Ett paket

 Tänkte lite snabbt visa vad som damp ner i postlådan medan jag och William var i Stockholm! 
Ett paket från Xbeauty som innehöll en Xlash mascara och Xlips. Är så taggad på att testa båda två! Får se hur Xlips blir på läpparna, har aldrig testat på lip plumper förut!

Väntade dock på detta paketet i cirka 3 veckor vilket var rätt så jobbigt, tycker om snabb leverans. Men nu gör det inget för nu har paketet landat hos mig och jag är nöjd! 

Har du testat något från Xbeauty?

Ni har väl inte missat?

 
nelly
Jumpsuit / Klänning / Topp / Örhängen / Skal / Dipbrow / Läppglans / Highlighter / Blush / Makeup organizer / Sandaler / Sandaler
Ni har väl inte missat att de har på Nelly.com -15% på precis allt? Verkligen ett bra erbjudande, sånt händer inte varje dag! 
Om jag inte hade varit på shoppingresa till Stockholm så skulle jag säkert köpt en hel del saker, men nu har jag fastnat för de ljusa sandalerna på bilden och så ska jag försöka hinna beställa highlightern som jag så många gånger har nämnt här i bloggen men inte hittat i någon butik!
 
Nu lönar det ju sig att köpa något dyrare man har spanat in på men inte haft pengar att köpa, som t.ex. Marc Jacobs smycken eller ett skal från By Malene Birger! Men man måste agera fort, det är väldigt många favoriter på hemsidan som redan är slutsålda!
Klicka enkelt på länkarna ovan för att komma till alla produkter!

Härlig sommardag

Idag har det äntligen blivit bättre väder! Har varit över 20 grader hela dagen och inte ett endaste moln, så jag har hunnit sola i flera timmar idag! Så härligt att det blev så bra väder nu när jag är ledig! Har även hunnit ta en riktigt lång sovmorgon idag och äta på Subway!
Nu hoppas jag bara att vädret hålls minst lika bra nästa vecka också så man får ännu lite mera färg :)
 
Min förkylning börjar annars sakta men säkert gå över vilket är riktigt skönt. Är inte lika täppt i näsan längre och har nästan bara hosta kvar så det är ju kul! Hoppas bara få bort denna hemska hostan jag bär på just nu, vill bli frisk så jag kan träna igen!
 
Hur ser vädret ut där du är?

Stockholm shoppingen

Pro Longwear concealer från MAC i färgen NW20. Har haft Select cover-up concealern förr men nu tänkte jag testa på denna! Kostade 175 kr.
Inne på Sephora hittade jag dessa! Too Faceds 4 toppsäljare som jag är väldigt taggad på att testa! Speciellt läppstiftet i en riktigt krämig nude färg och bronzern som verkligen doftar choklad! Dessa kostade 160kr.
Sökte efter en ny eyeliner inne på Sephora eftersom att min hade gett helt och hållet upp, så då föll jag lite för denna från Benefit! En gel eyeliner med snedskuren borste! Något jag inte har testat på förr så ska bli kul att testa :) Denna var en miniatyr så då kostade den 100 kr.
Mysbyxor från H&M i riktigt skönt material! Sökte efter såna väldigt länge och dessa blev mina för endast 99kr! 
Ett votivljus från Yankee Candle! De hade bara typ 3 olika dofter i affären och bara småa storlekar så fick bli endast denna nu! Kommer nog köpa flera i framtiden då jag hittar någon doft jag gillar! 29kr kostade denna :)
Sååå mysig kofta från Zara som blev min för endast 129 kr! Så härligt material och helt perfekt! Jag som bara har en kofta från förr behövde verkligen en till! Och sedan en gullig topp i babyrosa med volanger som jag köpte lite bara för att faktiskt. Blev min för 100kr!
Och sedan igen lite glam tattoos från Ur&Penn! Dessa var på rea för 20kr per paket men köpte bara ett. Tyckte dessa var riktigt snygga!
 
Så som ni ser så var det inte så jätte mycket shopping egentligen, mest smink och sådant men det var ju faktiskt det jag var mest ute efter under resan!
Jag tycker ändå nästan att jag knappt hittade något alls under resan :( Var mest taggad på att shoppa på tax freen på båten men där var priserna faktiskt nästan lika dyra eller dyrare än i Finland så skippade helt shoppingen där.
 
Men nu är jag hemma och tillbaka i rutinerna och är spänd på att testa allt jag köpte! Är nöjd med allt jag fick hem med mig ändå!
 
