Nytt från BikBok

 Dessa två tröjorna fyndade jag nyligen på BikBoks rea! Hittade nästan ingenting på rean först, men nu vid slutspurten har jag hittat några guldkorn! 

Den vita tröjan var riktigt skön på och den var lite annorlunda då armarna endast går ungefär till armbågarna. Har ingen annan liknande tröja så tyckte den var ett bra köp! 
Den mörkblåa tröjan var riktigt fin, men kommer nog ha någon topp under eller nåla fast den så man inte ser hela härligheten, haha. 

Jag är väldigt nöjd med dessa, båda gick strax ovan 15€ / 150 SEK vilket jag tyckte att var verkligen rimligt! Jag köpte annars en fin basic tröja igår på stan efter jobbet, får se om den dyker upp här senare! :)

Mina bästa spartips

 Foto: Sara Holtkamp från brunch eventet
Jag har så länge som jag minns alltid varit sjukt bra på att spara pengar, och ibland blir till och med jag själv störd på mig då jag sparar så mycket...
Så jag tänkte att det skulle vara kul att ge några av mina bästa tips på hur man sparar pengar i vardagen! Dessa punkterna använder jag mig alltid av!
 
1. Köp inte saker bara för att dom är på rea. Då samlar man lätt på sig massor av onödiga saker man egentligen inte behöver. 
 
2. "Behöver jag verkligen detta?" Är en fråga som jag ställer mig själv väldigt ofta. Oftast märker man att man inte har något där hemma att matcha den där knallgula polotröjan som man står med i handen.
 
3. Håll koll på dina pengar. Det är enklare att minska på utkomsterna om man vet var de onödiga inkomsterna ligger. Kanske du gillar att köpa skräpmat lite väl mycket? Eller kanske du köper kaffe ute på stan alldeles för ofta? 
 
4. Spara. När inkomsterna rullat in på bankkontot, lägg undan en del varje månad på ett sparkonto innan du hinner använda något. Innan du själv vet av det så har du råd med den där resan du så länge velat ta!
 
5. Sälj. Sälj sådant som du inte använder! Du får mera utrymme hemma  och även lite extra pengar. Det finns många bra loppissidor på Facebook och många hemsidor där man kan sälja sina saker gratis och enkelt! 
 
6. Blogfame. Tjäna pengar av att shoppa, eller av att andra shoppar. Jag använder mig av det här på bloggen och då jag shoppar på nätet själv. Superenkel och smidig hemsida! Bli medlem gratis HÄR!

Bästa fredagen på länge

Vaknade upp i morse av att solen tittade fram genom mina gardiner. Älskar när solen skiner för fullt när det är snö utomhus, allt blir så ljust och fint! 

I morse hade jag en tvätt och styling kund, och resultatet ser ni på första bilden! Hade lite tidspress på mig, men blev klar 15 minuter tidigare än planerat, så det var ju lyckat! 
Denna fredagen har verkligen startat bra. Jag har haft så mycket att göra vid salongen idag och jag gillar verkligen att hålla på med något hela tiden, tiden går så snabbt då! 

I helgen kommer jag antagligen att ta det lungt eftersom att jag har en helg fylld med jobb framför mig. Nu då William har fått körkort kan det vara riktigt mysigt att bara köra runt en kväll utan någon riktig destination. Friheten är enorm nu när man kan åka vart man vill när man vill! 

Vad ska du göra i helgen?

En liten present

 Jag fick nyligen av William en ny berlock till min Thomas Sabo armband kollektion. Tyckte den var så fin och simpel! Gillar inte att ha så hemskt stora berlocker som fastnar överallt, så då blev det en liten nyckel som knappast kommer att fastna någonstans så lätt!

Det finns ju så sjukt många olika berlocker från Thomas Sabo att välja på och det är så svårt att bestämma sig när man väl ska köpa en ny berlock. Det är så synd då det inte ryms så värst många berlocker på ett armband. Kanske det börjar vara dags att skaffa ett till armband? Eller kanske ett halsband?

Samlar du på någon smyckesserie?

Dagens tips

1 HÄR / 2 HÄR / 3 HÄR
 
4 HÄR / 5 HÄR / 6 HÄR (adlinks)
På den senaste tiden har jag sett mer och mer av denna webshop som säljer så sjukt snygga saker! Sidan heter NA-KD och här ovan har jag listat några av mina favoriter som jag hittade på sidan!
 
