Äntligen hemma igen

Foto: Sarah Hästbacka
Igår på dagen kom jag hem ifrån Sverige och sov i ca. 2 timmar! 
Det har varit riktigt skönt med lite dåligare väder nu de senaste två dagarna, för då behöver man inte gå miste på dom fina soliga dagarna när man vilar ut från en resa! :)
 
Om ungefär 1 timme så ska jag iväg och jobba och slutar sedan klockan 9 ikväll. Efter jobbet ska jag i alla fall träffa 2 personer som ska köpa nått från min instagram där jag säljer lite gamla saker jag inte använder! (den heter @ettasklader ifall någon är intresserad!) 
 
Kommer även lägga upp bilder eller en haul video på vad jag har köpt i Stockholm imorgon, så stay tuned! :)
 
Vill ni hellre se bilder på vad jag köpt eller en haul? :)

Finaste pyjamas-setet

Glömde ju helt bort att visa upp detta pyjamas-set jag köpte för några veckor sedan inne på h&m!
Detta var enda som fanns kvar och det råkade just vara i min storlek! 
Jag tvekade lite först över priset och om jag skulle använda det, men körde hårt och köpte det, haha!
Den andra bilden kan se lite konstig ut. Förstår inte hur mina ben blev så smala på den, haha? Men min mage ser också helt svart ut ju :D




Greetings from Stockholm!

Nu är vi igång med shoppingen i Stockholm och jag har hittat några snygga saker, fast inte så mycket än!
Vi sitter just nu på pizza hut och har ätit klart och ska snart åka mot Täby centrum när vi har sett klart allt här i stan :)
Dagen har hittils varit riktigt bra, men sjukt varm! Man svettas typ vart man än går/står/sitter!
Vi ska se vad vi gör ikväll senare men vi kanske åker till Skansen :)

Hoppas ni har en bra dag!

Imorgon blir det Stockholm!

Två rätt så gamla bilder
Imorgon åker vi ju iväg mot Stockholm (woop woop!) och jag har inte packat ett dug än... har lagt fram lite kläder och planerat lite enligt väder vad jag ska ha med men har inte lagt nått i väskan ännu för det suger jag på! Som tur åker vi ju först på eftermiddagen/kvällen!
 
Idag har jag faktiskt inte gjort något produktivt egentligen. Har solat kanske en timme eller två sammanlagt och shoppat lite inredningsprylar, eller ja, två skålar och 6 st glas! och sedan har jag sovit i 2 timmar på dagen. Så idag har jag inte gjort rätt så mycket!
 
Tack dessutom för alla svar jag fick om vad jag ska besöka i Stockholm! 
Ni får gärna komma med mer tips i inlägget under detta!

Stockholm shopping tips behövs!

Bild från shopping i Spanien 
 
Nu behöver jag eran hjälp!
Jag undrar ifall någon vet några ställen i Stockholm (helst inne i stan, men lite utanför som i t.ex. olika gallerior går också) som är lite ett måste att gå till, shoppa i, se eller ja, vad som helst! Vi är där bara en hel dag så mest shoppingtips!
Jag vet ju hollister, mango, zara och alla andra basic affärer som finns runtom i världen men tänkte ifall någon vill tipsa om några ställen där de säljer t.ex. snygga inredningsprylar, oddmolly, victoria's secret, lexington, gant, snygga skor eller ja, såna lite mera ''speciella butiker''!
 
Kom gärna med massor av tips! Vill veta så mycket som möjligt :)

Resa till Stockholm bokad!

Åh vilken het sommardag! Det har varit så sjukt underbart väder denna veckan, hoppas verkligen det inte blir dåligt väder på nytt!

Igår natt beställde vi äntligen en resa till Stockholm med William och hans mamma. Vi kommer åka nu på måndag och åker tillbaka på onsdag!
Är riktigt taggad att åka eftersom att det inte blev av tidigare i sommar, och jag brukar ju åka till Stockholm varje sommar så länge som jag minns!

Annars idag har jag bara luggit och solat och haft pauser från solen med att kolla på Desperate Housewives. 
Vad har ni gjort idag?

