Summer sale all summer

Visste ni att ni får 20% rabatt hela sommarenIMSO.com? Om ni har funderat på att köpa ett par Levi's shorts, den snygga bombern eller den perfekta partyklänningen är det nu ni ska slå till. 
Set HÄR / Body chain HÄR / Levis shorts HÄR
Man kan säga att det var kärlek vid första ögonkastet då jag såg detta set på deras sida! Den perfekta färgen och så är den dessutom i fejk mocka material vilket gör den aningen lyxigare, wow säger jag bara! Jag har annars blivit sugen på att klicka hem en bodychain för att ha på Weekend Festival i Helsingfors nästa helg, och här är en kandidat! Behöver jag ens säga varför jag rekommenderar Levi's shortsen? Klassiska, supersnygga och så sitter de som en smäck! 
Baddräkt HÄR / Klänning HÄR / Bomber jacka HÄR
Om man gillar baddräkter eller annars bara funderar på att köpa en har ni en supersnygg här ovan! Desssutom är ryggen supersnygg! Rebecca Stellas klänningar är ju kända för att sitta som en smäck på alla kroppstyper och framhäva de fina kurvorna, varesig man har dom eller inte! Den vita klänningen är från hennes märke och jag skulle mer än gärna lägga vantarna på den! Och sist men inte minst har vi den klassiska bomberjackan i en lite ovanligare färg! En must-have i höst och nu i sommar under de kallare dagarna.
 
Glöm inte nu att använda rabattkoden IMSOsummer då ni handlar något på IMSO! Dessutom har de ju hur mycket som helst på deras hemsida om ni inte hittade något som föll er i smaken här då dessa var endast mina favoriter. Nu blir det bara att bestämma vad jag ska satsa på själv!

Expert face brush

Jag har länge velat fram och tillbaka på ifall jag borde köpa denna expert face brush från Real Techniques, och när jag hittade den billigt inne vid en smink/parfymbutik i Spanien så slog jag till! Jag ångrar verkligen inte att jag köpte denna eftersom att jag har använt den nästan varje dag sedan jag köpte den. 
 
Jag använder ju inte foundation, utan endast concealer från MAC. Om jag använder foundation är det alltid i mineralform! Jag har tidigare använt mig av RT stippling brushen till att applicera min concealer, men nu när jag böt över till denna tycker jag mer om denna! Då håren är så kompakta på borsten så blir det inga ränder alls. Kan varmt rekommendera denna!

IKEA shopping

För någon vecka sedan blev det en liten roadtrip till Tammerfors för att kolla på bil till mig och lite shopping i Ideapark och IKEA! Det blev inte så värst mycket shopping för min del, men några saker jag länge har funderat på fick jag med mig hem och jag kan inte vara nöjdare!
En liten spegel att ha vid sminkbordet. Det känns ibland som om jag sitter för långt ifrån min spegel då jag sminkar mig, så jag har länge funderat på att köpa en lite mindre spegel att ha vid sminkbordet, och nu köpte jag äntligen en! Ena sidan är en vanlig spegel och den andra sidan är lite ''inzoomat'' vilket är väldigt praktiskt!
Det andra som jag länge har funderat på är något att lägga in i lådorna vid sminkbordet för att få allt smink organiserat! Tänk vad mycket en låda från köksavdelningen kan göra till sminket. Nästan allt mitt ''överflödiga'' smink fick plats i lådan! Jag funderar nu på att skaffa en likadan till andra lådan för att få lite ordning på den lådan också. Denna kostade ynka 2€ / 20SEK och den är verkligen supersmart!

Roliga nyheter!

Topp - Mango / Shorts - Stradivarius / Skor - Primark / Solglasögon - Affär i Spanien
 
Här kommer ännu en outfit som jag hade på mig under middagen en middag i Mijas! Det var så otroligt varmt både på dagarna och kvällarna så man kunde gå barbent dygnet runt!
 
Idag är det en bra dag, eftersom jag fick mitt körkort idag! Har dock ingen egen bil ännu, men söker för fullt! För att fira att jag klarade det for vi med mamma, min bror och hans assistent till Spices och åt supergod lunch! 
 
