte det! Den är helt perfekt på alla sätt och vis! Och en mössa har jag inte haft på hur många år som helst och har gått runt och frusit om huvudet, så då köpte jag denna för nästan ingenting och blev förvånad över att jag faktiskt inte såg så dum ut i mössa! 

Har du gjort några reafynd på senaste tiden?
 

Inredningsdrömmar

 Ligger hemma just nu och tar det lungt efter ett långt arbetspass. Har plockat upp julklapparna jag fick från Williams familj och skruvat ihop några saker och just nu sitter jag och drömmer om inredning till min framtida lägenhet!

Jag och William blev riktigt sugna på att flytta hemifrån igårkväll och började planera på vad som måste köpas och vilka möbler vi ska ta me till vår blivande lägenhet osv. Så nu är jag lite för taggad på att flytta hemifrån och skulle vilja flytta nu genast! 

Det skulle vara så kul att få inreda sitt alldeles egna hem precis som man vill och sedan alltid ändra det när man känner för det. Finns ju inte så mycket möjlighet till det då man bor hemma ännu!

Nu får man bara hoppas på att jag snart får flytta till en egen lägenhet!

God jul!

Hoppas ni har haft en fin jul! Själv har jag haft en riktigt bra jul med god mat och fina presenter! Firade ju julafton hos mamma och sedan hos Williams familj och nu på juldagen har vi haft middag hos William med hans familj!

Här ovan ser ni lite hur jag såg ut under julfirandet! Klänningen som jag har på mig visade jag tidigare i ett inlägg redan, och här ser ni nu då hur den ser ut på! 

Jag har ju haft en två dagars paus nu under julen från bloggandet och jag kan säga att det behövdes verkligen! Nu tar jag nya tag igen under mellandagarna och efter nyår har jag några roliga planer för bloggen! :)

Hur firade du din jul?

En glimt från mitt rum

 Så här ser en liten del av mitt rum ut just nu, och det här är min favoritdel av självaste rummet, min favoritdel annars är min walk-in-closet!
 
Jag älskar att ha vita lakan i min säng och det är i princip den enda färgen jag använder. Just dessa lakan är så sjukt mysiga och mina täcken känns så luftiga och fluffiga i dom! Med andra ord så kommer dessa lakan till mest användning i mitt rum!
 
Jag gillar också verkligen mina små tavlor som kommer från Desenio! Har ju flera styckna placerade runtom i rummet och i min walk-in-closet och älskar verkligen alla motiv! Ramarna och ljusen kommer från IKEA och högtalaren som skymtar i bakgrunden är från Marshall! 
 
Vill ni se flera bilder på mitt rum?

Inte länge kvar nu!

 En liten sneak peek på vad jag tänkte ha på mig på julafton! Klänningen är beställd från Nelly.com och ni hittar den HÄR! Beställde den för ett tag sedan då man fick den lite billigare, så är glad att jag hann beställa hem den då! Testade på den igårkväll och den ser helt bra ut på. Den skulle ha kunnat vara bättre men den duger!
 
Nu är det ju verkligen inte länge kvar till jul, endast tre dagar kvar! Har ni hunnit köpa alla julklappar ännu? Själv har jag nog alla julklappar på klart vilket känns skönt så man inte behöver trängas med alla i sista minuten på stan! På tal om jul så ska jag och William åka iväg och handla all julmat med deras familj nu, så taggad, haha! Kommer ju att spendera mesta delen av julen hos Williams familj och en del hos mamma.
 
Vad ska du ha på dig på julen? 

Favoritlåtarna just nu

 
  
  
Här ovan ser ni några av mina favoritlåtar för tillfället! Har en hel del andra bra låtar som jag också lyssnar på, men dessa är dom jag lyssnar mest på nu! Alla är ju ganska likadana och har ganska samma stil, men det beror väl på att jag är inne i en sån period då jag bara lyssnar på såna låtar!
 