Superheta sommardagar

Två bilder av alla som fina Sarah Hästbacka fotograferade av mig tidigare i veckan!
Vaknade upp idag lite före 12, skönt med sovmorgon! Åt sedan frukost och sedan hoppade jag i duschen och sedan har jag solar i ca. 1 timme.
Snart bär det av mot stan för att kolla lite i butiker och sedan för att jobba ett kort 4 timmars pass.
Igår solade jag också en del på dagen och hade morgonpass på jobbet. På kvällen så var jag ute och körde en stund med Ebba, Filippa och Malin. 

Nu när det har varit så fint väder både på dagarna och på kvällarna ( igår var det t.om. 35(!!!!) grader i skuggan! ) så har inte velat sitta inne och blogga, vilket man kan förstå! :)

En del av presenterna

Ett Thomas Sabo armband och en berlock som följde med! Detta var en av de bästa presenterna kan jag säga! Älskar armbandet som passar helt perfekt runt handleden! :) Fick detta av min mamma!
Fick dessa två fina av några släktingar! Önskade mig såna skålar och så fick jag två riktigt fina där det står Saft och Jordgubbar på! :)
Ett gulligt halsband jag fick från pappas flickvän! Så fint fastän det är så litet :) H som i Henrietta så klart! Det har även äkta svarowski kristaller!
Från vänster: Eyeshadow primer, två vårdande nagellack, CC puder, Djuprengörande ansiktsmask, Ögonbrynspenna och ett läppglans!
Såååå god parfym från Marc Jacobs ''Daisy'' har önskat mig denna en ganska lång tid och Williams föräldrar köpte denna som en födelsedagsgåva! Åååh vad jag blev glad när jag öppnade paketet!
Väldigt dålig bild men den fick duga! Shampo och balsam från Curtin! kommer räcka i evigheter, haha!
Här är då en del av de presenterna jag fick till konfirmationen och födelsedagen! Det mesta av detta fick jag först igår då det mesta är av mamma och pappa! 
Fick ju förstås pengar och andra saker från släktingar men allt skulle inte ha rymts i inlägget så! :) 
Av pappa fick jag ännu en väska, en resväska (haha) , en Guess plånbok och svarta låga Converse!
William har dock inte köpt någon present till mig än för jag vet inte riktigt vad jag vill ha ännu så det visar jag senare när jag får det! Kommer också få mer av mamma så visar upp det också i framtiden! :)
 

Dove

Köpte dessa två förra veckan eftersom min deoderant tog slut och köpte samma som jag gjort väldigt länge! Den doftar sååå gott och fräscht! Brukar aldrig gilla en och samma deoderant väldigt länge men denna har jag hållit fast vid i säkert ett år, så den rekommenderar jag!
Sen köpte jag även Doves nya bodylotion med doft av pistage och mangolia! Doften är vääldigt svår att beskriva, men luktar sååå gott och starkt! Hålls på huden väldigt länge :) Doves bodylotions (och shower cremes) är väldigt bra för min atopiska hud fastän de har parfym i sig. De doftar alla så underbart och gör huden såå len!

Lite om de senaste dagarna

Lite av presenterna jag fick från mina släktingar! :)
Glass med Sarah igårkväll.
Hej på er! Känns väldigt länge sedan sist nu... Har haft fullt upp nu med allt sedan jag kom hem från lägret förra veckan så har vilat mest igår och idag! 
På söndagen var det ju min konfirmation och födelsedag som ni kanske redan visste! Fick en massa fina presenter (och förstås pengar) av släkten och fick en parfym av Williams föräldrar igår som jag visar upp här senare med alla andra presenter! :)
Kommer göra lite ordentligare inlägg om presenterna när jag har fått allt av min mamma och pappa!
Hoppas ni har haft en bra start på denna veckan




Dubbel-grattis till mig!

Nuuu är jag äntligen konfirmerad! Så just nu sitter jag på mitt konfirmationskaffe hemma hos mig med min släkt och har precis ätit en massa gott som jag har lagat igår! 
Och idag är det dubbelt firande eftersom att det är min födelsedag idag! Så dubbelt upp med grattis till mig idag! :) 
Så idag ska jag fira men släkt och vänner min födelsedag och konfirmation! :)
Vad ska ni göra?