Resten av eftermiddagen står det jobb på schemat. Vi hade ett strömavbrott i början av mitt skift som tydligen sträckte sig över hela stan, så ovanligt med det nu för tiden, men som tur är det över nu!
 

My 18th birthday

Min födelsedag började fint med presenter från William och mamma och lite tårta vid sängen! Prinsesstårta är min absoluta favorit, så såklart önskade jag mig det!
Här ser ni en glimt av de fina presenterna som jag fick av mina vänner, William och mamma! En stor del alkohol, men det hör väl till då man fyller 18? Jag är så sjukt glad och tacksam över alla presenter som jag fick, jag kan inte förstå hur fina nära och kära jag har♥
Mot kvällen blev det dags för lite kalas/firande vid Williams pappas jobb! Jag hade lagat laxröra (min favorit) och pavlova med färska jordgubbar och så bjöd jag även på lite annat smått tilltugg! Nästan allt var helt slut vid slutet av kvällen, så det betyder väl att jag har lyckats med maten! Då maten började ta slut och de flesta vänner hade sökt sig hemåt så for vi med några vänner till HulluPullo baren en sväng, vilket var riktigt kul! 
 
Ännu ett stort tack till alla som var med och gjorde min 18års födelsedag oförglömlig! Jag kan inte fortfarande förstå att jag hade så många guldvärda människor som ville fira lilla mig och var där för min skull, vad skulle jag göra utan er?♥

En present från mig till mig

Som en födelsedagspresent till mig själv så köpte jag detta nya objektiv! Det är ett 50mm objektiv med en bländare på 1.8. Jag har superlänge velat ha ett nytt objektiv då jag har använt kitobjektivet sedan jag köpte min kamera för flera år sen, så nu var det äntligen dags! 
 
Hittils så är jag supernöjd med det! Ni kan se i inlägget under bilder på mig fotade med det nya objektivet. Den enda nackdelen hittils är att allt är så inzoomat då det är 50mm, men annars är det hundra gånger bättre än kitobjektivet, så nöjdare kan jag nog inte bli!

Den stora dagen är här!

Idag är den dagen här som jag har väntat på hur länge som helst... i flera år faktiskt! Det är dagen då lilla jag fyller 18 år och blir myndig! Körkortet har jag tyvärr inte ännu i handen då jag har uppkörningen först på måndag, men det är inte hela världen, då hinner jag med en massa annat kul istället!
 
Ikväll firas denna dag i sällskap av mina närmaste och käraste kompisar som kommer och firar mig med lite tårta och annat smått och gott! Vi hörs senare om hur min dag har varit, och vem vet, kanske ni får se en glimt av några av de fina presenterna jag har fått? :)

Out of my comfort zone

SkjortaHÄR / Klänning HÄR (adlinks)
På bilderna ovan ser ni två plagg som jag nyligen fyndade på Rut&Circles rea! Klänningen tipsade jag tidigare om i DETTA inlägg, och visst blev det ett köp till slut! Båda dessa plagg är lite utanför min bekvämlighetszon då passformen är annorlunda än vad jag annars är van med, men jag gillar dom! De känns kanske en smula för stora då storlekarna är rätt så stora (gå ner en storlek om du beställer!). Men mönstren, färgerna och allt annat är helt perfekt!
 
Jag beställde även två andra roliga saker på samma gång som jag visar i ett inlägg snart! 

Det perfekta smyckesträdet

Äntligen är det perfekta smyckesträdet mitt, och det passar så fint in ovanpå byrån i min walk-in-closet! Jag har länge sökt efter ett liknande och jag blev så lycklig då jag fyndade detta från ett Facebook loppis för några ynka euro! 
 
På detta kommer jag att hänga mina favoritsmycken i silver eftersom attt det ser bäst ut så. Här ovan ser ni redan mina favoritarmband plus två ringar i guld som jag hängde upp för att se hur det såg ut. Åh vad nöjd jag är med detta!

