återhämtning från ett bodystep pass

Har varit på mitt första bodystep pass idag och det var verkligen tungt men väldigt kul! 
Just nu sitter jag i min sköna rosa badrock och äter världens godaste tonfisk sallad jag just gjorde!
Imorgon ska jag till hälsovårdscentralen eftersom att min hosta inte har gett upp efter 3 veckor och har ingen aning vad den kan bero på eftersom att jag inte har några andra symptom på nått virus/influensa! men imorgon hoppas jag att jag får svar!

Veckans blogg tävling!

Kör igång med en ny veckans blogg eftersom att det var så många som ville delta, kulkul! :)
Som alla vet så behöver man bara skriva ''Jag är med'' så har man en chans att få en länkning i min blogg!
För att få en större chans denna gång så kan du följa mig på bloglovin HÄR! 
Lycka till! :)

nike pro shorts

ÄNTLIGEN så har jag fått mina efterlängtade nike pro shorts! har drömt om dessa så länge nu och jag kan helt lungt säga att de här shortsen är dom bästa jag någonsin har prövat! de är sååå sköna och är helt fast på kroppen, så som jag ville! är väldigt glad också att jag inte valde XS utan att jag köpte S för att nu märkte jag att dessa passade på mycket bättre eftersom mina ben har växt sedan förra sommaren! Men jag är sååå nöjd nu!

sååå snyggt

(36) Tumblr
(1) Tumblr
Har på senaste tiden börjat beundra jeans med hål på knäna vädligt mycket, haha!
Tycker det är sååå snyggt men skulle inte våga göra sånt till mina byxor ifall det skulle gå fel! 

Veckans blogg vinnare!

Nu är det dags att utse vinnaren av veckans blogg denna vecka och det blev DEN HÄR BLOGGEN!
Stora grattisar till dig! Valde vinnaren via random.org för att det skulle bli rättvist för alla, men hon har verkligen en fin blogg som jag tycker alla kan besöka och slänga in en kommentar på! :)
Var också verkligen kul att det var så många som ville vara med och tävla! Kika in efter en ny veckans blogg inom kort!

rabattkod till nelly.com

Vita toppen // Svarta toppen
Ända tills måndagen klockan 10 svensk tid får man 30% på nelly.com's egna märke NLY Trend!
För att få den rabatten använd koden NLYTREND när du betalar i kassan!
klicka HÄR för att komma till NLY Trend!

inspiration: kläder

Lite inspiration av kläder som jag hittade på weheartit! ååh vill ha allt, såå fint!

spanien om 20 dagar

Idag är det exakt 20 dagar tills jag, William och hans familj åker ner till spanien!
är så sjukt taggad så vet inte vad jag ska ta mig till! Jag har aldrig varit till ett varmt land i hela mitt liv, har bara varit senaste åren till Sverige osv. så som man kan förstå så är jag ganska så taggad inför resan!
Det som gör resan så mycket bättre är det att jag och William också råkar ha våran 13 månaders dag då! :) 

söt hund som älskar min matta

Har äntligen lagt tillbaka mattan i mitt rum! har känts så tomt då jag inte har haft den i rummet, men nu ser allt 100 gånger bättre ut när den är på plats igen! jag vet iallafall någon som är riktigt nöjd att den är tillbaka haha... :D

Hemmadag idag

Tumblr
Ligger hemma med min hemska hosta idag eftersom vi skulle i skolan ha en friluftsdag och alla skulle bli tvingade att spela fotboll och gå ut och gå men det sa mamma att jag inte helst skulle och att jag skulle stanna hemma så då blev det en dag hemma idag! Känns verkligen skönt att få vila, har inte kunnat sova senaste dagarna då jag har haft så hemsk hosta! vet verkligen inte vad det beror på, har inga andra symptom på nån influensa/virus? :/
 

when did you stop thinking you're beautiful?

En väldigt bra och fin reklam från Dove, får en att tänka efter lite :)
 
 

inspiration: sendi skopljak

En av mina största inspirationer som jag hittade på instagram är Sendi Skopljak! hon har en sån himla grym kropp, just en sådan som jag drömmer om! allt är så fint på hela henne! finns inget som är fel på henne, hon är ren perfektion!
 
 
 
 

pajbakning och tulpaner

Mina härliga tulpaner William köpte ti mig i torsdags/fredags!
Just nu sitter jag och väntar på att pajerna jag håller på att laga ska bli klara och de ser riktigt goda ut haha!
Vi ska få gäster som ska komma och se på vårat stall eftersom de funderar om dom ska bygga ett liknande :)
Skulle ha farit till gymmet idag också men det blev inte av eftersom jag hade lovat mamma förra veckan att jag skulle baka nått då hennes gäster kommer! men det kommer nog bli riktigt gott ;)

 GLÖM INTE ATT DELTA I VECKANS BLOGG! tävlingen hittar du under detta inlägg.
 