 

The striped dress

Stripes
Klänning HÄR / Skor HÄR / Väska HÄR 
En riktigt simpel outfit som jag skulle kunna tänka mig att ha på i sommar! En enkel randig klänning med det lilla extra, snygga och bekväma skor, stora solglasögon och en fin färg på läpparna! 
 
Jag älskar smyckena från MBMJ, har velat ha klockan nu i över ett år men har aldrig tagit tag i att köpa den så har bara dreglat över den, måste nog bli ett köp snart! Väskan i nude färg kommer från H&M och kostar endast 15€ / 150kr! Superbillig men ändå supernygg och enkel, tror jag kommer köpa den ifall den ser bra ut i affären!
 
Hur ser din sommaroutfit ut?

Resan till Stockholm

Vi åt såklart på MAX hamburgare! Ett måste för mig när jag besöker Sverige, verkligen goda hamburgare och deras crispy fries är ju to die for! / Vi fick verkligen ett stort rum jag och William på hotellet! Allt rymdes inte med på bild men det var såå skönt med extra utrymme!
Jag spenderade mest tid av alla affärer vi var inne i på Sephora! Kom hem slutligen med 3 olika saker därifrån och gick in i precis alla Sephora i Stockholm, haha! / Och jag älskar verkligen hotellfrukost! Rullade nästan därifrån efter all mat, men gud vad gott det är!
De sista timmarna i Stockholm spenderade vi på Vapiano och vid Stureplan! Tar alltid deras Carbonara, så sjukt gott! / Det började regna rätt så mycket då vi kom ut från Vapiano, så vi gick lite i Sturegallerian och träffade bland annat på Williams kusin som bor i Stockholm, verkligen otippat!
 
Så här var en liten smakbit genom bilder på vad vi har hittat på i Stockholm denna gången! En hel del mat som ni kanske ser, haha! Men man ska ju passa på att äta sånt som inte finns där man själv bor :)
 
Förresten så har jag åkt på en riktigt jobbig förkylning nu :( Det började på natten i båten så var tvungen att springa in i ett apotek snabbt som tusan och köpa Bafucin som jag har drogat under hela resan! Nu är inte halsen sjuk längre men har en riktigt äcklig hosta nu och känner mig hängig och trött, så jobbigt, vill verkligen inte bli sjuk nu!
 
Kommer att visa upp i ett skilt inlägg vad allt jag köpte i Stockholm!
 

Pre workout

Fick chansen att testa Fitnessgurus nya One PWO® som de nyligen har lanserat och jag valde att smaka på den som har äppel smak.
PWO är pre workout förkortat och ger extra energi, fokus och styrka under träningspasset. Ett stort plus är att denna innehåller inga kalorier, gluten, kreatin, aspartam eller synefrin!
 
Jag har själv aldrig testat dricka PWO före mina träningspass förut så detta var första gången. Smaken var nästan exakt som sura äppel smaken på snören man kan köpa på olika marknader, min favoritsmak! Så den var rätt så sur men ändå väldigt god! Ingen eftersmak heller vilket är ett stort plus!
 
Först märkte jag nästan ingen skillnad på energin men medan jag gjorde min cardio så kunde jag springa längre och fortare och slog mitt PB och orkade även efter det köra ett hårt magpass utan att vara ordentligt trött, så då märkte man att PWOn hade hjälpt mycket!
 
Denna kan jag verkligen rekommendera!

Min midsommar

På fredagen körde jag och William bara runt i stan och träffade på lite vänner och for sedan och sova ungefär 2 på natten, så skönt med en lugn kväll!
På lördagen for vi till Williams villa där hela hans familj var samlad och så grillade vi supergod mat och åt riktigt god efterrätt! Hade det supertrevligt där och hamnade i värsta matkoman efter all mat!

Just nu är vi påväg mot Åbo och därifrån åker båten över till Stockholm! Är så taggad på att besöka Stockholm och shoppa och äta på Max, haha! Vi kommer till Sverige på måndag morgon och sedan sover vi en natt i Stockholm och åker på tisdagskvällen hem igen! 

Har förberett lite inlägg så det inte ekar tomt här igen som det har nu de senaste dagarna!

Paket från LUSH

Detta paketet från LUSH var jag och hämtade ut idag från posten och blev överlycklig när jag öppnade det! Paketet innehöll 3 härliga produkter som var en shower jelly, en cleansing lotion och schampokaka! Är så taggad på att testa allt och är så nyfiken på shower jellyn!
 
Läste lite mera om produkterna på deras hemsida och de verkar så bra redan! Shower jellyn kan man ta ut helt och hållet från burken (om ni skulle se konsistensen skulle ni förstå) och gnugga den mot kroppen och sedan lägga den tillbaka in i burken, så coolt! Ansiktsrengöringen är jag också väldigt spänd att testa på då den är anpassad för känslig hy, perfekt för mig!
Använder du produkter från LUSH?

