Älskar söndagar

Serafiinas nya supersöta bebis // Lackade naglarna igår med favoritlacket!
 
Igår så gjorde vi knappt något på villaavslutningen. Satt bara hemma och mot kvällskvisten åkte vi iväg och hämtade Williams raketer och sköt lite på våran gård och det var typ allt som vi gjorde igår, haha!
 
Idag tog jag min efterlängtade sovmorgon och sov tills klockan var ungefär 10. Låg sedan och degade i sängen i en timme med William tills vi steg upp och lagade frukost till oss! 
 
Sedan har jag duschat och tvättat håret och bara luggigt och myst och sett på Desperate Housewives i min rosa fluffiga badrock, superskönt med söndagar alltså!
 
Förde nyss William till stan då han skulle hem och åkte sedan via Sera och träffade på hennes nya valp Fifi! Alltså guud så gullig hon är, man smälter ju! 
Efter det åkte jag en sväng via internaten och sedan kom jag hem och nu ska jag snart se på The fault in our stars, så som jag längtat!
 
Tack till er som orkade läsa, haha!

Villa avslutning idag!

Gårdagens outfit
Igår slutade jag skolan klockan 12:45 vilket var riktigt skönt! Förde hem Lina och körde sedan hem själv och vilade en stund innan jag lagade en riktigt god Lasagne och körde sedan iväg till Sarah där hon, Benjamin och William var! 
Vi åkte sedan en sväng till Åminne där det var förvånandsvärt lite folk igår och träffade lite folk och sedan åkte vi hem och så sov jag och William hos honom.
 
Steg upp rätt så tidigt i morse eftersom att mitt jobb började 08:30 och det var mitt sista skift på sommarjobbet och känner faktiskt att jag kommer sakna det jobbet riktigt mycket! Men det blev tal om att jag skulle börja jobba där igen senare i år men får se hur det är med skolan osv. då :)
 
Snart ska jag och William börja bege oss till hans villa för att fira villaavslutning med hans familj, kommer bli riktigt kul! :)
Ha en bra villaavslutning! :)

Throwback Thursday

Idag saknar jag vår resa till Spanien något otroligt! Saknar precis allt med den! Ååh vill bara tillbaka... Nån som är frivillig att bjuda på en resa dit? 
 
Idag är det Torsdag vilket betyder att det är Fredag imorgon! Veckan har gått helt sjukt snabbt och det känns bara som Tisdag/Onsdag och fick en shock när jag hörde att det är Fredag, haha!
 
Imorgon är det säsongsavslutning vid Åminne folkpark och har planer att åka dit i alla fall med William men får se om vi åker med någon annan dit osv. 
Kom precis dock på att jag har jobb klockan 9:00 nästa morgon så blir inte en sån fartfylld kväll för min del och får väl åka hem lite tidigare än planerat i såna fall! 
 
Så här annars på tal om jobbet på Lördag så är det min sista jobbdag på detta sommarjobb och jag känner mig faktiskt inte ens så glad av att sluta där, haha! Kommer ju inte liksom få pengar någonstans ifrån då längre! 
 
 

Something new

En ny BH ifrån H&M som blev min för endast 11 euro idag! Fick på mailen något om att man fick ett valfritt plagg för -25% och man fick det också på underkläder så köpte en ny BH vilket jag verkligen behöver! Denna var riktigt skön och snygg!
 
Idag har jag efter skolan gått runt i stan först ensam ett tag och sedan med William. Har kollat på klockor och börjar nu snart kunna välja vilken klocka jag vill ha och snyggaste hittlis kommer från märket Tommy Hilfiger men får se vilken jag köper sedan!
 
Har annars testat ett par byxor på BikBok som jag har från förr men de är sjukt nötta och helt gråa (de ska vara svarta) så funderar på att köpa ett par likadana nya då de var så bra!
 