Veckans blogg tävling

 
Tänkte att jag skulle göra en veckans blogg som är helt nytt för mig!
Har sett att många har veckans/dagens blogg och att det är rätt många som vill delta och jag själv skulle iallafall bli väldigt glad om jag skulle vinna en så delar med mig av lite glädje och tänker starta en egen nu! 
Alla vet ju hur det går till, kommentera bara ''Jag är med'' så är man med och tävlar!
Utser vinnaren någon gång i helgen då jag har tid! :)

Tammerfors shoppingen

Här är en del av det jag fick hem med mig från ikea och shoppingen i stan! köpte också en hylla jag skulle ha mina små fotoramar på och den fejk får-ullen som jag fotograferat sakerna på! köpte också ett par nya billiga träningstights från stadium! :) Köpte nike skorna som tillfälliga eftersom pappa lovade till mig finare nike skor som jag drömt om hur länge som helst! Skulle också ha köpt nike pro shorts som jag drömt om länge men hittar inga storlekar från någon affär längre :( hittade dock storlek i sverige men det är nog största misstaget jag ångrar då jag inte köpte shortsen när jag hade chansen... aja men får väl vänta och se om de kommer nya!
 
 

söndags kyrka

Sitter i kyrkan just nu med skriftskole gruppen på söndags gudstjänst!
Har inte hunnit uppdatera nått alls på senaste dagarna eftersom jag har haft så fullt upp med allt, men jag ska nog förbättra mig!
Igår var jag ju till tammerfors med pappa, hans flickvän och William och fick hem saker jag var väldigt nöjd med från både stan och Ikea! kan lägga upp lite bilder på sakerna senare så ni får se :)
Ha en bra söndag!


Before i die

Gjorde snabbt ihop ett litet collage på vad jag vill göra före jag dör! finns så mycket mer jag skulle vilja göra eller åstadkomma men gjorde bara en med några bilder! kommer nog säkert flera liknande inlägg i framtiden eftersom att det finns så mycket småa och stora saker jag vill göra i livet!
 

onsdagen den nittonde mars

 
Idag har det varit en helt okej dag och jag har hunnit med rätt så mycket! Kom hem för någon timme sen efter att ha varit på ett riktigt tungt och skönt bodypump pass med Emilia och sedan for jag i duschen och har läst på lite prov och lagat nåt att äta! :) Imorgon har jag inte några stora planer förutom att jag ska till gymmet och köra lite cardio! det var så länge sedan jag gjort det eftersom har aldrig tid att köra så mycket kondition! ska bli riktigt kul!

Till ikea på lördag

Ska troligtvis till Tammerfors och IKEA på lördag med pappa! har suttit och petat ihop en bild på vad jag skulle vilja få med mig hem därifrån! kommer nog inte ta med mig nära heller allt men ska se lite vad som finns och vad jag behöver! Det börjar ju vara dags att skaffa saker tills jag flyttar nu så småningom! men det ska nog bli riktigt roligt att åka till IKEA och köpa lite saker! var ju dessutom då jag var i sverige i IKEA och köpte tallrikar och glas redan! mb
 
 

Favoritparfymer

| Cherry in the air | Pink Bouquet | Pink Friday | Moonlight Dream | Forever Pink |
Här är en bild på mina egna favoriter som jag äger! Jag tänkte visa det eftersom någon frågade vilken parfym jag använder :) Jag använder oftast victoria's secret bodymists till skolan och sånt men ibland Pink Friday. Min absoluta favorit body mist är Forever Pink! Favoritparfymen är nog svårt att välja mellan Escadan och Moschinon!
Har annars väldigt svårt att använda parfymer och bodymists, jag varierar ofta så inte de ska ta slut haha!
Men iallafall, här är mina parfymer som jag tycker luktar godast av de jag äger! :)

TÄVLING AVSLUTAD!