Sjuk hund

Min sötis har varit lite sjuk nu i två dagar och har haft feber och varit riktigt orolig och trött. Det verkar som om det inte riktigt finns något att göra utan att låta henne vila, men hoppas hon blir bättre snart, hatar att se henne så orolig och ledsen!

Ikväll firar jag och William 27 månader tillsammans med att fara på bio när jag har slutat jobbet! Vi ska se på filmen Spy som nyligen har kommit ut, den verkar riktigt rolig! Så det ser jag riktigt fram emot :)

Vad ska du göra ikväll?
 

Grattis till min mamma!

Inspo från min tumblr
Hinner inte blogga ett ordentligare inlägg idag tyvärr eftersom att min mamma fyller år idag så det ska firas, men hoppas ni har förståelse för det, hon fyller ju bara en gång om året!
 
Här är i alla fall lite inspo från min tumblr, och jag har ju klagat redan så mycket men vill verkligen ha värme hit nu och att se på somriga bilder på tumblr hjälper ju inte så mycket! 
Hoppades på att kunna sola i morse när jag vaknade men det var så molnigt och blåsigt så det gick inte. Nästan alltid dåligt väder dom dagarna jag har ledigt, så störande! Så hoppas verkligen det blir bättre väder efter midsommar, då har jag lite mera ledigt från jobbet!

Vill ha varmare väder!

 En lite närmare titt på min fina bikini från Todiefor Swimwear! Älskar deras bikinis, dom är ju såå snygga! Jobbigt bara att jag valde just denna modellen då de nyare modellena inte hade kommit ut än och jag gillar inte brännan man får i dom som är i trekant, men vad kan man? Jag passar på att sola ryggen alltid när jag har på denna, annars hatar jag att sola ryggen, haha!
 
Nu hoppas jag bara att sommaren ska komma igång på riktigt. Blir så sur och ledsen av att det har varit liksom max 18+ grader hittils och bara massor av blåst. Vill att det ska bli 25+ grader och sol och inga moln varenda dag så man kan börja sola ordentligt!

Min största motivation

Nu börjar det verkligen kännas som om jag har kommit in ordentligt i träningen igen och tränar regelbundet! Under de senaste 7 veckorna med kombiperioden i skolan (= gymnasieämnen) så hade jag verkligen ingen tid alls hur jag än försökte till träning! Varenda dag i skolan fullt upp och jobb båda dagarna i helgen. Men nu när det är lov så har jag lite mera tid!
 
Har börjat använda springmattan igen som jag inte har använt på säkert över 1 år då jag har kört på crosstrainer i stället, men för någon vecka sedan testade jag lite springmattan igen och föll direkt för det igen! Nu känns det superbra att börja varenda träningspass med 20-30 min på springmattan! Känner verkligen hur konditionen förbättras efter varje gång och att jag orkar springa hårdare och längre, så motiverande!
 
Vad motiverar din träning om du tränar?

Världens bästa borste

Vet inte hur många gånger egentligen jag har tipsat om denna borste men får aldrig nog, den är såå bra!
Detta är alltså en Tangle Teezer och de flesta har väl säkert hört om dessa tidigare men för dom som inte vet vad det är för något så kan jag kort säga att det är en borste som inte skadar fjällskiktet på hårstrået när du borstar och reder ut tovorna på ett skonsamt sätt och helt smärtfritt! Man kan borsta i både vått och torrt hår vilket är sjukt bra! Dock brukar jag försöka att inte borsta håret när det är vått för att hårstrået töjs så mycket mera medan det är vått.
 
Så om du aldrig har testat denna borste förut så tycker jag att du borde ge den en chans! Den finns att köpa bland annat HÄR! Det finns även olika budget varianter av denna men jag rekommenderar ändå den äkta Tangle Teezern.
 
Har du testat denna borste?

Sommarlista

Sommaren är här! Vad ska du göra nästa vecka?
Jobba, fira midsommar och sedan åka till Stockholm!
Hjälp trodde det var minst 2 veckor kvar tills Stockholmresan, måste börja packa!
 
Tre saker du vill göra i sommar.
Sola, grilla och bara vara!
 
Tre saker du INTE vill göra i sommar.
 Stressa, vakna tidigt och vara blek.
 
Vad blir din sommarplåga 2015?
 Headlights - Robin Scultz
Peanut Butter Jelly - Galantis
 I Don't Like It, I Love It - Flo Rida
Har inte hittat några bra sommarplågor i år faktiskt :(
 
Landet eller stan?
Vet faktiskt inte! Bor ju själv på landet men gillar ändå stan mera!
 