Jackan på första bilden är så sjukt snygg, och i min favorit färg! Klänningen brevid är från Rebecca Stellas kollektion och den är ju för snygg, den är riktigt snygg framifrån också! Ett par Levis shorts har varit på min önskelista i flera år men har aldrig hittat ett perfekt par.
 
Var tvungen att ta med ljuset, skulle passa så bra i mitt rum, älskar det ''citatet'' haha! Och till sist har vi en superfin jumpsuit och en tröja med snöring i ryggen. Allt på sidan är verkligen to die for och det finns väldigt många olika märken och även NA-KDs egna märke som är lite billigare!
 
Har du varit inne på deras webshop förut?

Fyra favoriter

  
  
Bjuder på några av mina favoritlåtar för tillfället för att pigga upp denna måndag en smula! Älskar verkligen Sweet Lovin' - Sigala, verkligen en feelgood låt, blir så sjukt glad då jag hör den! Har du någon liknande låt som gör dig riktigt glad, eller är jag den enda? 
 
Idag har jag varit på praktik hela dagen och övat inför mitt permanent yrkesprov som jag ska göra imorgon på min syster. Är så spänd inför det och hoppas verkligen allt går bra imorgon och att jag inte typ eldar upp hennes hår, haha! Permanent är inte min starkaste sida som ni kanske märker...
 
Snart kommer William hit och så ska vi laga mat och sedan far vi ut och kör! Han klarade alltså uppkörningen i morse och har nu körkortet i handen, är så stolt och lycklig, haha! Så det är kvällens planer, och sedan ska jag sova tidigt så jag orkar stiga upp och förbereda mig inför yrkesprovet imorgon. Wish me luck!
 

Idag är det din dag


Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Williams födelsedag! Idag fyller äntligen min bättre halva hela 18 år och imorgon har han uppkörning och hoppeligen får han körkortet i handen! Har väntat på denna dagen så länge och tror jag har varit mera taggad inför hans födelsedag än han själv, haha! 
 
Att fylla 18 är ju en av de största födelsedagarna då man får göra så mycket man inte fått göra förr! Visste ni dessutom att det är nästan ett halvårs skillnad mellan mig och William? Om han skulle vara född 4 dagar tidigare skulle det vara exakt 6 månaders skillnad!
 

Vi firade lite i förskott redan igår med en kul kväll och nu på eftermiddagen/kvällen ska vi ha födelsedagskaffe med hans släkt! :) 

Så vill jag klä mig i vår

1. Sköna halsdukar kommer jag definitivt att bära i alla fall i början av våren då det fortfarande är ganska kallt. 2. Vitt på vitt är såå snyggt! Vitt och guld är också en riktigt fin kombination. Måste skaffa nya vita byxor då mina börjar bli lite gråa på vissa ställen. 3. Jag kommer att köra på ganska mycket basic och enkelt. Ett par jeans och en skön tröja kan bli riktigt fint ibland, less is more!
4. Läder på läder, så snyggt! Har länge velat ha svarta skinnbyxor (fakeskinn såklart) och denna bilden påminner mig också om att jag måste hitta en snygg läderjacka i år! 5. Några av mina favoritfärger klädväg är vitt, beige, svart (och grått). Så det kommer jag köra på i vår också. En färggrann accessoar piggar upp vilken outfit som helst! 6. Så snyggt med en massa beige! Ett par slitna jeans är ett måste för mig året runt, tycker slitna jeans kan vara så fint! Ett par oveknee boots i beige skulle inte heller sitta helt fel.
 
Hur vill du klä dig i vår?

Dagens färgkund

Här ovan ser ni före och efter bild på dagens färgkund som ville ha ombre/balayage! Är själv riktigt nöjd med resultatet då man inte var säker på vilken färg som gömde sig under den bruna färgen. Till slut blev allt bra och både jag och kunden var nöjda! :)

Har annars haft så fullt upp med praktiken så att jag knappt hinner göra något om kvällarna då jag kommer hem, så därför kan bloggandet hamna lite åt sidan vissa dagar. Men jag försöker mitt bästa med att hinna med allt jag brukar göra annars dagligen! 