Nu ska jag mysa ner mig i sängen resten av kvällen framför sista PLL avsnittet innan December och om jag orkar efter det se TFIOS! Men får se hur mycket jag hinner med :)
 
Ha en bra onsdag!

Lite om dagen

Bild ifrån någon gång förra veckan i skolan när vi fick tvätta och föna varandras hår, men då vi blev klara med mitt par så snabbt så lockade vi varandras hår och så här blev resultatet på mitt! Enligt mig finaste lockarna som någonsin gjorts på mig!
Lilli som tog en liten tupplur med mig i sängen.
 
Hej på er! Har precis vaknat upp ur en 3 timmars tupplur och usch så sliten och äcklig jag känner mig...
Slutade lite före klockan 3 skolan idag och idag i skolan fönade vi hela dagen och lärde oss olika föningstekniker, kul! 
Igår i skolan lärde vi oss klippa hår i V form och det var verkligen inte så lätt som jag trodde! Tog över 2 timmar att klippa ett hår!!!
 
Nu har William kommit hit till oss och ska jobba här tills min mamma kommer hem från sitt kvällsmöte så vi ska antagligen laga lite mat och sedan senare ikväll se på Idol när det kommer! 
Har inte varit riktigt aktiv hittils med Idol-tittandet i år men ska försöka se så mycket som möjligt då jag inte har följt det på så länge! :)
 
Brukar du följa Idol?

Smått & gott

Köpte denna ''låda'' ifrån Sisustus IN i Vasa för någon vecka sedan och hade riktigt tur då det var sista exemplaret i butiken! 
Visste inte riktigt vad jag skulle lägga i den och var men det blev på en av mina fyra malm hyllor fylld med några av mina parfymer och två bodylotions!
Är riktigt nöjd med denna och det ser mycket prydligare ut på hyllan nu när det är lite mera organiserat bland parfymerna! 
 
Vad tycker ni om denna låda? :)

22 Jump Street

Igår hade mamma över en vän hit till oss så jag och William grillade lite mat och kokade nypotatis osv. riktigt gott blev det! Detta kommer dock säkert bli en av dom sista gångerna (om inte sista) vi grillar detta år! Så synd då grillad mat är det bästa som finns!
 
Igår mot kvällen så var jag och William på 22 Jump Street filmen och den var verkligen sjuuuukt bra! Alltså helt över mina förväntningar! Jag tycker att uppföljarna till alla filmer brukar vara dåligare men denna var minst dubbelt bättre än 21 Jump Street! Såå himla rolig och bra story! REKOMMENDERAS! 5/5 :)

Idag har jag stigit upp vid 10 tiden hos William och så lagade vi pasta carbonara och sedan gjorde jag mig klar och åkte iväg till jobbet på ett 7 timmars jobbpass som jag nyss kom hem ifrån! Så nu ska jag bara ta det riktigt lungt resten av kvällen och njuta av det sista av helgen!

Första sovmorgonen på länge

Vår mini-brunch jag lagade till vår familj eftersom att min mormor fyller år idag! Supergott var det :)
Middagen jag lagade till mig och min bror igår! Var sjuuukt länge sedan jag åt det här och har verkligen saknat det! och älskar verkligen denna kombination och mest kokta broccolin, ååh!
 
Bombaderar här nu med matbilder från i morse och igår haha!
Vaknade klockan 10 tiden med William vid min sida av att någon dammsugade i nedre våningen. Det var min första sovmorgon sedan skolan har börjat och min första gång jag fick ordentligt sova ut sedan Weekend Festival! Så det var riktigt välbehövligt!
 
Imorgon har jag jobb igen och det känns lite konstigt när man inte har jobbat på över 2 veckor och när jag jobbade nästan varje dag på sommaren! Det är förövrigt min nästsista gång på jobbet den här sommaren! 
 
Idag har jag och William inga planer. Vi ska iallafall spendera denna lördag tillsammans och igår blev det tal om att kanske åka på bio ikväll, men får se om det kommer något bra på bio!
 