Igår inledde jag på riktigt mitt jullov och nu har jag en vecka ledighet framför mig! Kommer bli så skönt och ska se till att njuta till max. Kommer inte ihåg senast jag var ledig i en vecka! Jag och William åt gröt för första gången i år i morse framför filmen Elf och sedan senare på dagen experimenterade vi lite och lagade nachos i kycklingsåsen, och kan inte ens förklara hur gott det blev! Så om ni inte har testat det så måste ni göra det!
 
Vilka är dina favoritlåtar för tillfället?

Nya hårprodukter

 Dessa produkterna fick jag ta med mig hem efter praktikperioden! Är så glad över dessa och är så taggad på att testa allt! 

Min trogna favorit SP Luxeoil har jag använt i över ett år och på min gamla olja har datumet gått ut på och trodde den ännu funkade som normalt, men vilken skillnad den nya gjorde!
Fudges clean blonde silver schampo är ju ett av det bästa som finns på marknaden, väldigt starkt och pigmenterat! Så om ni vill få bort gula toner i ljusa hår, köp detta! 

Två produkter ur SP hydrate serien följde också med hem. En inpackning och ett leave-in balsamspray. Dessa har jag inte testat ännu på eget hår, men hoppas dessa kommer passa mitt hår eftersom att mitt hår verkligen behöver en liten fuktboost!

Har du testat något av dessa produkter?

En lite mera spännande dag

Idag har dagen bestått av två lite mera spännande händelser, en av dem är något av det bättre som har hänt på länge och den andra är något av det sämre. 

Idag har jag hela dagen skolat två nya personer till köket på jobbet och äntligen kan jag kalla mig på riktigt för skolare! Fick min alldeles egna specialgjorda namnbricka idag och kan ställa min gamla tejp-bricka på hyllan nu, känns så skönt! 

Efter jobbet for jag och William till Amarillo då jag skulle bjuda honom på en liten dejt och tog samma sak som jag smakade på under jobbets julfest som jag verkligen gillade då! Maträtten denna gång var en så stor besvikelse och inget smakade likadant som för ca 2 veckor sedan. Det kändes verkligen surt att betala dom där pengarna för en portion där morötterna var så hårda att de inte ens gick att äta... 

Allt löste sig då vår servitris var riktigt trevlig och förstod situationen, så pluspoäng till det!

Nytt till håret

Då black friday rean var igång som bäst så beställde jag hem detta duo paket från Nordicfeel! Märket är Maria Nila och detta schampo och balsam är från deras palett serie och det som jag valde var structure repair, ett återuppbyggande och fuktgivande set!
 
Jag har endast hunnit använda dessa en gång och jag kan säga att jag är helt såld på dessa produkter! Något av de bästa schampo och balsamen jag någonsin har testat, och då har jag testat på många! 
Alla produkter ur palett serien är 100% veganska, sulfat- och parabenfria och har en massa andra bra saker i sig! Med tanke på att dessa är sulfat- och parabenfria så löddrar schampot superbra och håret kändes magiskt mjukt efter endast en användning! 
 
Jag är riktigt imponerad av dessa två och är riktigt sugen på att testa deras inpackning också! 
Dessa två blir dina för 32,50€ HÄR / 299kr HÄR !
 
Har du testat något från Maria Nilas palett serie?

Snart är julen här!

 Nu är det ju endast nästan en vecka kvar till julafton, eller ja, 9 dagar! Jag älskar att kolla på olika inspobilder på Tumblr och Weheartit och nu har jag börjat kolla på mer och mer julinspo bilder! 

Man får riktigt fina idéer på hur man kan paketera sina julklappar eller dekorera hemma inför julen via olika inspirationskällor! Här hemma har vi inte hunnit klä granen ännu, och funderar lite på hur vi ska klä den i år, så då är det kul att se på olika inspobilder! :)

Är du taggad inför julen?

Shoes, shoes, shoes...

shoes
 1 HÄR / 2 HÄR / 3 HÄR / 4 HÄR / 5 HÄR (affiliatelänkar)
  
Något som jag verkligen behöver skaffa till min garderob är nya vinterskor! Har ett par favoriter från förra året som har sett sina bättre dagar, så det är verkligen dags för nya! 
 