Ifall du vill komma till mig på Cava så är det bara att ringa/komma förbi och boka en tid! Du får halva priset på alla mina behandlingar! :)

Take me on a vacay

Satt idag och kollade igenom bilderna från senaste Spanienresan och drömde mig tillbaka till vårt all inclusive hotell och evighetspoolen där vi låg och solade varje dag! Skulle sitta perfekt nu med lite sol, saknar känslan av då solen bränner så där skönt på huden!
 
Nu har jag faktiskt suttit och kollat på lite olika resor då jag och William har planer på att åka till Spanien i början av Juni bara jag och han. Han fyller ju 18 nu på söndag så då funkar det ju bra om vi åker bara vi två! Hittils har jag inte hittat något som känns passligt för oss, men jag längtar så tills vi kan sola, shoppa, äta gott och bara vara i värmen bara vi två. En resa lite längre bort än Spanien skulle ju verkligen inte skada, men har ingen aning om vart man kan åka...
 
Har du några resetips till varmare länder?
 

Monday, you bastard

Min måndag började bra med att jag kände mig superpigg och redo att kicka igång en ny vecka med praktik, men efter ungefär halva dagen så tänkte ögonen fara fast. Annars riktigt bra måndag då det kändes som om dagen gick relativt snabbt då jag hade kund!
 
Just nu är jag inne i en period då jag känner att jag verkligen vill shoppa hela tiden, men hittar inget fint som jag skulle kunna klicka hem... Skulle bara vilja fylla på min garderob proppfull med nya kläder och låta mitt sminkbord svämma över lite just nu! Dock har jag ett paket fyllt med smink på väg hem till mig som kommer vilken dag som helst (förhoppningsvis), så det är jag riktigt taggad över! 
 
Hur har din måndag varit?

Den tiden i månaden

Två snabba frisyrer jag gjorde på praktiken!
Nu kan jag verkligen säga att jag är helt slut. Har varit på praktik hela veckan och nu i helgen har jag också jobbat, och det kommer att fortsätta så här i minst tre veckor framåt. Sedan dock när jag har klarat av några tunga veckor så blir det dags för tre veckor långt sportlov! 

Idag firar jag och William månadsdag, kan ni tänka er att vi har snart varit tillsammans i tre hela år? Tiden går så snabbt! Så nu håller jag på som bäst och lagar lite extra god mat månadsdagen till ära! Jag och William brukar ju faktiskt fira varje månad den 17e på ett eller annat sätt fastän vi har varit ihop snart 3 år, alltid lika mysigt att fira lite extra :)

Vad har du gjort i helg?

Mina favoritbloggar #1

Jag tänkte börja med en liten inläggs-serie där jag presenterar mina favoritbloggar! Jag kommer att fokusera på en blogg åt gången och nu idag tänkte jag presentera min absoluta favoritblogg!
PDOTTER / ELLINOR LÖFGREN
Detta är min absoluta favoritblogg och Ellinor är nog den människan som inspirerar mig mest av allt här på jorden! Genom måndagspepp podcasten som Ellinor och hennes bästa vän Hanna har tillsammans började jag läsa båda deras bloggar och har verkligen fastnat vid Ellinors blogg. 

Genomtänkta inlägg, så fina bilder, texter och tankar. Det allra sjukaste är att jag känner igen mig i Ellinor på så många plan! Vi har varit igenom väldigt likadanna saker och vi har båda ganska så samma syn på livet. Det är så häftigt när jag läser hennes blogg eller lyssnar på måndagspepp och tänker "shit, det där är precis som jag"! 

Hennes blogg är verkligen värd att läsas, ni hittar henne på nouw.com/pdotter och hennes superinspirerande Instagram är @ellinorlofgren! 

Bilderna lånade från Ellinors Instagram.

Billigaste läppennan någonsin?

Dessa två läppennor är helt klart en av mina favoriter då det kommer till läpp produkter! Dessa kostade ynka 1,89 € / 19 SEK vilket man aldrig skulle tro med tanke på hur bra dessa är! Verkligen värd varendaste slant och man skulle kunna köpa upp hela kollektionen av dessa eftersom att de är så sjukt billiga! 
Här ovan har jag swatchat dessa på handen. Den röda är i färgen 06 A Girl's Dream och den nude färgade är 08 Girl Next Door.
Hållbarheten på dessa är verkligen bra! Jag hade på den röda på julafton och åt trerätters middag + småplock på kvällen och nästan ingenting hade lossnat av färgen! Den nudefärgade har kanske liiite sämre hållbarhet, men det är inte så värst synligt då den smälter ihop lite med läpparnas egna färg.
HÄR och HÄR är två inlägg där jag har på den röda färgen!
 