Hoppas ni alla har en trevlig helg!

Nytt inom skönhet

 
Vann dessa två + en liten Victoria's Secret påse från Sannasrum s instagram tävling! Det var ett jäkla ståhoj att få hem dom till mig men på andra försöket mellan Sverige-Finland så fick jag äntligen dom hem igår! Sjukt nöjd och dom doftar riktigt ljuvligt!
Isadoras nagellack i färgen ''Peachy Colada''! Hittade den färgen på @victoriasstil s instagram och blev helt kär! Så sprang runt i Helsingfors i helgen och letade efter den och hittade den till slut! Är såå nöjd med färgen och att den håller så länge! Har tvättat 3 hår sedan jag lackade dom senast och det har inte fallit bort något alls av lacket!
Har länge velat ha ett EOS läppbalsam men har verkligen tvekat med tanke på priset, men nu köpte jag en! (eller ja, det var William som köpte den!) Och har inte riktigt använt den än, men den doftar sjukt gott!
Nudie paletten från Viva La Diva! Det är ju en kopia av Urban Decays palett Naked, men mycket billigare! Det kanske inte är samma kvalité på denna palett men betalar hellre 17€ istället för över 30€ för Urban Decays! Smart också med spegel i paletten!
 
Det här är vad jag har fått eller köpt inom senaste tiden inom skönhet! Har köpt Nudie paletten för ett tag sedan och nämnt det här, men visade aldrig upp den så nu tänkte jag att jag hade chansen medan jag ändå skrev detta inlägg! :)

Typiskt min otur!

Sååå typiskt... var ute och gick med hunden när jag kände lite vattendroppar och tänkte att jag svänger om för säkerhetsskull ifall det skulle börja ösregna. Och då började det såklart 2 sekunder senare verkligen ÖSREGNA så fick ta av mig jackan och lägga den på huvudet och springa i några kilometer i regnet... verkligen inte så kul!
 
Tänkte att jag skulle gå och sova när jag kom hem några timmar som jag alltid gör varje dag, men det slutade med att jag låg på telefonen i två timmar istället och kände mig betydligt piggare, konstigt!
När jag väl steg upp för att jag tänkte ''nä nu jävlar ska jag ut och röra på mig!'' så kände jag att jag hade fått ont i halsen, och hoppas verkligen inte det är förkylningen alla andra har just nu!
 
Men nu ska jag mysa ner mig med min rosa fluffiga badrock i soffan med lite varm glögg (eftersom att jag inte dricker någon annan varm dryck oftast) och bara slappa och försöka torka!
 
Ha en fin kväll!

En tröttare tisdag

Har precis ätit en riktigt god kycklingrisotto och har värsta matkoman nu haha! Så svårt alltid för mig att veta när man ska sluta äta när det är god mat...
 
Idag i skolan fönade vi håret på lite olika dockhuvuden och olika hårlängder och frisyrer och det gjorde vi faktiskt hela dagen! Jag tyckte att det var riktigt kul och tiden gick riktigt snabbt! 
Känns verkligen roligt att göra sånt här i skolan och det känns nu verkligen som om jag har kommit in på rätt linje, vilket känns superbra! såklart kommer det ju också finnas jobbigare dagar men roliga dagar som denna kommer nog göra allt värt det! :)
 
Idag efter skolan var jag och kollade på lite saker till skolan, bl.a. en kalender men hittade ingen jag gillade så funderar på att beställa en personlig almanacka! Efter det så körde jag mopedbilen på fixning eftersom att efter den hemska stormen för några veckor sedan så började det läcka in genom framrutan när det regnar så nu ska det försökas fixas!

En superbra helg bakom mig

Mitt nya nagellack från Isadora i färgen ''Peachy Colada''! Superfint och hålls på naglarna riktigt bra! Första gånger förresten jag använder färggrant nagellack sedan 7an i högstadiet, och nu går jag ettan!