Vad grillar du helst?
Kyckling inrefilé och majs!
 
 
Vad är sommarmat för dig?
Nypotatis och grillat kött.
 
Sommarjobb - ångest eller glädje?
Lite både och, men mest glädje eftersom att man får pengar och erfarenhet!
 
Har du tänkt besöka några särskilda platser?
 Stockholm nästa vecka, sedan blir det väl Weekend Festival i Helsingfors i Augusti!
Annars vet jag inte riktigt om jag ska någon annanstans!
 
Vad är det somrigaste plagget du har?
 Denna jumpsuiten känns somrigast just nu! Väntar bara på värmen så jag kan använda den!
 
Sommaregn - ja eller nej?
Ja! Men inte för mycket. Gärna nu som då lite regn och åska men inte 10 dagar i streck!
 
Och till sist - din bästa sommarrutin?
Att bara få stiga upp när man vill på morgonen och lägga sig ute och sola!
 
 
Hittade denna somriga listandenna härliga bloggen och tänkte att jag också kunde göra den! 
Ifall du också vill göra den kommentera gärna nedanför så får jag gå in och läsa dina svar! :)

NLY BLUSH

Nly blush
1 HÄR / 2 HÄR / 3 HÄR
Ett hett tips just nu är att Nellys kollektion NLY BLUSH har 60% på precis allt! Så värt en titt, finns verkligen supermycket fint där!
Här har jag tagit mina topp 3 favoriter och funderar starkt på att beställa hem den korallfärgade jumpsuiten! De flesta vet säkert redan att jag är riktigt svag för jumpsuits och denna var i en såå härlig färg och hade riktigt fina spetsdetaljer i ryggen! 
 
Trenchcoaten har jag faktiskt hunnit beställa via Members för inte så länge sedan för samma pris! Så nu väntar jag på den och hoppas den ser lika bra ut på som den gör på deras hemsida!
 
Har du någon favorit från rean?

Ny fräsch doft

Denna parfymen från CLEAN köpte jag för inte så länge sedan och har redan hunnit använda den några gånger! Detta är faktiskt min första parfym på länge som inte är rosa eller röd! Dom dofterna som är rosa och röda är ju oftast riktigt flickiga och söta!
Denna har jag mest använt på jobbet då jag känner mig lite ofräsch men ändå inte vill spruta ner mig med någon tung parfym ifall jag skulle stöta på någon som inte tål det, så då doftar jag lite som nytvättade kläder istället!
Denna doftar exakt som bommullskläder som precis kommit ut ur torktumlaren, och det doftar ju så gott och fräscht!
 
Jag skulle även vilja ha några andra parfymer från samma märke då alla är så fräscha. Högst upp på listan just nu är Shower Fresh! Doftar exakt som om man än nyduschad :)
 
Vad tycker du om CLEAN parfymerna?

By Malene Birger

 
Detta supersnygga skal pryder min telefon just nu! 
Älskar materialet på skalet! Det är matt och glider inte ur handen så då tappar man ju inte lika lätt sin telefon som annars är ganska lätt att göra ifall man har ett sånt skal.
Jag har nästan alltid använt ett ''plånboks'' skal till min telefon sedan jag fick den då det känns säkrare och man kan lägga kort och pengar och sånt i det så enkelt, men detta har jag dreglat över så länge så det fick bli ett köp. Är hittils såå nöjd!
 
Nu vill jag fortfarande ha en clutch och väska med samma mönster, men får se hur det blir med det!

Gårdagens fest

Igårkväll var jag och William på pappas födelsedagsfest som han hade ordnat för familjen och vänner! Vi åt trerätters middag och efter det var det bara att mingla omkring. Hände rätt så mycket under kvällen men vill inte tråka ut er med detaljer om precis allt!
Först till förrätt åt vi sparrissoppa, riktigt gott var det! Till huvudrätt fick vi biff med potatis och rödvinssås! Tog inte bild på det men riktigt gott vad det också! Och sedan till min favorit, efterrätten! Chokladkaka som bara smälte i munnen med mangosorbet och creme brulee! Superduper gott!
Jag hade på mig min nya jumpsuit från H&M som jag inte har hunnit visa upp här ännu och mina nya sandaletter från Nelly som anlände via posten för någon dag sedan! Mera om dom senare :)

Kvällen var roligare än jag trodde att den skulle bli, men kändes ganska tråkigt att jag och William var dom ända under 18 på hela festen och nästan dom ända unga. 
Hann alltså inte blogga igår då jag fick så bråttom till festen, men nu förstår ni varför! :)




Två nya i garderoben

Två nya fina peplumtoppar från BikBok! 
Stod och trängdes på tisdag förmiddag med en hel del andra människor i BikBok då deras rea hade startat. Gav upp letandet efter ett tag då det var så mycket folk men köpte ändå dessa två toppar som jag har spanat på tidigare men aldrig köpt, och nu fick jag dom för halva priset, inte illa!
Dessa blev alltså att kosta endast 15€ /150 kr tillsammans, vilket är superbilligt! Dessa kommer nog användas flitigt i sommar!
 
