NY BLOGG!!

 
 
 
Först blev det en flytt till VIONE, men nu hittar ni mig på HENRIETTAS.FI! 
 
HENRIETTAS.FI HENRIETTAS.FI HENRIETTAS.FI HENRIETTAS.FI HENRIETTAS.FI HENRIETTAS.FI

Best weekend ever!

Oj, hörni... Vilken otrolig helg det har varit! Helt klart den bästa helgen på detta år, och den bästa Weekend Festivalen jag någonsin har varit på, allt var så lyckat!
 
Nu tänkte jag dela med mig lite av hur min Weekend Festival var och vad vi gjorde under dessa två dagar, så håll i hatten!
Vi kickade igång WKND 2016 dag ett med lite Sam Feldt som levererade något otroligt! En av de bästa spelningarna detta år. Vi hade inga förväntningar, och då kör han grymmaste setet någonsin, wow!
Glada gänget med fina Sam Feldt!
Här står vi glada under dag ett vid barområdet! Dessa två härliga tjejer var mitt sällskap under dessa två dagar, och William som stod bakom kameran.
Under Steve Aokis konsert hoppade Don Diablo upp på scenen och spelade deras låt "What We Started" tillsammans, magisk upplevelse! Vi hade lite högre förväntningar av Steve Aoki i sig, men det var ändå en riktigt bra spelning!
Och här börjar det... Bästa konserten och upplevelsen på hela helgen!
Här står vi glada med finaste Don Diablo! Synd att vi alla inte riktigt är med på bilden, men tur att vi har hur många olika bilder som helst med honom! Han var verkligen den genuint snällaste personen jag någonsin har träffat. Jag var supertaggad på att höra "On My Mind" vilket var orsaken till att jag kom till hans spelning, och då han inte spelade den blev jag otroligt besviken. Vi pratade med honom efteråt och nu är jag över min besvikelse, han var så sjukt härlig! 
Bästa var nog när vi fick testa på hans jacka som han hade på sig vid både sin egna och Steve Aokis spelning, kändes så overkligt! Detta lever man nog länge på! Vi fick även Tiëstos tröjor kastade över oss senare, så vi hade lite tur med sånt kan man väl säga!
Vi orkade inte se Armin van Buuren så länge då det var en massa omogna människor runt oss som skulle kasta omkring sig vatten och skapa ringar som folk dansade i, så då for vi och såg hela Examples konsert front row! Helt otroligt bra var han i år, bättre än alla tidigare år!
 
På tal om front row så hade vi även tur med det, vi stod nämnligen längst fram på nästan varje spelning, vilket var sjukt roligt! 
 
Så som ni kanske förstod av detta långa inlägg var min helg helt otrolig! Jag lovar att det inte blir så många Weekend relaterade inlägg på ett tag nu!

WKND outfit sneak peek

Här ser ni en liten sneak peek på en av mina outfits som jag tänker bära på Weekend Festival i helg! Jag väntar fortfarande på det sista till min andra outfit att komma med posten, så håller tummar och tår att paketet hinner komma imorgon, annars blir det att planera ut någon ny outfit i panik!
 
Tillbaka till outfiten på bilderna; ett par Levi's shorts som jag nyligen fyndade, och mera av dom får ni se snart! Jag har länge planerat på att ha en svart topp med snören/band vid bröstet detta år vid WKND, och slutligen blev det en vit istället som jag hittade inne på Ginatricot! Jag är väldigt nöjd med denna outift, och jag tror jag är minst lika nöjd med min andra outift bara den hinner komma fram...!

Snart är det dags igen...

(Bilder från förra året)
... För detta årets Weekend Festival i Helsingfors! Åh vad jag har gått runt och längtat efter denna helg, och snart är den äntligen här! Detta kommer att bli mitt fjärde år som jag går på festivalen. Det kanske talar för sig själv om att det är en av de bästa helgerna på året då jag har satsat pengar på der varje år! 
 
I år är jag mer taggad än någonsin då jag bara vet att denna helg kommer bli den bästa någonsin. Ett stort plus är det ju att hela resesällskapet är myndiga så vi får gå på officiella afterpartyt vilket jag även ser fram emot! Nu får jag bara hoppas att min sista outfit som jag har beställt hinner komma hem så jag får visa mina outfits till er! 
 
Kommer du att vara på Weekend Festival i år?

Mina skönhetssynder

Let's face it. Vi alla har brister. Istället för att alltid fokusera på vad jag brukar göra så tänkte jag fokusera idag på saker som jag inte brukar göra. Ingen är perfekt och alla är lite lata ibland, så här kommer mina skönhetssynder listat i ett inlägg!
- Jag tvättar aldrig ansiktet på morgonen, utan endast på kvällen. 
 
- Jag äger för tillfället endast en nattkräm för ansiktet, borde skaffa en dagkräm också.
 
- Tyvärr så använder jag endast produkter till ansiktet och huden som man hittar i närmaste mataffär.
 
- Jag är superdålig på att återfukta min hud trots att jag har atopisk hud.
 
- Jag är dålig på att använda värmeskydd till håret trots att jag vet hur dåligt det är att vara utan.
 
- Jag har inte ägt eller använt ansiktsmask på väldigt länge.
 
- Fastän jag har haft problemhy de senaste åren så har jag aldrig kollat upp det.
 
- Jag är dålig på att använda solskydd då jag är hemma i Finland. I södern använder jag dock väldigt noga solskydd.
 
Vilka är dina skönhetssynder?
 
En 17 årig finlandssvensk flicka med stora drömmar som studerar andra året till frisör!

Häng med här i bloggen i min vardag och sånt jag håller varmt om hjärtat! Jag har ett stort intresse för skönhet och mode så det bjuds det på en del här. Försöker även inspirera och komma med oilka tips.

Hoppas du hittar något intressant att läsa!