♥♥♥♥♥ / ♥♥♥♥♥
Dessa får helt klart 5/5 i betyg med tanke på det otroliga priset, pigmenteringen och hållbarheten! Dessa rekommenderas starkt!
 
Dessa är köpta på Minimani i Vasa. Vet tyvärr inte var man annars kan hitta dessa!

Dagens...

Dagens glädje: Då jag fick veta att jag ska börja ta kunder här på salongen från och med nästa vecka! (Psst.. du får -50% på mina behandlingar!)

Dagens ångest: Permanent yrkesprovet som jag kommer göra snart...

Dagens lättnad: Att börja 11, vilket betydde sovmorgon för mig!

Dagens jobb: Bara vara på praktiken. Har övat lite inför yrkesprovet!

Dagens påminnelse: Designa årets personliga almanacka(!!!!).


Dagens måste: Gå och sova i tid. Lyckas alltid vara uppe för länge om nätterna!

Dagens bekännelse: Det har inte alltid varit en självklarhet för mig att bli frisör. Har varit så säker i flera år på att jag ville bli kock, men på grund av alla allergier jag har så blev det frisör istället!   (Och nu är jag allergisk för hårprodukter, så typiskt min tur, haha...)

Dagens vill ha: Ny utrustning till kameran skulle verkligen inte sitta fel!

Dagens to do: Har gjort det mesta som ska göras idag!

Overknee boots

Skulle kunna skrika av glädje hur glad jag är över att jag fyndade dessa på H&Ms mellandagsrea! De sitter som en smäck och är helt perfekta basic lårhöga stövlar! Dessa blev mina för ynka 15 € / 150 SEK (!!!!), kan ni förstå varför jag skriker lite av lycka inombords bara jag ens tänker på dessa skor?
 
Största fördelen med lårhöga stövlar är att man inte fryser ett dugg där var skorna går vilket betyder att man bara fryser lite om låren då man är ute, så skönt då man gick förra vintern med låga kängor! 
Jag har ju hur länge som helst spanat på så sjukt många olika par av lårhöga stövlar, men det har känts ganska saftigt att betala omkring en hundralapp för ett par skor, och sedan möts man av dessa skönheter i den lilla staden man bor i, lyckan är total!
 
Känner mig sjukt töntig nu för att jag har sån stor materiell lycka av ett par skor, men det är inte ofta jag känner så här, haha!

Så får du längre ögonfransar

Övre raden före & nedre raden efter
Efter det här inlägget fick jag väääldigt många frågor om vilket ögonfransserum jag använder mig utav, och nu tänkte jag berätta lite om det fransserumet jag använder till både ögonfransarna och ögonbrynen!
 
Det jag använder mig av är alltså Xlash och har använt det i lite mindre än ett år nu. För mig har det funkat perfekt för både fransarna och brynen och när man ser tillbaka på bilder från början av förra året hade jag typ inga ögonfransar alls... 
Jag har hört och läst ganska många blandade åsikter om just Xlash, mest om allergiska reaktioner. Jag själv har inte fått någon dålig reaktion alls av användningen och jag tror att man faktiskt måste pröva själv innan man vet om det passar en eller inte då det är så individuellt med allergier osv.
 
Min mening med detta inlägget var alltså att berätta vad det är jag använder mig av och att det har funkat hur bra som helst på mig! Och ja, det funkar lika bra att använda det på fransarna och brynen! :) 
 
 
Du kan hitta Xlash från deras egna hemsida HÄR eller från återförsäljare HÄR och HÄR!
 
Inlägget innehåller affiliatelänkar.

Inspo söndag

Inspobilder från min tumblr
Jag älskar verkligen att scrolla igenom tumblr och se på alla fina bilder, de är verkligen en fröjd för ögat! 

Denna helg har jag lyckats svänga tillbaka min dygnsrytm igen... Så nu blir det lika hemskt att vakna tidigt imorgon på morgonen, men får väl skylla mig själv då jag inte orkade stiga upp tidigt på helgen! 