Summer Breeze TopHips Don't Lie Set
Nu är tävlingen med Todiefor swimwear avslutad och vinnaren blev Tiolina! stora grattisar till dig!
du kommer att bli kontaktad av företaget inom kort!
väldigt roligt att så många ville vara med och tävla! :)

middag med finaste

idag har jag varit i skolan på en rätt så skön dag och varit och fixat mitt nya abonnemang till telefonen och kollat på en ipad som jag kanske ska köpa!
sedan for jag och william och handlade lite och for till honom och lagade riktigt god mat! 
nu ska vi bara mysa och sedan ska jag åka iväg till gymmet för ett mag&rygg pass!
ha det bäst!

ett år med min andra halva



haha bjuder på dessa inte så seriösa och inte så nya bilder! har inte riktigt några bilder som är seriösa på oss haha! men iallafall så har vi nu varit ihop ett år och det känns såå mycket längre men ändå så mycket kortare? verkligen min andra halva och enda personen jag litar på och kan tala om allt mellan himmel och jord med utan att jag blir dömd för nått :) det finaste jag har och älskar inget mer än vad jag älskar honom! puss på dig älskling! ♥

Världens gulligaste 3 åring

 
Den här lilla flickan, Emily James, frågade sin mamma om varför vissa barn inte har något hår och då berättade hon till Emily att vissa barn har cancer och tappar håret. Då besluter sig Emily för att klippa av sitt hår och skänka det till barn som behöver det mer än henne.
Tänk så godhjärtade 3 åringar det faktiskt finns, trodde aldrig att jag skulle se något liknande hända!

kärlek vid första ögonkastet

idag har jag varit en sväng till stan med mamma och william för att shoppa lite och på vägen så svängde vi in och kollade på bilar :) är så kär i alla fina audin och bmwn som fanns där haha! fick med hem från stan en rosa badrock som jag är helt kär i och en vit peplumtopp från ginatricot! For sedan hem och sov en stund och åkte iväg till gymmet och nu är jag hos william och vi ska ta något att äta och säkert se på nått avsnitt revenge! ha det bäst!

skor jag hade glömt bort

Kom på idag att jag beställde i höstas ett par nya svarta nitballerinor från nelly.com! har de beigea från förr och älskar verkligen dom, fastän dom är lite farligt vassa hehe :D men i början var de väldigt styva och fick massa skoskav men senare när dom mjuknade till var de dom bästa ballerinorna ever! så snygga, så billiga! köpte båda för ungefär 10-15€ styck! märket är nly trend som man kanske kan läsa i skobotten!
 

because i'm happy

Kom just hem från stan med william men vi ska bara tanka och äta lite och sedan ska vi ut igen med Emma och Sara och köra :) idag har varit en riktigt lätt och bra dag och jag har varit väldigt glad idag och varit runt på stan och kollat på saker och fick med mig hem tröjan på bilden ovanför från ginatricot som jag har kollat på på nätet. äntligen blev den min för endast 10€! skulle ha velat ha en vit men den svarta passar lika bra! har även lagt undan 2 tröjor och en rosa badrock som jag ska se på med mamma imorgon! ha det så bra, puss!

tävling med todiefor bikini!

bild från www.todiefor.com
 
Vad du behöver göra för att tävla:
1) Följa på instagram @TodieforSwimwear eller på facebook www.facebook.com/TodieforSwimwear
2) Skriva i en kommentar vilken modell du vill vinna och storlek! 
 
Glöm inte att skriva in din email!
Vinnaren utses efter 3 dagar!
 
 

Today has been cancelled

Något som verkligen behövs just nu! finns inget som skulle kännas bättre nu än att få sova en stund till!
Är så utmattad just nu och har sjukt överallt när jag vaknade speciellt i magen, har inte lättat så mycket från igår, vet inte vad som är felet?
 
Får se om jag verkligen orkar dra mig upp och gå till skolan, just nu ser det inte så bra ut...
 

hemkommen

Förra gången jag var på gymmet så lånade jag en gästnyckel eftersom att jag glömde min egna hemma, och nu glömde jag min egna hemma idag igen! så testade öppna dörren med gästnyckeln men det gick ju såklart inte då så fick vänta på att mamma skulle komma med min egna nyckel hemifrån i typ 20 minuter. Men nu har jag just kommit hem och ska hoppa i duschen och äta nått smått och sedan gå och börja lägga mig. Känner mig faktiskt lite sjuk också för tillfälle och mår lite dåligt så får se om det går bort senare! 

hus inspiration

alla bilder lånade från @roominterior på instagram.
ungefär i den här stilen vill jag att mitt framtida hus ska se ut. ljusa färger och modernt och ganksa simpelt. tycker att det är så fint när det bara är simpelt och inte överdrivet och en massa färger och mönster osv. skulle ju vara värsta drömmen om man ännu till skulle bo någonstans i England eller USA :D men man får ju drömma!