En dag kvar!

Idag är det en jobbdag för mig från klockan 10-16 och resten av dagen ska jag baka, fixa och städa inför min konfirmation imorgon! Riktigt taggad inför själva "kalaset" och sedan på kvällen till uniparken :) 
Igår var vi och handlade till min konfirmation och efter det lagade vi suuuupergod mat med William! Åh så gott det var!
Sen mot kvällen igår åkte vi till sundom och umgicks med lite folk i lite över en timme och åkte sedan hem och träffade Williams föräldrar som kom hem igår med en massa gott! 
Ni ska ha en riktigt bra och skön lördag!

Sexton månader

Igår den sjuttonde hade jag och William hela 16 månaders dag! :) 
När han kom till mig på kvällen överraskade han mig med superfina rosor! Dessa var verkligen riktigt fina! Man ser inte direkt hur de ser ut nu när de är i plastet fortfarande på bilderna, men de är superfina i vasen! Är såå glad! :) Älskar blommor och framförallt tulpaner och rosor. Så blir lite extra glad när jag får just dom :)
Annars idag ska jag åka och handla allt till min konfirmations- och födelsedagsfest som är nu på söndag. På kvällen blir det en tjejkväll hos Sarah som jag ska vara på endast en stund när jag har jobb imorgon kl. 10!
Vad ska ni göra idag?

Äntligen hemma!

Fina alskat grupp 4! Kommer sakna dessa personer och våra dagar tillsammans enormt!
(Jag är nästan längst upp på stenen med svart topp, fläta och solglasögon! :) )
Pojkarna spelade vollyboll med vår präst, haha!
Nippon leken i havet! NIPPOON!
Mysigt under andakterna
Riktigt varma dagar var det också, men även riktigt regniga!
 
Nu är jag då hemma från ett sju dagar långt skriftskoleläger på alskat lägergård!
Hade dåliga förväntningar om detta läger, men det visade sig vara riktigt bra i slutändan och ville inte åka hem! 
Jag lärde mig känna lite nya personer också, vilket alltid är kul! :) 
Nu längtar jag sjukt mycket tills söndagen för då fyller jag år och konfirmerar mig! Sedan på kvällen blir det uniparken för att träffas med resten av gänget konfirmander och lite andra! :)
Nu ska jag försöka vila ut mig ordentligt så jag kommer orka resten av dagarna denna vecka! :)

Angelica Blick

Angelica Blick
Klicka på bilden för att se varifrån allt är!
Har gjort en ''sno-stilen'' look inspirerad av denna outfiten av Angelica Blick! 
Jag tycker bilderna på henne och denna outfiten är sjukt snygga, så försökte plocka ihop en liknande outfit om man skulle vilja ha en likadan :) 
Vad tycker ni om dennna outfit?

Nike wanties

 
Nike

Klicka på bilden för att se varifrån allt är!
Man blir ju super-motiverad (enligt mig) om man köper nya sportskläder som håller en igång och man känner sig snygg och bekväm i! Därför tycker jag man verkligen ska satsa på det man tycker ser fint ut, så man kan känna sig riktigt snygg medans man tränar! 
Här är lite av sakerna jag själv skulle vilja ha/är i behov av! :)

Tre saker jag

Gillar att göra: Shoppa, äta, vara med vänner och/eller William.

Blir arg av: Orättvisor, falska personer, när folk inte lyssnar. 

Blir glad av: När någon ger mig en komplimang, när jag köper/får något jag länge velat ha, gulliga överraskningar.

Använder mest i min garderob: Mina söndriga jeans, shorts från mango, och mina nomination armband som jag använder rätt ofta. 


 Längtar till: Min födelsedag och konfirmation, weekend festival med mina brudar, och att flytta hemifrån.

 Gör innan jag går och lägger mig: Borstar tänderna, kollar igenom min telefon och släcker lamporna.

Vill göra innan jag dör: Gifta mig, resa till alla ställen jag velat se, och leva livet lycklig.

Saker jag inte kan lämna huset utan: Nycklar, plånbok och telefon.