Blev helt förälskad i första paret, såå snygga ju! Får se ifall jag slår till på dom! Och den nyare modellen av Johnny Bulls är ju så snygga, och ett par fluffiga UGGs skulle man inte tacka nej till! 
Nikeskorna var verkligen snygga, men dom tror jag att jag sparar till våren... Har trivts så bra i mina Roshe Runs och Air Force så det blir nog säkert ett par till Nikes i vår!
 
Finns det något som du skulle behöva köpa just nu?
 

Veckans lista

Vad har hänt i veckan?
Jag inledde min sista vecka på praktiken, varit hundvakt hela helgen och jobbat!
 
Bäst i veckan?
 Då jag fick ta hem några produkter från praktiken som tack för att jag var där!

Sämst i veckan?
 Det har inte hänt så mycket negativt, men då jag och William skulle handla till middagen så hade vi glömt typ hälften av ingredienserna... Men gott blev det ändå! 

Där har jag haft ont
Kändes som om jag började få feber i början av veckan, men som tur fick jag aldrig det!
 
Det har jag tänkt mycket på
Mina jobbskift nästa vecka, drunknar i alla skift jag har fått..
 
Detta gjorde jag i helgen
Jobba, jobba och jobba... Men lite extra pengar skadar ju aldrig!
 
I mina hörlurar i veckan
 Kygo - Stay & Dawin- Dessert
 
Och detta önskar jag
Att alla mina fina läsare får ett fint jullov och jul! :)

Min syster som kom och klippte sig under sista veckan av min praktik! 

Äntligen jullov!

Då var min sista praktikdag över och nu är det jullov som gäller för mig! Dessa 5 veckorna har gått så sjuukt snabbt och det känns verkligen tråkigt att lämna salongen, trivdes så bra där! 

Idag åt jag med mamma på O Sole Mio och de har så sjuuukt goda pizzor! De kanske inte ser så värst goda ut, men kan lova att de smakar gudomligt! 
Sedan före jag slutade för dagen så kom William och klippte sig. Blev riktigt nöjd med resultatet! 

Nu blir det en hel del jobb för mig i ungefär en vecka, och sedan tar jag jullov på riktigt! 

När får du jullov?

Några peppande ord

Var den bästa verisionen av dig, för dig.
Gör sådant som du själv mår bra av. Sätt inte press på att du måste träna, träna för att du ska vara hälsosam. Lägg inte energi på personer som inte förtjänar den, lägg energi på det positiva i livet. Skäms aldrig över vem du är, stå upp för dig själv när ingen annan gör det. Fokusera på lösningen, inte på problemet. Unna dig saker ibland, du förtjänar det. Vakna upp på morgonen och bestäm dig för att det här kommer att bli en bra dag.
 
Tänk positivt, inspireras, våga testa på något nytt och glöm aldrig bort vem du är.

Bilder från eventet

Här var då bilderna som jag lovade er som fotografen Sara Holtkamp fotade under eventet! Riktigt kul med ögonblicksbilder i riktigt bra kvalité! Synd bara att man själv inte var med på så många bilder, jag glimtar i hörnet eller i bakgrunden på flera bilder i alla fall, haha!
 
Jag skrev redan tidigare ett inlägg om hur själva eventet var och vad det handlade om, så om ni är intresserade kan ni bläddra neråt i bloggen några inlägg så hittar ni det! :)

Det var verkligen ett mysigt event och går mer än gärna på flera liknande, så hoppas man har chansen att gå på något liknande någon gång! :) 

Min önskelista

dear santa...
 Här ovan ser ni en liten önskelista på vad jag gärna skulle vilja ha av tomten i år!
Först ut, en ansiktsborste! Har så länge velat ha en sådan, ingen skillnad egentligen på märke, skulle vara så kul att testa ifall denna skulle hjälpa mot min problemhy! Sedan skulle jag gärna vilja ha ett bareMinerals starterkit och sí edt parfymen som doftar gudomligt!
 