110314

Är nu hos pojkvännen som vanligt och åt just på subway mm gott! använder en dator som är så ovanlig och alla tangenter är helt på fel plats, så går inte så värst smidigt att skriva då.
Idag har jag inte så mycket planer, har gjort det mesta redan. Sökte dessutom idag till skolor och på första val lagade jag en frisör yrkesutbildning med kombistudier. på andra valet hade jag kock. och sedan en massa onödiga skolor jag egentligen inte helst vill till. Känns väldigt skönt nu så här efteråt eftersom att har gått runt och stressat över nästa år men nu har jag äntligen skickat in min ansökan! :)

friendly reminder

låt inte din lycka bero på personer som inte gör något för dig eller inte alls behöver dig för att vara lycklig! 

happy monday

idag hittils har det varit en mycket bättre dag än jag hade förväntat mig! just nu är jag hos pojkvännen och kollar revenge. senare ska jag fara på gym och träna mage och rygg. 
men nu ska jag se på revenge så skriver kanske senare!

Homeless lottery winner

 
sååå gulligt vet inte riktigt vad jag skulle göra om jag skulle vara han som är hemlös. så godhjärtade personer det finns i denna värld ännu :) då man ser på sånt här så får man ett litet hopp om mänskligheten ännu!

goodnight

ska ta natten nu! imorgon har jag ganska fullt schema. ska tala med kuratorn vidare om val över skolor och sedan ska jag tala vidare och kanske söka till skolor med studiehandledaren! ska också hålla en eller två presentationer och hinna gå till gymmet och kanske till optikern. Resten av dagen ska jag spendera med pojkvännen! gonatt!


Vad har jag gjort idag?

bild på min lilla älskling haha
Kom just hem från stan där jag var ute och körde en stund med Emma och träffade lite folk.
Före det var jag hos william nästan hela dagen eftersom att jag sov där inatt och kollade ett avsnitt av revenge också och sedan åkte jag iväg och tvättade bilen och var då efter det med Emma.
Snart ska jag laga mat åt familjen och äta och sedan börjar jag väl gå och lägga mig :) ha en bra dag folks!

sommar minnen

saknar sommaren såå mycket! det är så fint.väder idag förutom att det blåser. Ser helt ut som att vara sommar då man kör eller sitter hemma och ser ut ur fönstret! 
saknar värmen och friheten så mycket ååååh

hjälp med val av bikini

| todiefor HÄR | svarta HÄR | rosa HÄR |
har kollat på lite bikinin som jag skulle kunna tänka mig att ta med till spanien om en månad då min gamla har gått lite sönder och har haft den i åtminstone 1-2 år haha :D men funderar på att köpa en todiefor bikini eftersom att de är så snygga och som jag beskrev i ett tidigare inlägg men sen har jag också funderat starkt på en lite billigare bikini från wonderland men vet inte vilken färg som jag hellre vill ha. vilken bikini är snyggare? :D
 

Några saker om mig

9 saker jag tycker om

♥ Mysa

♥ Vara med pojkvännen

♥ Snabbmat

♥ Sova

♥ Serier

♥Laga mat 

♥ Gymma

♥ Värme

♥ Resor

 

8 saker som jag tycker mindre om

♥ Skolan

♥ Då någon väcker mig då jag ska sova

♥ Vara runt för mycket folk

♥ Kaffe

♥ Oärliga personer

♥ För dyra saker

♥ Matrester

♥ Att sova ensam

 

7 saker jag vill göra i framtiden

♥ Ha ett stort fint bröllop

♥ Flytta hemifrån

♥ Ha ett riktigt stort hus

♥ Ha mycket pengar

♥ Få en bra utbildning & jobb

♥ Bli lite småkänd inom nått jag tycker om

♥ Vara glad

 

6 saker jag är rädd för

♥ Att vara ensam

♥ Spindlar & småkryp

♥ Mörker

♥ Skräckfilmer

♥ Trånga platser

♥ Misslyckas

 

5 platser jag tycker om att vara på

♥ I sverige

♥ Nånstans och sola

♥ I min säng

♥ De flesta matställerna

♥ Hos William

 

4 ord som beskriver mig

♥ Envis

♥ Blyg

♥ Kort

♥ Rolig, hehe

 

3 saker jag ser fram emot

♥ Att flytta hemifrån

♥ Sommaren & wknd

♥ Att nångång gå ut skolan

 

2 bra filmer

♥ Now you see me

♥ Mean girls

 

1 bra låt

♥ All of me - John Legend

Tagen från denhär bloggen

mys


sitter hos min sjuka pojkvän och ser på revenge med ben&jerrys. Peanut butter cup b&jn smakar helr som snickers haha så gott :)
hadde en rätt skön och lugn skoldag idag som gick bättre än förväntat. Kommer troligen sova hos william ikväll så blir nog inte så mycket bloggande då :)