 Skulle vilja ändra på mig själv: Vara mera social och snällare, olika drag i ansiktet och bättre kroppsform.

 Saknar: William när jag inte är med honom, att bo i Vikinga och alla sommarkvällar förr i tiden.

 

Några roliga saker

 Två bilder från förra veckan!
Igår var det riktigt dåligt väder och det åskade och blixtrade, men ändå rätt så mysigt! Dagen gick riktigt långsamt i början och den hade sina motgångar men även riktigt roliga stunder! Dessutom tror jag att de drog lägrets bästa prank på några av deras vänner här idag, haha! Och mina spikskor som man ser lite överallt så har blivit ganska omtalade här och nästan alla har skadat sig på dom, haha!
Så jag har haft hittils ett riktigt roligt läger, och jag hoppas det stannar så! :)

Svar på tal!

Varför började du blogga?
Svar: Jag började faktiskt blogga eftersom att jag vet att många toppbloggare tjänar en ganska stor slant på sin blogg, genom att bara berätta lite om sitt liv, så jag har alltid drömt om att bli en känd bloggare så tänkte starta pånytt min blogg och försöka få gratissaker och pengar från bloggen och jag är ju på bra spår nu kan man säga! :) Jag tycker annars att det är sjukt roligt att blogga och har inga planer på att sluta!
 
Vad har du för mauto(mopedbil)? Vilken årsmodell?
Svar: Jag har en svart Chatenet ch26 årsmodell 2010! Älskar den, min lilla svarta pärla!
 

Kändis-crush

Francisco Lachowski är min största male kändis crusch! Jag menar, se på honom! Han är ju bara såååå snygg, haha! 
För er som inte vet: han är en fotomodell från brasilien, men tyvärr är han gift och har en son!

Skriftskoleläger dag 3

Hej alla kära läsare! Förlåt för att jag inte har uppdaterat tidigare idag, men har inte haft fritid förräns nu!
Igår var det riktigt superbra väder så vi solade lite och alla andra for och simmade förutom jag, haha! Så satt i en båt och njöt av mumin limsa istället då :) 
Idag har det varit molnigt hela dagen men nu börjar det bli lite varmare, så det är ju skönt!
Idag var det annars besöksdag så min mamma var här förbi och gav mig lite godis och mera kläder och springskor!


Victoria's Secret

 
VS
 
Klicka på bilden för att se varifrån allt är!
Jag bara ääälskar Victoria's Secret och det var ju värsta drömmen som gick i uppfyllelse när jag steg in på Victoria's Secret i London i höstas! Allt där är såå fint och man vill bara ha allt! 
Har flera av deras bodymists men har börjat tröttna på de flesta, så skulle gärna införsskaffa till mig lite nya bodymists, lotions och tvålar! :)

Lägerdag nummer två

Två bilder från tidigare i veckan!
Nu har jag överlevt den första dagen av skriftskolelägret som gick sådär... blev efter ca.två timmar redan trött på lägret och ville hem, men hoppas allt blir roligare mot slutändan! Iallafall kommer jag ju konfirmera mig!
Idag är det då dag två och jag har en ganska lång dag framför mig med mycket program!
Vad ska ni göra idag?

Nunuco design company

Fick igår kväll hem detta skal i postlådan och blev riktigt glad!
Detta skalet kommer från finska företaget nunuco design company, eller ''ndc''! Alla skal är helt unika och designade av ägarna som är två finska studenter! :)
Blev riktigt överraskad över hur snabbt jag fick skalet! Jag fick hem det på endast 4 dagar, och då hade de också gjort skalet speciellt inför beställningen! Dock bor jag ju inte så långt ifrån var det kom ifrån men ändå riktigt bra service ju! :)
Jag tycker verkligen ni ska gå in och kolla på deras skal, de är superfina! Dessutom finns allt på sidan även på svenska! :)
Ni kan även följa dom på instagram för att se massor av bilder på deras skal m.m! :) @nunucodesigncompany

Detta inlägg är sponsrat.

Nytt i bloggen!