Jag hoppas verkligen att dessa fem veckor som jag har praktik kommer gå snabbt så jag får ta ett tre veckors långt sportlov sedan! Har planer på att jobba under sportlovet och skola nya till jobbet. Först var det meningen att jag och William skulle åka till Stockholm på sportlovet, men får se hur det blir! 

Trerätters middag

 Igår var det dags för en trerätters parmiddag med William, Sarah och Benjamin! Riktigt mysigt var det och vi lyckades alla med maten så bra, allt var så sjukt gott! 

Först åt vi rökt laxröra på malaxlimpa och till huvudrätt var det baconlindad kyckling, baconlindade champinjoner med vitlöksbonjour, franskisar och broccoli. Till efterrätt åt vi hallonsorbet med riven vitchoklad ovanpå.

Det är alltid lika mysigt att umgås med Sarah och Benjamin då man inte träffas så väldigt ofta trots att vi inte bor alls långt ifrån varandra. Vi började redan planera in parmiddagarna vi ska ha på sommaren med grillad mat, haha! Så sommaren får gärna komma riktigt snabbt så vi slipper denna kyla!

Clarins favoriter

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector är min absoluta favoritprodukt till läpparna! Jag har skrivit om denna förr, och nu har jag fått en till i mindre storlek till samlingen! 
 
Detta läppglans känns nästan som ett läppbalsam eftersom att det är så mjukt och behagligt på läpparna och kladdar inte ett dugg. Det gör att läpparna ser lite större och fylligare ut och jämnar ut läpparnas egna färg riktigt fint. Fastän det finns olika nyanser av dessa så är de inte alls så starkt pigmenterade som man kanske skulle tro, vilket jag gillar.
Här ovan har ni en ganska otydlig bild på hur applikatorsvampen ser ut. Jag gillar verkligen den och den är riktigt mjuk mot läpparna och gör det lätt att snabbt applicera ett jämt lager. 
 
Jag använder denna produkt nästintill varje dag och produkten hålls på läpparna i flera timmar utan att den börjar se ful ut! 
Den stora tuben är i färgen 02 apricot shimmer och den lilla 01 rose shimmer.
 
Denna produkt kan bli din för 185 SEK (rea!) HÄR.  
 

Ny praktikplats

Idag började en ny period i skolan vilket betyder praktikperiod nummer två! Denna period är jag på Cava, och salongen är faktiskt ganska lik den förra jag var på!

Hittils trivs jag bra på min nya praktikplats och denna salongen är lite större än den förra och har dubbelt så många som jobbar här, så det finns mycket som känns nytt men det gäller bara att anpassa sig! :)
Jag kommer inte att ta emot kunder på samma sätt som jag gjorde på förra platsen, vilket är ganska synd. Men när jag väl tar kunder så kostar det nästan ingenting för kunden, så det är ju kul! :)

Nu ska jag kila ner i köket och hitta något att äta, är såå sjukt hungrig då jag inte har kunnat äta något på hela dagen med min kramp i magen :(

Webshop faves

webshop faves
 1 HÄR / 2 HÄR / 3 HÄR / 4 HÄR / 5 HÄR
Här ovan har jag plockat ihop några av mina rea favoriter från Nelly och Zalando! Det finns ju inte så jätte mycket kvar av rean, men av dessa som jag har länkat för er ovan så finns det gott om storlekar kvar på, så passa på innan dom tar slut! 
 
Den vita klänningen skulle inte sitta helt fel, och samma gäller dom snygga beige klackarna! De har ju en lite tjockare klack och är annars inte heller så höga, så dessa skulle ju passa till studenten eller liknande! Jumpsuiten har jag redan beställt hem och den kommer ju passa fint till sommaren!
 
Helsvarta Nikeskorna känns helt rätt och blev verkligen sugen på ett par helsvarta sneakers då jag såg dessa. Och en By Malene Birger väska har länge stått högt uppe på önskelistan, och nu finns den på rea!
 
Har du hittat något reafynd?

Too Faced Better Than Sex

Äntligen har jag köpt min favoritmascara igen, och denna gången i full size! Jag har ju bara haft en mindre tub som kom med i ett Too Faced kit som jag köpte på Sephora i somras, så nu är jag så glad över att jag har denna i största storleken!
 