 Vi fick våra dockhuvuden och allt i vårat startpaket idag så alla satt och pillade på timmarna i dockornas hår och denna lilla söta fläta blev resultatet på min docka, haha! :D
Bild från igår när vi körde hemåt från Helsingfors men stannade på IKEA i Tammerfors och åt, och gud vad gott det var! (p.s. jag åt inte alla bakelserna så ni ska inte tro det haha!)
 
Har verkligen haft fullt upp denna helg! Har inte hunnit blogga knappt något och det ber jag om ursäkt för, men var ju ändå på festival så man kan väl förstå att jag inte riktigt har tid och ork att göra annat än äta sova och gå på festivalen (eat, sleep, rave, repeat ;D)
 
Men nu är jag då hemma med en superbra helg bakom mig, och mer bilder kommer ni få se inom snar framtid!
Nu denna vecka är skolan ordentligt igång och vi ska väl börja göra mera praktiska saker och börja på ordentligt, så det blir ju riktigt spännande!
 
Men nu ska jag börja lägga på mig lite kläder och föna håret och börja söka mig hemifrån från William :)
 

Älskling

Superdålig bild och ljus....
 
Idag firar jag och min andra halva hela 17 månader tillsammans! 
Är så glad att ha dig vid min sida. Du är min ända sanna vän jag kan berätta precis allt till och fortfarande är kvar vid min sida och inte dömer mina beslut och åsikter!
 
Kan nog aldrig hitta en bättre pojke än denna ♥
 

Weekend festival dag 1

Alltså vårat hotell och frukost!!!! Såå amazing!

Igår var det dag ett av Weekend Festival i Helsingfors och det var helt sjuukt bra! Det regnade där även ett tag men trots det var precis alla på topp humör och dansade framför den största scenen för Afrojack! 
Enligt mig var bäst igår Calvin Harris som spelade sist! Men får se vem som är bäst idag då det finns såå många stora bra artister som spelar idag! :)

Vi förde Sara och Emma till och från festivalen igår och var med dom där största delen också igår så idag ska vi kanske också vara med dom på själva festivalen! Kul :)

Men nu ska jag ta och vila ut ordentligt innan vi åker iväg och dansar loss igen! 

Ha det bäst!

Höst inspirerad outfit

Autumn outfit

 
Denna outfit skulle jag väldigt gärna ha på mig i höst! 
Är väldigt sugen på ett par primeboots eller johnny bulls i vinter men primebootsen är liite väl dyra tycker jag, så får väl söka efter något mera i min prisklass istället!
Drömmer verkligen om väskan från Celiné, och det har jag gjort länge! Såg någon i Stockholm som hade en beige och såg hur snygg den såg ut! Har bara annars sett på svarta så! :)
Ska verkligen försöka hitta en liknande kofta som på den ovanför, de är såå snygga och stilrena, så ska spana in efter en sådan nu i Helsingfors ;)

Trött torsdag + Weekend festival!

Idag var jag i skolan från klockan 9-13 och dagen gick nog rätt så snabbt! 
Det var många linjer som åkte iväg på läger där man skulle lära känna varann, men våran linje skulle inte dit! Det råkade vara så att alla mina vänner är på dom linjerna som åkte iväg så hade inte riktigt någon att hänga med i skolan men som tur var det en rätt så kort dag! :)
 
Efter skolan så var jag till stan och fick äntligen bytt bort mina två jobbtider när chefen var där på plats och var sedan och åt med Serafiina till hesburger, vilket var supergoott! och gav victoria's secret parfymerna som Sina beställt av mig från sverige till henne!
Kom hem sedan någon gång 3 tiden och somnade och vaknade ganska nyss! Så är rätt så trött och sliten nu då jag vaknade av att ena katten jamade som en galning..
 