Nu har jag äntligen fixat något som jag tänkt på länge, nämnligen en såkallad snapwidget som visar mina instagram bilder! Det tog sin tid tills jag fattade hur jag skulle få in den som jag ville ha den, men nu är den på plats och jag är riktigt nöjd! 
 
Följ mig gärna även på instagram så följer jag tillbaka! @itsettabitch heter jag där! :)

Deep drop peplum

Länk till topparna HÄR
Nu när Nelly.com har sin stora sommarrea finns dessa fina peplumtoppar som är riktigt populära på rea där för under 100 kr / 10€! 
Dessa är ju superfina, men tror inte jag själv skulle köpa den, eftersom det skulle se så konstigt ut på mig med så småa bröst och sån djup urringning! Men ett stort tips ändå, sjukt billiga och fina! :)

Stress med skriftskolan

En söt liten blomma får stå för bilden denna fina sommarmorgon!
Igår kväll jobbade jag ju sista gången före skriftskole lägret, så nu är det hela 9 dagar tills jag jobbar nästa skift! Skönt på sätt och vis :) Men kommer ju inte ha ledigt ändå eftersom att jag kommer att åka på skriftskoleläger imorgon på morgonen, så glöm inte att komma med tips HÄR
Då kommer min dag se mest ut på det viset att vi kommer skicka inbjudningar till mina släktingar, för jag skickade redan igår till mina vänner! Så måste jag även planera vad jag vill ha för mat, eftersom efter lägret kommer jag ha ungefär 1 eller 2 dagar på mig att planera och fixa, så det blir lite tajt!
Men det här ska nog gå, jag kommer nog fixa det! :)

Tisdagens solnedgång

Två bilder från igårkväll
Snart så ska jag bege mig iväg mott jobbet och kommer jobba så länge som jag får, alltså tills 10 ikväll.
Igår kväll när vi kom hem med William gick vi ut med hunden en bit och solen höll på att gå ner så vi tog med kameran och tog några bilder! Tyvärr så gick solen ner på ungefär 15 minuter bakom träden så det blev inte riktigt sådana bilder som jag hade hoppats på!
Annars idag har jag vaknat klockan 12, ätit tacos (som gick sådär) och solat!

Två söta outfits

 
Untitled #24

Klicka på bilden för att se varifrån allt är!
Gjorde för ett tag sedan detta kollage med två söta och simpla outfits! 
Gillar verkligen dom slitna jeansen och den rosa blusen (som är från Ginatricot)! Tänkte även att man kan matcha med en kofta från Odd Molly ifall det blir lite kyligare! :)
Vad tycker ni?

Picknick vid stranden

Kom precis tillbaka till William från en liten picnick vid stranden strömsö! Riktigt mysigt (och gott) var det!
Bella ville vara med på bilden haha!
Börjar få mera färg nu! :)
Annars då?
Har jobbat morgonskift idag så har inte missat något av dagen då alla ändå vaknar ungefär när jag slutade!
For genast efter jobbet till William och solade i några timmar. Det är verkligen sjuuuukt varmt ute nu, och kommer fortsätta vara så här varmt hela veckan ut!
Nu har sommaren verkligen börjat känns det som :)

Kom med tips!

Untitled #19

 
Nu när jag snart åker iväg på skriftskoleläger tänkte jag att jag skulle fixa lite tidsinställda inlägg så inte bloggen står död i flera dagar! 
Har ni några önskeinlägg ni vill se? Specifikt t.ex. What's in my bag? Tips på filmer/serier? Faktan om mig? Blogglistor? Vad som helst egentligen!
 
Tänkte också att ni får fråga vad som helst för frågor också om precis vad som helst som jag svarar i ett eller flera inlägg, beror på hur många frågor det blir! :)

Long hair don't care

Har fortfarande inte haft tid att fotografera min nya hårfärg men här är ju ändå en bild på det!