Något som jag verkligen länge velat ha är Livboxen i några månader! Detta är ju Finlands motsvarighet till Glossybox, och eftersom att man inte kan beställa Glossybox till Finland så vill jag verkligen ha denna! 
En ny Xlash skulle inte sitta fel då min nuvarande snart tar slut och en ansiktsbehandling skulle verkligen behövas!
 
Vad önskar du dig i år?

Laced up shirt

Äntligen fick jag tummen ur och köpte denna tröjan med snöring som jag så länge har velat ha! Den är ju inte alls dyr eller något, men det har helt enkelt aldrig blivit av! På black friday då Ginatricot hade -30% på hela butiken så slog jag till och köpte denna! Är så glad över mitt köp, och lite billigare sitter ju aldrig fel!
 
Idag har jag inlett min sista vecka på Flow, vilket kommer bli så skönt men ändå så tråkigt. Har trivts så bra på salongen och det känns så tråkigt att börja praktisera på en ny salong efter jullovet, skulle gärna stannat! Det som kommer bli skönt är det att jag får en vecka extra jullov. Dock kommer jag jobba, men lite pengar skadar ju inte!

Gjorde du något Black Friday fynd?

Stora drömmar

Just nu sitter jag och drömmer mig iväg på Tumblr. Alla dessa inspirerande bilderna och alla dessa drömmar inom mig som snart exploderar då de bara växer större och större. 
 
Jag drömmer om ett liv utanför denna lilla håla jag bor i, i en stor stad med mycket liv. Att bara packa min väska en dag och lämna allt som heter Vasa bakom mig och aldrig blicka tillbaka. Mina drömmar är för stora för denna stad och om jag vill lyckas med de saker jag drömmer om måste jag bege mig ut i världen.
 
Jag vill resa. Jag vill shoppa i New York, gå barfota på en strand i Thailand, sitta på ett café i Paris, se alla sevärdheter i London, lära mig att surfa på Hawaii och bara uppleva massor av olika nya ställen som jag aldrig besökt förut.
 
Jag vill inte ångra vid dödsbädden att jag inte har levt tillräckligt, rest tillräckligt, ätit på alla ställen jag vill äta eller sett alla ställen jag vill se.

Bloggbrunch på Sweet Vaasa

I morse klockan 9:30 var det dags för en efterlängtad bloggbrunch på Sweet Vaasa som ordnades av Frukostflickorna!
Då vi kom in och satte oss ner så väntade det vid bordet en liten goodiebag till alla! Den vad sponsrad av Fyran och Dermoshop. :)
Först hade vi en 30 min pepp-talk om att tänka positivt, hitta och älska sig själv. Riktigt intressant och halvtimmen kändes som 5 minuter! Då vi hade hört lite om det var det dags för själva brunchen. Det bjöds på bagel, yoghurt med granola, frukt, apelsinjuice och kaffe! Sjukt gott var det!
När det blev dags för efterrätt möttes jag av detta, allting ser alltid lika gott ut när man besöker Sweet Vaasa! Bestämde mig slutligen för min absoluta favorit därifrån, morotscupcake! 

Ni kommer få se lite flera bilder senare från eventet då de har skickats till mig från fotografen som var där och fotade! 
Tack än en gång till Frukostflickorna som fixade detta roliga event! Riktigt mysig morgon var det och allt kändes så trevligt och roligt! Kommer absolut gå på flera liknande events bara jag har chansen!

Sista chansen nu!

Några före och efter bilder av mina senaste jobb på praktiken! 
Är sista veckan där nu nästa vecka så passa på ifall ni vill få -50% på alla behandlingar gjorda av mig! ;)

Imorgon är det dags för bloggbrunch på Sweet Vaasa! Är så taggad inför det och att få se vad morgonen kommer bestå av för kul! Efter brunchen ska jag och William julklappshoppa lite före det är dags för jobb för min del. 

Ikväll tar vi det lungt och ska se idolfinalen, jag hejar på Amanda! Ska du se på idolfinalen ikväll? Vem hejar du på? 

Några av mina bästa hårtips

Det var länge sedan jag skrev något hårrelaterat känner jag på mig, och nu tänkte jag att det skulle vara passligt med några tips för att ditt hår ska må bättre!
 
