haallooweeen :D

hahah har haft en skitawesome kväll med Sara o Sina :D tjohoo! vi har typ sprungit runt i huset och haft på musik på högsta volymen då man var ensam hemma :D sen har vi bakat och sånt också :D blev typ mudcake och muffins ;D mudcaken blev skitgod :DDDDD
ok orkar inte lägga upp bilder just nuu!!! SEEEJUU GAAIISS

-> stan

trololol. snart bär det av in till stan med Sara och köpa saker till vår egna lilla halloween fest som vi också ska ha Sina med i (tror ja iaf :D) menmen jag ska börja klää på mej något o sen ska jag börja närma mej in till stan :D possposs!
Tumblr_ltt3y0y0sr1qe26e1o1_500_large
aw så söt.
weheartit

lol :D

fint de sir ut då man snackar me nån random pummi på facebook xp

duktig chey!

woho! fick sluta 30 minuter före dom andra idag för jag jobbade så bra på engelskan :D känner mig smått duktig nu :D

Kort skoldag :D

yayyy vi hadde en jättekort skoldag från klockan 9.45 till 12.30, hadde typ bara huslig ekonomi och mat xd menmen ska typ kanske vara med Sina idag/ikväll men får se hur det blir :) fick också typ ett nytt schema idag, typ inte så mycket ändring med bättre än förra ändå :D börjar 8.30(?) på måndag istället för 8.15 :D så ja nu får man sova en kvart mera xd

Snart med sina :)

Jaopp snart ska jag med sina till stan men först måste jag äta och klä på mej :D har luggit i sängen me datorn i famnnen i typ 1 timma nu så borde börja röra på mig Xd menmen, hörs senare och så ;)
färdig chey

snart hemma

yaaay snart e man hemma då :D ska börja packa upp väl då jag kommer hem.. sara for ju btw hem igår med Ella fö att hon hadde blivit sjuk för nån dag sen så de va bäst att hon for hem.. menmen är hemma om typ 20 minuter så :)
kanin hest

nu tillbaka hem!

men först till vanda :) ska till vanda och besöka teknikmagasinet och några andra affärer :)
en lamaaaaa!!! :DD

hihs

nu tillbaka till arenan och kolla på hoppning! har suttit och chillat på hotellrummet i kanske 1 timme men nu tillbaka till hihs ;D synes på kvällen!
pikkturee

we ♥ it

gåin och ♥ mina bilder på weheartit :)

©

©
jag har fotat båda bilderna och redigerat!:)

usch

orkar inte med det här 30 dagar saken som bombaderar min blogg! tar bort alla inlägg och slänger istället ibland upp något med det att göra, blir själv jättestörd på de!

sitter på hotellrummet

har kommit tillbaka från stan drog med mig 3 saker :) dock var en sak i fel storlek skulle ha XS som det stod på klädhängaren men så var den M och är alldeles för stor, typsikt! -.- så ger till sara dem då :D Igår shoppade jag lite mera :D drog hem lite saker från weekday, trodde aldrig jag skulle köpa något därifrån för jag tycker det är så svindyrt men fick 2 saker med mig därifrån :) men nu ska jag sluta prat här så alla blir uttråkade så slänger upp en bild :D

keep calm and fuck the haters

When people try to bring me down, I see it as a compliment.

You made ​​me realize that you are just trying to get me down to your level!

299065_188674457874129_133576740050568_400329_2102063961_n_large

love




Ny in till stan

nu in till helsinki stan :D

sitter i bilen

partypartyparty! :D
är på väg nu till helsingfors med Sara och alexandra och mamma :) alexandra tävlar på torsdag&lördag så det ska vi iallafall se och en massa andra shower såklart :D shopping står stort på schemat :]

Me sara

Yaya helsingfors imorgon med sara! Längtaaar! Nu återståår det att packa då...

 

 

höstlov!

blir höstlov nu för mig men imoron för alla andra, drar ju som sagt till Helsingfors och kollar då syrran hoppar på HIHS ( helsinki international horse show ) så blir väl en massa shopping där då också :D men nu ska jag packa lite, uppdaterar mera senare!
1409439558_5_d89h_large
hahah så söt ;D

chill

Igår och idag har jag bara luggit hemma och chillat, eller klockan är ju endast kvart före tolv så har inte gjort så mycket än, men ja som sagt, kommer säkert ligga hemma hela dagen men orkar ändå inte göra något vettigare xd på fredagen sov sara över här hos mej btw! vi hadde det skitkul som vanligt och spelade fullt musik :D! men nu ska jag sticka ner och äta något! hörs senare :)
weheartit

picture

Tumblr_lo3c6l18rc1qf4poao1_1280_large

En bild på mig + 5 fakta om mig.

inte världens bästa bild men får duga..
Ja... 5 fakta om mig (ändrat)
1. Jag hatar falska människor
2. Jag är kort (158cm)
3. Jag tycker om folk som är sig själva
4. Jag har naturligt platinablont hår (har inte det nu)
5. Jag tror på kärlek på första ögonkastet.

ny design!

vad tycks om min nya design? :D har ändrat lite själv men failade lite då ja sku flytta över den från min testblogg...men ja, nu har jag iallafall designen på rätt blogg. de e lite små justeringar me designen ännu men får se då ja orkar laga de.

hejhalo

halooooo
ida ha ja bara sutti hemma o tråka hela dan som vanlit. ha haft på ansiktsmask o en stund fö had int nå bättre ti göra. annars har ja bara typ vari på datorn hela dan. jaaaa har int så mycke ti sej nu här menmen. ska väl börja laga mat om en tid men först ska ja ti butiken! tror de blir tortilla ida eller nått liknande :)

gokveeel

sitter och tråkar ihjäl mej just nu, ska kanske ännu hoppa in i duschen men vet int om ja orkar. va ju i seinäjoki ida också o där blev de int nå shopping fö vi kom dit så sent så vi fo genast ti nån prisutdelning för syrran då. Blev att beställa hem några saker från nelly.com iställe då! :)
bild ur arkive

hot

sexy and we know it! wnb fjortis hund doing it wrong.. :d

All i have to say

Life's a mess

EGOOOOO





och sen en låt..

Calvin Harris feat. Kelis - Bounce

En 17 årig finlandssvensk flicka med stora drömmar som studerar andra året till frisör!

Häng med här i bloggen i min vardag och sånt jag håller varmt om hjärtat! Jag har ett stort intresse för skönhet och mode så det bjuds det på en del här. Försöker även inspirera och komma med oilka tips.

Hoppas du hittar något intressant att läsa!