Idag är det jobb från klockan 9.00-14.00 så steg upp lite tidigare än jag annars brukar, haha!
Igår så solade jag heeela dagen hos William och har verkligen fått mera färg, iallafall på benen! Mot kvällen for jag ut och körde med Serafiina en stund och träffade lite folk och åt chicken nuggets på McDonalds, haha surpirse med min nya nuggets-obsession! 
Kom hem lite före 12 inatt och gick och sov nästan genast, så blev inte en lika sen natt som det brukar för bli för mig heller för den delen! 
Ha en underbar tisdag! :)

Reafavoriter

Shorts HÄR / Jumpsuit HÄR / Slip-ons HÄR / Croptop HÄR / Espandrillos HÄR / Vit blus HÄR / Klänning HÄR 

Det finns verkligen såå mycket superfina saker på nellys rea nu! 
Älskar verkligen den fina svarta jumpsuiten och svarta söta shortsen!
Det finns verkligen så mycket att välja på där för en billig peng!

Nu får man även 10% mera rea av sommarrean med koden "10SALE" bra va? :)

Bilder som lämnat osedda förra veckan

1. Solade äntligen igen när solen tittade fram // 2. Lilla My som vilade i Williams tröja :)
1. Tapas vi lagade med William till oss och min bror // 2. Selfie efter frisören
1. Åt kotzone med William efter frisören // 2. Försökte ta en outfit bild haha!

Här var lite bilder från förra veckan jag skulle lägga upp på bloggen men av olika skäl inte haft nått att skriva eller inte tyckt de skulle ha passat :) 

Vädret levererar!

 
Steg upp genast jag vaknade och satt mig i solstolen och började sola! Var verkligen riiiktigt varmt idag må jag säga! Låg även på våra utemöblers bord idag på en filt och med en kudde och solade ryggen haha! Man tager vad man haver när vi inte hunnit köpa lämpliga solstolar att sola ryggen för än!
Känns verkligen bra nu när det är sådant superväder, och jag har börjat få tillbaka lite av brännan nu så småningom! :)
Men nu börjar det bära av mot lite konfirmationsfester som jag ska besöka, så ska köpa lite rosor före och är redan sen så! :)
 

God morgon

En trött liten Alisa
 

Maxi klänningar

1 HÄR / 2 HÄR / 3 HÄR / 4 HÄR
 
Älskar dessa maxiklänningarna från nelly.coms rea! 
Dessa är ju festligare maxiklänningar, vilka jag ääälskar! Gillar verkligen de som är längst till höger och längst till vänster! Önskar verkligen att jag skulle kunna se bra ut i en maxiklänning i mina 1.61 cm haha! 
Såå snygga!
 

Vad hände igår kväll?

Kladdkaka vi åt för några dagar sedan.
Igår kväll gick Emilias moped sönder så hon fick låna min, som tur behöver jag ju inte den nu när jag kör med mopedbilen! :) Så hon ska låna den tills hennes egna blir fixad.
Kom även hem igår kväll ganska sent då vi bara satt i stan efter jobbet med Emilia och William och talade, så kom hem halv tolv tiden och då såg vi två avsnitt Desperate Housewives innan vi lagade pizza halv två på natten och sedan gick och lade oss. Lilla My ville dock inte alls sova när det var dags utan bara sprang runt och härjade men till slut fick vi sova! :) 
Idag står det på schemat hittils bara jobb, så får se om jag gör något speciellt ikväll/ efter jobbet! :)

Red gold & white

RWG

 
Har gjort ihop en liten outfit med rött, guld och vitt! Gillar verkligen desa färger då de matchar varann så bra! :) Man kan ju också byta ut det röda mot marinblått eller vanlig blå så blir det riktigt fint! :)
Vad tycker du?
 

Tips på 5 parfymer

 
parfymtips

Skrev ju för inte så länge sedan ett inlägg om mina favoritparfymer som jag äger själv och nu tänkte jag tips lite andra underbara parfymer! Såna som jag inte äger och en som jag själv äger! :)
 
1. Chanel, Chance - Detta är verkligen den bästa parfymen som finns! Älskar den, detta är min overall favoritparfym fastän jag aldrig säker själv kommer att äga den med tanke på priset!
 
2. Juicy Couture, Viva la Juicy - Denna är ganska populär och det kan man förstå! Den doftar riktigt gott och flickigt och har en supersöt flaska! :)
 
3. Marc Jacobs, Daisy - Denna parfym liknar Chaneln ganska mycket, men till ett lite förmånligare pris!  Doftar inte lika sött som Chaneln men doftar fortfarande suuupergott!
 