Menmen! imorgon är det Weekend Festival ääntligen som jag har längtat! Planerna har ändrat väldigt mycket till och från och jag åker nu med William och Mamma och hennes kompis dit men åker ner till H:fors redan elva imorgon och William tar tåget själv senare!
Men mera om det senare! Ha en fortsatt bra kväll!

Egengjorda hamburgare + skola

Egengjorda hamburgare (inte brödet dock, haha) som jag gjorde igår åt familjen! Älskar verkligen dessa då man får bygga den hur man vill! Och det var sååååå gott! Skulle kunna äta det nästan varje dag ju!
Jag idag! :)
Idag har det varit en skoldag där vi fick träffa treorna för första gången, vilket var riktigt roligt :)
Var i skolan på en liten rundvandring och fick lite information om frisöryrket och vad vi har att se fram emot och när vi ska börja med vad och såna allmänna saker! Egentligen så gjorde inte vi så mycket! :)
 
Dagarna har gått riktigt snabbt nu när det är så mycket nytt runtom en som man kan se och nya människor osv. så dagarna går förbi sååå snabbt och nu sitter jag hemma och kollar på lite kläder på nätet och ska snart äta :)
 
Imorgon i skolan ska vi få alla tillbehör vi kommer behöva, såsom saxar, dockhuvuden och allt annat möjligt man behöver inom yrket! Så det ser jag fram emot och det kommer bli riktigt spännande att få se vad allt vi kommer få! Vi kommer även få börja lära oss klippa redan på måndag(!!!) så vi rör oss nog ganska snabbt framåt :)
 
Jag kommer säkert skriva igen ett inlägg på bloggen om vad jag går i för skola osv. nu när det är officiellt och igång, eftersom att jag fick supermånga frågor angående det! :)

Budget jackor i höst

1 HÄR // 2 HÄR // 3 HÄR // 4 HÄR // 5 HÄR // 6 HÄR
 
Det slog mig för några dagar sedan att snart är ju sommaren slut, vilket betyder att man måste börja använda jackor och mot vintern så ännu varmare jackor! 
Så jag var inne på nelly.com's hemsida och kollade igenom deras jackor och stötte på dessa godingar som går under 1000kr / 100€ ! Hur bra och fina som helst ju!
Jag har ju precis köpt från Zara en vanlig höst och vårjacka som jag planerar att använda i höst, men skulle verkligen behöva en ny läder jacka, så det ska jag hålla ögonen öppna för nu!
Detsamma med vinterjacka, eftersom min är ganska så gammal och lite söndrig så det är nog dags för en ny!

Första skoldagen avklarad

Nu är då första skoldagen avklarad! 
Det var endast en 3 timmars lång dag av att mest lära känna de andra flickorna i klassen! (vi är ju bara flickor i vår klass så!)
Alla i klassen + lärarna är riktigt trevliga och jag tror att vi kommer få 3 superbra år tillsammans!
 
Jag kände faktiskt ingen spänning eller oro eller liknande inför att börja ny skola. Däremot alla mina andra vänner som också går där men på andra linjer var riktigt spända osv. fastän de skulle ha åtminstone 1 vän på klassen. Men jag känner ju ingen från förr men jag hoppas nog att jag kommer lära känna flera av alla där och bli bra vän med iallafall någon! :)
 
Nu ska jag bara ta det lungt resten av dagen och snart ska jag ta och äta nått eftersom jag fick knappt ätit något i skolan eftersom att det var jättetunn spagetti och det gick inte alls att tugga så...
 
Hoppas ni alla har en riktigt fin måndag!
 

Ny design!

Nu har jag äntligen lagt upp den nya designen på bloggen (som ni kanske ser, haha)!
Är faktiskt väldigt nöjd med hur den blev jämfört med min förra som jag totalt tröttnade på på alla sätt och vis!
Men nu känns det riktigt bra och skönt med en helt och hållet ny design här på bloggen!
 