Modernt och stilrent


1. Vin-set HÄR / 2. Ljushållare HÄR / 3. Skål HÄR / 4. Skohorn HÄR / 5. Ljusstake HÄR / 6. Sparbössa HÄR / 7. Kanna HÄR / 8. Servettringar HÄR / 9. Bricka HÄR (adlinks)
Här ovan ser ni lite inspiration från Jewelrybox! Jag kan erkänna att jag är inte världens bästa inredare och att jag har svårt att hitta föremål som passar ihop med varandra. Däremot ser jag ofta saker som jag verkligen gillar, men då är problemet att jag inte vet vart jag skulle placera det. Men ändå är det riktigt kul att se på inredning och jag längtar efter att få inreda min framtida lägenhet!
 
Här ovan ser ni till exempel flera saker som jag anser intressanta och som är moderna och stilrena! P.S. Ett tips till er som är som mig, kolla på mycket inspiration och surfa omkring på olika sidor som säljer inredning för att hitta en uppfattning på vad ni gillar för något/har för stil!

Nya nödvändigheter

Pluspoäng till mig som har köpt det som är tråkigast att köpa, saker som har tagit slut som man måste köpa mer av! Mitt älskade eos läppbalsam tar när som helst slut, och nu när det finns så lite kvar av den så märker jag hur beroende jag är av det, så äntligen skaffade jag mig ett nytt! Samma morgon så märkte jag i duschen att min favorittvål från Dove börjar ta slut, och då råkar jag hitta en ny doft i en större storlek och då slog jag till!
 
Borsten från GHD är ju egentligen inte en nödvändighet då jag äger cirka femtiotusen hårborstar, men jag har superlänge varit intresserad av en svinhårsborste, och nu äntligen beställde jag en! Hittils gillar jag den, men är fortfarande frälst av Tangle Teezer. Jag ska testa den ett tag och återkomma med om det är något jag rekommenderar eller inte!

En känslosam helg

Jag lovade ju er att bjuda på några bilder från bröllopet i helgen, och här kommer några av bilderna som jag tog! Jag tog inte så värst många då jag ville uppleva dagen med egna ögon då det var så otroligt vackert. Allt var helt över mina förväntningar då jag aldrig hade varit på bröllop tidigare!

Fina Benjamin och Nina då de kom ut ur kyrkan då alla väntade på dom utanför! Istället för att kasta ris så blåste vi såpbubblor vilket var en riktigt kul idé!
Ninas klänning var så sjukt vacker! Jag har nog aldrig sett en vackrare klänning och skulle till och med själv kunna tänka mig att gifta mig i en liknande klänning i framtiden!
Den häftiga bröllopsbilen! Verkligen något annorlunda, och den var så sjukt fin och häftig.
Här ser ni den fina bordsdukningen. Vi satt i samma bord som resten av Williams bröder och det var jättetrevligt! Maten som blev serverad av ett rum och kök var supergod!
Håret hade Elin fixat på morgonen till mig! Något enkelt fick det bli med flätor, och riktigt nöjd blev jag! Vid liknande tillfällen är det bra att ha sina frisör klasskompisar som kan göra håret åt en då man inte kan göra det åt sig själv!
Och här är vi två! Jag råkade pricka temafärgen med klänningen utan att veta om det, så det var ju kul! Piffade upp den simpla klänningen med ett lite finare halsband och ett par basic klackar från Nelly (dock gick dom helt sönder efter ca. 5 minuter?!?) 
 
Åh, vad glad jag är att jag fick uppleva detta. Allt var så sjukt vackert och fyllt med kärlek och allt var så bra tillställt. Det var många tårar som kikade fram under dagen och kvällen, men även många goda skratt! 
Jag och William talade under kvällen om att vi aldrig skulle ha kapacitet att ordna en sådan fest alldeles själva, så bra var allt ordnat! Alla program och lekar var klockrena!
 
Jag hoppas verkligen inte att detta var det sista bröllopet jag får komma på!

Jag klarade det!

Orsaken till varför det har varit tomt här emellanåt här på sistone är för att jag har haft fullt upp att läsa till teoriprovet, och idag skrev jag det och jag klarade det! Det känns som att hundra stora stenar har lyfts från mina axlar nu när det är över! 
 
Imorgon blir det bröllop för min del då Williams bror ska gifta sig, så inom kort får ni se vackra bilder därifrån! Jag är så taggad då detta är mitt första bröllop som jag har varit på!