Stressad

Är så stressad just nu över nästa år, alltså efter nian.
alla har redan gjort en gemensam ansökan i vår skola och jag är typ enda som inte har gjort det. Jag har inte gjort det för att jag har en sån stor beslutsångest vart jag vill söka. Nästan ingen annan av mina kompisar ska söka till en yrkesutbildning men det är dit jag tror jag helst vill, till frisör, kock eller kanske närvårdare. Alla säger att jag ska söka ändå att det inte spelar någon roll om jag har kompisar där eller inte men det spelar stor roll för mig. Jag kan inte gå till skolan om inte jag har någon att vara med där för jag får stor ångest om jag måste vara ensam med nya, för jag är verkligen riktigt dålig på att skaffa nya kompisar. Jag har ingen aning vad jag vill och jag tror inte gymnasiet skulle passa för mig. Jag kan inte ens tänka på nått annat längre och kan inte sova eftersom har varit stressad av olika saker senaste månaderna. Önskar bara att allt skulle vara över nu.

day off

 
 
gammal bild med hemsk telefonkvalité
Stannade hemma idag eftersom jag sov en timme extra och tänkte skippa första lektionen men efter att jag vaknade en timme senare mådde jag ganska så skit och talade med mamma och sedan blev det att stanna hemma. Det var nog det jag behövde eftersom jag har känt mig ganska så sjuk idag med muskelvärk i hela kroppen, huvudvärk, yrsel, ont i halsen, snuva osv. imorgon mår jag hoppeligen bättre än vad jag gjorde/gör idag!
Var också en sväng till sjukhuset och hälsade på William som hade opererat tonsillerna idag men stannade där i kanske 10-15 minuter bara innan jag åkte hem. Nu ska jag snart börja laga mat och sedan duscha. Sen blir det väl läggdags. 

trög morgon

bild från båten påväg till sverige
har ingen lust alls att stiga upp idag skulle bara vilja ligga hemma i min säng och sova och se på serier. Men har nog inte så många andra val än att dra mej till skolan eftersom att jag har 2 presentationer att göra. Får se om jag känner mig frisk nog att gå till gymmet idag, var så länge sen sist nu så!
 

PLL

PLL <3
Spencer | via Tumblr
Mmmm
Såg just senaste avsnittet av pretty little liars och vet inte riktigt hur jag känner mej längre haha. Är glad för att de har kommit med nya ''nyheter'' och nu har man mera att förvänta sig till nästa avsnitt och något att fundera på nu tills nästa vecka, om det stämmer vad man fick se eller om det är något som är helt omöjligt eller vem som nu månne är ''A''.
Älskar verkligen PLL föratt ingen annan serie får mig att bli så excited och förväntansfull till nästa avsnitt!

sleepy

Party Party
bild från weheartit
har sovit hela dan efter skolan eftersom att jag är så trött för jag håller på att bli förkyld :/ så det blev att skippa gymmet idag då inte det är alls bra att träna om jag håller på att bli förkyld!
nu ska jag göra klart två presentationer och en uppgift och lite på designen innan jag blir klar :) 
 

några telefonbilder från resan





lite fler bilder från min sverige resa med malin. vi umgicks där med min pojkvän och hans kompis.
En riktigt toppen resa var det enligt mig!

Ny design!

Follow Me On Tumblr http://cokgulenadam.tumblr.com/
Har ändrat på designen helt och hållet men den är lite in progress ännu. ska se till att ändra headern ännu och göra några småfixningar men eftersom att klockan börjar gå över läggdags nu och det är skola imorgon och jag börjar bli trött så ska jag ta och säga gonatt och krypa ner i sängen! gonatt!

to die for bikini

har hittat en ny bikini som e sååå fin o har läst att man får finare former i den och rumpan ser mycket större och bättre ut i den. skulle vilja ha en vit med rosa spets eller den på bilden ovanför. som namnet säger, to die for!

true tour




sååå braaaaaaaa! tiden gick ganska så fort och konserten var ganska snabbt över men avicii spelade superbra! skulle ha varit mycket roligare och vara på dansgolvet men men :)

pojkvänsmaterial

min största mancrush fransisco lachowsi. dör lite så snygg någon kan vara
En 17 årig finlandssvensk flicka med stora drömmar som studerar andra året till frisör!

Häng med här i bloggen i min vardag och sånt jag håller varmt om hjärtat! Jag har ett stort intresse för skönhet och mode så det bjuds det på en del här. Försöker även inspirera och komma med oilka tips.

Hoppas du hittar något intressant att läsa!