Ni får gärna säga vad ni tycker om den, eller att något saknas eller kan förbättras! :)
 

Sista dagen av sommarlovet

Supergod kyckling- och tonfiskssallad jag gjorde igår! Godaste jag ätit på lääänge!
 
Nu är det sista sommarlovsdagen vilket betyder att det är ny skola imorgon! Jag känner mig dock inte spännd eller taggad eller något speciellt inför skolstarten! Det är som det är helt enkelt! :)
 
Idag tog jag och William en riiiktigt lång sovmorgon. Steg upp ungefär halv 2!
Idag ska vi njuta av det sista av sommarlovet och äta god mat och bara mysa ned oss med några Desperate Housewives avsnitt! Så inget speciellt eller festande som alla andra gjorde igår haha!
 
Men nu ska vi börja dra oss till affären och sedan till mig för mat! :)
 
Hur vill du spendera din sista sommarlovsdag?
 

Makeup wanties

makeup wanites

 
1- EOS lipbalm - Skulle så gärna vilja ha detta läppbalsam från EOS! Dessa är ju sjukt bra, men kostar ju en hel del!
 
2- Ny mascara - Är i ett behov av en ny mascara eftersom att min har jag haft rätt så länge nu. Skulle vara ganska taggad på att testa någon riktigt bra mascara av något annat märke, men vet inte alls vad som skulle vara bra då det varierar så mycket från person till person!
 
3- Nudie ögonskuggspalett - Gjorde faktiskt detta kollage dagen före jag var och köpte mig en nudie palett från kicks, haha! Men har forftarande inte testat den och kommer säkert skriva nått inlägg om den senare :)
 
4- Dior addict läppglans -  Är sååå sugen på ett Dior läppglans! De är såå bra och återfuktande, och det finns sååå många fina färger! Dock är priset lite dyrt för min prisklass, men ska nog skaffa nån gång ett sådant! :)
 

5- Too faced bronzer - Skulle behöva en ny bronzer eftersom att min gamla håller på att ta slut, plus att den kommer vara lite för mörk till mig i höst/vinter/vår! Så skulle vilja ha en ny lite ljusare bronzer :)

6- Contouring kit - Skulle vilja testa på detta! Ett kit där det finns (minst) två olika färger som man kan konturera ansiktet med! Skulle nog mest ha användning av den ljusa delen dock. Får se om jag skaffar det i framtiden! :)

7- YSL läppstift/läppglans - Jag har ju ett YSL läppglans från förr, men skulle vilja testa på någon annan ''formula''. t.ex. den som är på bilden ovanför! Hör ganska mycket bra om den så skulle vara rätt så kul att testa :)

Konstens natt igår

Igår var det ju konstens natt i Vasa stad, men jag jobbade ju tills klockan 21:00 på kvällen så det blev inte så mycket "festande" för mig! 
Var med William en stund i stan efter att vi båda jobbat klart men sedan när allt stängde rörde vi oss mot hovrättsparken för att träffa lite folk! 
Vi åkte hem trötta efter jobb och gående omkring klockan 12 tiden på natten. 

Idag är det jobb för min del från klockan 11 på "morgonen" och sedan ska jag kanske ikväll till Mia med några personer men får se hur mycket jag orkar! :)

P.s. Jag har en design på gång nu som jag snart blir klar med och inom några dagar kommer lägga upp här på bloggen, så det blir lite kul med en ny design nu till hösten! :)

Hoppas ni alla har en riktigt bra dag!


En lite jobbigare onsdag

Mys med Lilla My igår på morgonen & gårdagens outfit.
Hej på er! Idag har jag ett ganska långt jobbpass, från 14-22 vilket är 8 timmar och förstår inte hur jag kommer klara av det så trött och slö som jag är idag!

Igår var jag bara hemma hela dagen, gick faktiskt inte ut genom dörren före efter midnatt då jag skulle till William. 