4. Clean, Warm Cotton / Shower Fresh - Superfräscha och clean parfymer! Dessa doftar faktiskt exakt som de lovar att de ska! Warm Cotton doftar exakt som en bommulls tröja som precis kommit ut från torktumlaren och Shower Fresh doftar helt som om man skulle ha kommit ur duschen!
 
5. Moschino, Pink Bouquet - Äger faktiskt denna själv och har redan tipsat om den men tycker om den så mycket så tipsar om den här igen! :) Denna luktar riktigt sött och flickigt och har en liten och söt flaska! Brukar inte använda den allt för ofta då jag aldrig vill att den ska ta slut! :)
 

Äntligen bra väder

Sitter just nu hos Malin med Emma och Ebba och vi har precis solat i en stund vilket var riktigt skönt när vi har haft så dåligt väder nu i flera dagar! 
Ikväll blir det jobb för mig så ska inte göra så mycket annat då jag slutar klockan 10 ikväll.
Var även via Fitnesstukku(Gymgrossisten) idag och köpte en questbar som jag tänkte smaka då alla säger att den är så god! :)


Off shoulder

1 HÄR / 2 HÄR / 3 HÄR / 4 HÄR / 5 HÄR / 6 HÄR 
 
Off shoulder har ju blivit ganska populärt i sommar, och för en bra orsak också! Det är ju så snyggt!
Orsaken till varför jag inte vågat köpa någon off shoulder klänning eller tröja är för att jag är rädd att det ska bli sjukt obekvämt och att ''ärmarna'' blir ivägen! 
Här är några exemplar från Nelly.coms rea på riktigt billiga off shoulder toppar och klänningar! Gillar speciellt klänningen längst upp i mitten (nummer 2) såå fin!

Gym och picknick

Kom ganska precis till William från gymmet. Körde på ett mag och armpass ! Faktiskt så föll jag på vår ramp igår påväg in till huset så skadade armen lite så kunde inte göra triceps så bra så skippade det och körde biceps och mage! :)
Min nya mat-obsession: chicken nuggets med sötchili, sååå gott!
Var på picknick med några vänner idag och åt massa gott! Riktigt kul och trevligt att samlas så många för en gångs skull! :)

Var även och shoppade lite idag på dagen och fick med mig hem riktigt fina saker! Bland annat världens finaste pyjamas set som jag kommer visa här inom kort! :)

Liten krabat

 Har vaktat med William hela dagen idag denna lilla sötnosen! Hon har nog varit ganska lugn för det mesta vilket har varit skönt! Hon är såå liten och söt och så nyfiken på precis allt! Våra två andra katter verkar som värsta jättarna jämfört med denna lilla! Hon väger ju bara några hundra gram medan de andra flera kilo!
Nu ska vi börja ta oss mot stan med William för att jag först ska träffas med Linda och sedan på picnic vid hovrätten på kvällen med lite annat folk! :) 
Ha en bra torsdag! 

7 rädslor

Jag är rädd för...
 
  1. Att misslyckas
2. Att min mamma skulle dö
3. Att jag skulle tvingas jobba med något jag hatar
4. Att mista någon nära mig
5. Att bli jagad
6. Att inte vara lycklig i framtiden
7. Tandläkare

Ställen jag vill åka till just nu

London- Har ju varit i London redan en gång i höstas men blev riktigt kär i den staden! Hann ju dock inte se alls några sevärdheter när vi var där då vi bara shoppade mest, så skulle vilja åka dit och utforska staden lite mera, och såklart också shoppa mycket!
 