Sköna låtar just nu

 
  
Dessa fyra låtar är mina favoriter från min spellista just nu. Den första är en rätt så nyfunnen favorit, men de tre andra har jag lyssnat på i flera veckor men inte tröttnat. Älskar låten Golden Light då den är så somrig och man blir så glad av att lyssna på den! Låtarna jag lyssnar mest på just nu är rätt så blandade, men sådant gillar jag! Så om ni inte har hört dessa tidigare är det bara att trycka på play och luta er tillbaka och njut! :)

En av de hemskare dagarna

Gårdagen var verkligen inte någon höjdare. Jag fick tanden fixad med en akuttid, men smärtan efteråt går inte att beskriva. Dessutom sålde jag vidare min älskade lilla pärla till mopedbil igår och det skär så i hjärtat att se den åka iväg och tänka att jag aldrig kommer se eller köra med den någonsin mera.

Tanden som hade krånglat var grovt inflammerad och nerverna i själva tanden dog i samband med krocken, och det var därför inflammationen startade igång. Så nu ska jag gå på antibiotika en vecka och fortsätta att proppa i mig mängder med värkmedicin så att jag klarar av vardagen!

Jag har haft en sjukt emotionell period på senaste tiden och det börjar bli rätt så jobbigt nu. Jag gråter av det mesta och kan brista ut i tårar lite när och var som helst. Nu får man bara hoppas på att det kommer bättre tider. Jag har påbörjat sökningen efter min första bil nu ordentligt, så får hoppas att jag hittar en fin och bra bil så snart som möjligt!

 

Central Intelligence

Igår såg vi filmen Central Intelligence på bio och trailern ser ni här ovan! Den var hysterisk rolig och så sjuk vid vissa tillfällen, men detta var just den typen av film som jag gillar. Jag älskar ju komedi, men det finns inte många komedier som jag sitter och gapskrattar åt, men denna var en sådan film man gör det på! Det enda minuset med denna film var att man tappade bort sig lite i handlingen ibland, men i slutet redde allt upp sig!
 
Kevin Hart är så sjukt rolig och han spelar ju huvudrollen i filmen. Även Dwayne ''The Rock'' Johnson var med och de var så sjukt roliga båda två. En film som jag verkligen rekommenderar till alla vare sig de älskar komedier eller inte!

Sunday mood

Bilder: min Pinterest
Lite inspobilder söndagen till ära! Idag har det verkligen varit en slapp dag. Jag och William tog en lååång sovmorgon och åt sedan grillat. Efter det har vi varit ut på en promenad och så har jag klippt hans hår, och snart åker vi iväg på bio! Vi ska se Central Intelligence och jag är så taggad då jag älskar komedier! 
 
Ett minus från idag är att min tand som skadades i olyckan för flera månader sedan har börjat krångla något rejält. Jag har haft sån sjuk tanvärk i en vecka i streck nu, och den kom från ingenstans vilket är så konstigt då jag inte har någon känsla i tanden. Får ta och ringa tandläkaren imorgon och be om en akuttid, håller på att tappa förståndet med denna smärta!

PYR Fuengirola

De sista dagarna i Fuengirola spenderades på hotellet PYR som låg precis vid strandgången. Vi hade väldigt fin utsikt från balkongen och även kvällssol, så härligt! Frukosten var även riktigt bra och vi betalade inte heller en förmögenhet för nätterna vi stannade där.
 
Jag ångrar inte att vi valde att stanna på hotell de sista dagarna då det var en helt annan upplevelse än att bo i lägenheten. Dock skulle jag nog nästa gång bo hela resan i en lägenhet då det var mycket skönare på alla sätt och vis! 
 
Åh, vad jag saknar denna resa mer och mer, allt var så perfekt då det bara var vi två.
En 17 årig finlandssvensk flicka med stora drömmar som studerar andra året till frisör!

Häng med här i bloggen i min vardag och sånt jag håller varmt om hjärtat! Jag har ett stort intresse för skönhet och mode så det bjuds det på en del här. Försöker även inspirera och komma med oilka tips.

Hoppas du hittar något intressant att läsa!