Nu börjar jag känna lite stress över det att skolan börjar snart när alla lägger upp bilder och texter på alla sociala medier om hur de njuter av de sista sommarlovsdagarna... Men kommer dock bli kul att börja i en helt ny skola med nya människor och möjligheter! :)

Vad ska ni göra idag?




Lite nytt

Köpte dessa saker när jag var inne på Asko med mamma och William för ungefär en vecka sedan!
Älskar verkligen glasen, sååå sjukt snygga! helt perfekta och sjukt billiga! De var 1.90€ styck vilket är typ 15kr!
Skålarna vilka det står ''chips'' på och en lite mindre där det står ''tacos'' på var på -25% och har redan 3 liknande i samma serie från förr! :) 
Dessa var även som en liten konfirmation och födelsedagspresent :)

Hemskaste vädret i år

Alltså idag har det regnat, åskat och stormat som jag vet inte vad! 
På morgonen var det sjukt fint väder och 33+ grader så jag och William bestämde oss för att åka till Sweet Vasa. När vi väl kom till stan väntade ett hemskt oväder när jag kom ut ur parkeringhallen! Det öste ner regn som jag vet inte vad, åskade riktigt nära och något hus har i alla fall brunnit upp vad jag hört!
 
Det blev ett litet uppehåll så då åt jag och William först på Subway och sedan på Sweet Vasa. När jag skulle åka och gratta Mia som fyller 16 idag (grattis igen!) så började det regna igen... 
Då började det läcka in i mopedbilen här som var och visste inte vad jag skulle göra, så vi körde under ett tak och satt där en kanske 20 minuter före jag åkte hem.
När jag kom hem blev det att lägga en presenning över mopedbilen och hoppas på att den inte drunknar!
 
 

Kenzo

 
Kenzo

 
Älskar tjocktröjorna från märket Kenzo! Ser ganska ofta på olika inspirations-instagrams och modemedvetna lite runtom världen som har dessa! Hade dock ingen aning om att de hade såå fina ballerinor som de på bilden ovanför! och väskan som ser ut som en tygväska var ju hur cool som helst!
Endast ett minus med detta märke är hur dyrt det är... liksom runt 200€ för en tröja? njäe...

Stockholm haul

 
Här är nu äntligen haulen som jag kämpade med att få till videofy.me då de har flyttat det till endast en mobilapp, vilket suger enligt mig! Skulle vara så mycket bättre att ha så att man fortfarande kan ladda upp filmerna från datorn för det tog säkert 2-3 timmar för mig att få över den från datorn till telefonen...
 
Men nu är den här i alla fall!
Kändes verkligen konstigt att göra en haul och ljuset var riktigt dåligt och jag hade precis kommit tillbaka från jobbet så ser inte så himla fräsch ut heller men skulle aldrig ha ork att filma om den då det blev så mycket att städa undan efteråt! 
 

Haul på kommande

Lite mera bilder ifrån Stockholms resan!
Hade jobb idag från klockan 12-17 och efter jobbet var jag runt och träffade lite personer som skulle köpa nått från min instagram :) 
Nu är jag hemma och har filmat min haul video som kommer upp imorgon eller dagen efter det eftersom jag hittade inte något redigeringsprogram på datorn! Så ni får vänta lite nu haha :)
 
På tal om ingenting så har jag en riktigt äcklig och besvärlig blåsa i munnen just nu som gör livet 100 gånger svårare för mig! Har ju inga tänder annars att tugga med så det gör ju inte allt så mycket lättare att inte kunna tugga eller dricka nått då det svider så mycket! usch... som tur är den på bättringsvägen nu! :)
 
En 17 årig finlandssvensk flicka med stora drömmar som studerar andra året till frisör!

Häng med här i bloggen i min vardag och sånt jag håller varmt om hjärtat! Jag har ett stort intresse för skönhet och mode så det bjuds det på en del här. Försöker även inspirera och komma med oilka tips.

Hoppas du hittar något intressant att läsa!