Paris - Har varit till Paris när jag var ca. 7 år gammal så minns ju inte så mycket! Skulle verkligen vilja åka dit för att se den fina staden och äta på mysiga caféer och se olika sevärdheter, och såklart shoppa! Älskar franska språket dessutom, det är ju så fint! Så skulle vara riktigt coolt att vara på något ställe där nästan alla runtom en talar så! :)
 
Spanien- Vart som helst nästan egentligen! Var ju dit i April det här året men blev såå kär och ville aldrig åka hem! Jag kände mig riktigt hemma där och varje gång jag ser nått på Spanska eller hör någon tala Spanska blir jag helt till mig inombords typ, haha! Men gillar verkligen Spanien och skulle gärna vilja se mera av fina Marbella eller besöka Barcelona :)
 
Stockholm- Brukar åka till Stockholm minst en gång varje år och vanligtvis på sommaren, men det här året blev det ju inställt på grund av olika personliga orsaker, men skulle sååå gärna fortfarande åka till Stockholm i sommar om jag hinner! Älskar verkligen denna stad och känner mig alltid så hemma där! Och det är ju ett stort plus att man inte måste tala massor av olika språk hela tiden i Sverige utan det räcker med 1 (ibland 2) språk!
 
(Alla bilderna är tagna från Google)
 
 

Nu ska jag jobba

Dessa två bilder var tagna FÖRE jag färgade håret (FYI) :)
 
Idag kommer jag ha en jobbdag från 12 till 16 så det kommer bli ganska skönt med ett lite kortare jobbpass igen :)
Sedan senare efter jobbet ska jag säkert hem och mysa med den nya bebisen, hon är verkligen sååå söt och busig, hihi :)
 
Hämtade förresten min mopedbil från servicen igår och jag är sååå arg! Han som fixade bilen skulle bara byta något lager på ena hjulet och nu går hela mopedbilen heeelt annorlunda och alldeles för fort! Vågar inte ens köra med den just nu!
 

Ny familjemedlem!

Ett tillskott till vår ''lilla'' familj! Nu fick våra två katter en liten bebis-kompis! Vi har nämnligen skaffat oss helt oväntat en liten flick kattunge som heter Lilla My men kallas för Lilli! :)
Mamma ringde medan jag var hos William och sade att vi skulle fara och se på en liten kattunge i Malax och då gjorde vi det och tog med hem henne genast
Hon är verkligen nyfiken och vill utforska precis allt! Såå sööt! :)
 

Paket från fitnessguru!

Åh vad glad jag var när jag hämtade ut detta efterlängtade paketet!
I paketet låg det bl.a. en riktigt cool shaker, proteinpulver i olika smaker och kalorifria nudlar!
Fick hem kokosnöts smaken av proteinbarsen men ska se om den är god fastän jag normalt inte gillar kokosnöt så mycket! Skulle riktigt gärna ha velat smaka på choklad, pepparkaka och äpple! 
Vet dock inte när jag kommer få i mig nudlarna då jag inte kan tugga sådan mat än efter operationen, men kommer bli kul att testa! 
Blev iallafall riktigt nöjd och är supertaggad att testa alla smaker av proteinpulvret då de alla kom i mina favoritsmaker! :)
 
Detta inlägg är sponsrat.

Mitt nya hår!

 
Skitdåligt ljus på denna bilden så utväxten ser riktigt mörk ut!
 Whoopsie, vad hände där? Vi var tvungna att blondera min fula utväxt före vi kunde lägga i en brun finare färg dit så det såg lite dramatiskt ut där ett tag, haha!
Här såg det riktigt svart ut! Fast slut resultatet var ju inte dock alls så mörkt som man kan tro haha!
 
Var ju igår hos frisören och gjorde lite ändringar! Jag färgade bort min absoluta hemska katastrof utväxt som bestod av min egna färg, askblondt och sedan en riktigt mörkbrun färg som egentligen var utväxten till min förra färg, och sedan till slut ljusbrun-aktigt hår!
Så det orkade jag inte med längre så det blev en riktigt fräsch och ny färg i hårbottnen och kunde inte vara mera nöjd! Ser så naturligt ut och det kommer smälta in efter några tvättar hur bra som helst! 
Aldrig varit så här nöjd efter en hårfärgning som jag var nu! :)
En 17 årig finlandssvensk flicka med stora drömmar som studerar andra året till frisör!

Häng med här i bloggen i min vardag och sånt jag håller varmt om hjärtat! Jag har ett stort intresse för skönhet och mode så det bjuds det på en del här. Försöker även inspirera och komma med oilka tips.

Hoppas du hittar något intressant att läsa!