Jag har ju hur många gånger som helst berättat om denna mascara och nästan varje gång jag ska nämna min favorit sminkprodukt så säger jag denna! Den är absolut den bästa mascaran jag har någonsin testat. Den kanske inte passar till alla eftersom att vissa hellre använder gummiborstar istället för denna typens borstar, men denna ger en sån otrolig volym till fransarna!
Så här ser borsten ut. Enligt Too Faced ska den vara timglas formad, men enligt mig ser man det inte så värst tydligt. Om man tittar på Too Faced hemsida en tutorial på hur man ska använda denna mascara på rätt sätt så får man verkligen dom fransarna som är ''Better Than Sex''!
 
Vilken är din favoritmascara?

Positiv måndag

Årets första måndag idag, hoppas eran vecka har startat bra! Min har startat helt okej faktiskt. Har varit sjuk nu i några dagar med över 39 graders feber och idag är min första dag jag inte känner mig så grymt sjuk, så det är jag superglad över! 

Eftersom att jag har varit ordentligt sjuk nu i flera dagar har jag inte riktigt haft så mycket energi till att ge 100% till bloggen, men idag känns det som en bättre dag och därför vill jag dela med mig av några peppande ord till er som ni ser på bilderna ovan! 

Jag är inte den personen som hatar måndagar eftersom att jag anser att det blir till det man gör det till. Så bara man tänker positivt så spelar det ingen roll vilken dag i veckan det är, alla dagar kommer att kännas lika bra!

Så tänker jag i alla fall, hur tänker du?

SP Luxeoil

Idag tänkte jag tipsa om min absoluta favoritprodukt till håret som jag har använt i över ett år nu och har inga planer på att byta till något annat! Jag talar alltså om min SP Luxeoil! 

Detta är alltså en olja/elixir för håret som man kan använda i både vått och torrt hår. Den återuppbygger och återfuktar håret på ett helt otroligt sätt utan att tynga ner håret. Den innehåller även lite värmeskydd vilket är väldigt bra för såna som ofta brukar glömma värmeskyddet. Och doften är helt otrolig! Nästan alla mina kunder jag har använt denna oljan har frågar vad det är som doftar så gott när jag lägger i denna i håret!
Här ovan ser ni också hur Wella beskriver produkten. Håller verkligen med om denna och jag hittar faktiskt inget att klaga på om denna. Superbra produkt som passar i nästan precis allas hår! 

♥ / 
Denna får solklart 5 hjärtan i betyg av mig!
 

December snapshots

Kom in i julstämning i början av December med att baka julstjärnor! / Hälsade på Sarah och Benjamins lilla kattunge Tiger, så söt så man smälter <3
Testade göra ägg & bacon frukostmuffins, riktigt gott! / En sminkning jag gjorde!
Och Williams söta hund Donna älskar att leka med tomma paket, så söt! / Paketerade dom sista paketen.
Klippte några cm av håret hos Elin på Peter&Jina! / Jag och William var hundvakt en stund till sötaste Kotten! 

Jag har faktiskt inte tagit så många bilder under denna månad då jag har haft så fullt upp hela tiden! Men här samlade jag ihop i alla fall några bilder som beskriver min månad! :) 

Vad hann du med i December?

Page 1 of 366

Igår firade jag in det nya året med William, Emma, Jenny och Jennys pojkvän! Kvällen blev allt som allt riktigt bra om man bortser från några motgångar vi stötte på, men bara man orkar hålla humöret uppe och tänka positivt kan kvällen bli lyckad var man än är och vad som än händer! 

Jag skulle egentligen ha på mig en svart tight klänning med svarta strumpbyxor och overknee boots, men eftersom att det var så kallt ute och vi inte riktigt visste om vi skulle stanna på ett och samma ställe hela kvällen blev det jeans och en långärmad istället! Inte lika snyggt, men mycket skönare än att stå och frysa! 

Hoppas ni alla hade ett bra avslut på 2015 och en bra början på 2016! 
En 17 årig finlandssvensk flicka med stora drömmar som studerar andra året till frisör!

Häng med här i bloggen i min vardag och sånt jag håller varmt om hjärtat! Jag har ett stort intresse för skönhet och mode så det bjuds det på en del här. Försöker även inspirera och komma med oilka tips.

Hoppas du hittar något intressant att läsa!