1. Köp inte hårprodukter som du hittar i närmaste mataffär! Fastän de verkar funka bra så är de egentligen långt ifrån bra för ditt hår. Satsa istället några extra slantar på något bättre som man hittar på salonger, rådfråga din frisör vad hen rekommenderar! 
 
2. Använd värmeverktyg så sällan som möjligt, och när du väl använder värmeverktyg så se till att använda värmeskydd (!!!) och använd aldrig värmeverktyg på blött hår, det får hårstrået att explodera.
 
 
3. Klipp dig regelbundet. Det finns inte en endaste mirakelprodukt som reparerar hårstrået inifrån. De kemiska ingredienserna kan få hårstrået att kännas bättre på utsidan, men egentligen mår håret inte alls bra, så klipp dig när ditt hår börjar bli slitet! 
 
4. Då du schamponerar så kan du ge dig själv en några minuters huvudmassage, detta ökar blodcirkulationen i hårbottnen och får den att må den bättre. 
 
5. Undvik att borsta håret medan det är vått. Använd i så fall en bredtandad kam eller en Tangle Teezer om du känner att du måste göra det.
 
6. Använd hårinpackning 1 gång per vecka, och efter inpackningen ska du avsluta med balsam så att du stänger hårets fjällskikt. 
 
 
Vill ni se fler hårrelaterade inlägg?

Dove summer revived

Efter Spanienresan på höstlovet då brännan började blekna bort lite så blev jag ganska desperat för att hålla kvar den fina brännan liiite längre, så då köpte jag denna bodylotion med lite BUS i! 
 
Jag gillar denna då den inte har så jätte mycket färg, så man kan lätt arbeta upp den i flera lager för att till slut få önskat resultat. Själva färgen gillade jag också då den inte var för orange, och inte för gråaktig, den är något mitt emellan. Man får arbeta in den ganska ordentligt för att undvika att bli fläckig, men så är det ju med de flesta BUS produkterna.
 
♥ / 
Jag ger denna hela 5 hjärtan i betyg! Just med tanke på priset som ligger omkring 5€ / 50kr så är denna riktigt bra! Jag kommer högst antagligen att köpa en till när denna är slut, men det lär nog ta ett tag tills denna är tom!
 
Vilken BUS produkt är din favorit? 

November snapshots

Äntligen är det december! Känner på mig att denna månaden kommer bli superbra, och fylld av shopping! Det är ju så mycket erbjudanden hela december oftast så nu ska jag slå till om jag hittar något kul! :)

Nu när november är slut och december börjar så är det ju dags för mina november snapshots! För er som inte sett mina månadens snapshots inlägg förut, så lägger jag upp i slutet av varje månad några (oftast) osedda bilder från månadens början till slut!
Lite lördagsmys med glögg och pepparkakor, det måste ju vara något av det bästa med vintern! / och världens sötaste Kotten! 
Började praktisera på Flow i november månad! / hemmagjorda hamburgare, finns det något bättre?
Öppet hus på Fysios, så var och höll William sällskap där! Det bjöds på smoothies, fruktsallad, glögg och pepparkakor! / första snön kom! Så sjukt fint väder som tyvärr endast höll i sig i 2 dagar :(
Williams mamma och pappa skaffade en fjärde hund, en schäfer-valp! Såå söt så man smälter! / ännu mera glöggmys, haha!
Hittade en ny vinterfavorit, chai tea latte! Så vintrig och god smak! / fick upp motivationen igen och kickade igång träningen. 

Har du delat med dig av dina november snapshots? Kommentera gärna så kan jag kika in och kolla vad du gjort under november månad :)
En 17 årig finlandssvensk flicka med stora drömmar som studerar andra året till frisör!

Häng med här i bloggen i min vardag och sånt jag håller varmt om hjärtat! Jag har ett stort intresse för skönhet och mode så det bjuds det på en del här. Försöker även inspirera och komma med oilka tips.

Hoppas du hittar något intressant att läsa!