På nedre bilden har jag ju faktiskt på mina nya shorts som jag köpte i London i våras! Visade upp dom i min haul, men så här ser dom ut på! Riktigt snygga och sitter fortfarande som en smäck, 4 pund fick jag betala för dom på Primark :)
 
Har du fyndat något på BikBoks sommarrea?

Födelsedagsfest

I tisdags var jag och William och firade min pappa som hade födelsedag och så här såg jag ut under dagen då! Kommer fira med middag och lite annat kul ännu på Lördag, så får se hur det blir!
 
Idag har jag bara jobbat och solat hela dagen. Kan faktiskt se att jag har fått rejält med färg bara idag!
 Hade första dagen av köksskolning idag på jobbet och det var superkul att äntligen få tillaga mat och få hoppa in i köket nu som då i framtiden! Tiden bara flög iväg och 6 timmar kändes som 2. Samma sak igen då imorgon, riktigt taggad faktiskt! :)
 
Nu har vi precis lagat vääärldens godaste middag med William och ätit. Länge sedan jag åt så god mat! Vi grillade kyckling och majs med klyftpotatis, min favoritmat! Nu ska vi ut och gå med hundarna och sedan blir det en myskväll i soffan resten av kvällen! P&K

Sporty outfit

 
Sporty
Topp HÄR / Väska HÄR
En enkel och sportig outfit som jag har lagt ihop via Polyvore! 
Sneakers kan göra att en outfit genast ser lite sportigare och tuffare ut! Om man föreställer sig denna outfiten med ett par ballerinas blir den genast mindre sportigare, så stor betydelse en endaste detalj kan ha!
 
Själv skulle jag behöva ett par (eller flera) nya shorts inför sommaren, men hittar aldrig något par som är snyggt och på samma gång sitter bra på. Måste verkligen försöka hitta något fint par i sommar!
Och väskan från By Malene Birger vill jag såå ha! Det enda som egentligen stoppar mig från att köpa den är det att det känns som om det är så många som bär omkring på en sådan nu, och det förstör ju det hela lite. Men får se ifall jag önskar mig en sådan ändå till födelsedagspresent, inte så länge kvar tills jag fyller ju!

Fem saker

Jag älskar:
- Att inte behöva lägga alarm till nästa morgon
- Djur
- Mjuka sängar
- God mat
- Min pojkvän
 
Jag vill ha just nu (materiellt):
- En kompakt systemkamera
- Massor med nytt smink
- Massor med nya parfymer
- En ny väska
- En ny dator
 
Favoritdrycker:
- Päronsaft
- Coca-cola
- Smaksatt Novelle
- Fun light
- Fanta
 
Som gör mig till mig:
- Att jag alltid är hungrig
- Att jag alltid tar en tupplur efter skolan
- Att jag är envis
- Att jag är organiserad
- Att jag ibland kan vara lite hyperaktiv
 
Favoriter på frukostbordet:
- Stekt ägg
- Bananyoghurt
- Rostat bröd med ost
- Våfflor
- Tropicanas äppeljuice
 
 
Jag ser fram emot just nu:
- Alla kommande resor
- Min födelsedag
- Att kunna börja gå med shorts utomhus
- Att den ordentliga värmen kommer
- Shopping i Stockholm efter midsommar
 
 
Jag vill bli bättre på:
- Att fotografera
- Matematik
- Att gå och lägga mig tidigt
- Att sminka mig
- Älska mig själv så som jag är
 
 Gjorde en liknande lista med fem olika saker för inte så länge sedan och det var en så kul grej så ville köra på den igen, men lite annorlunda den här gången! 
Kommentera gärna ifall ni gör den också så får jag gå in och läsa vad ni har svarat :)

Ready for summer

Shorts - Mango / Bikini - Todiefor / Solskyddsolja - Hawaiian Tropic
Nu är jag allt redo inför sommaren! Köpte för någon dag sedan denna skolskyddsoljan från Hawaiian Tropic så nu är jag laddad inför att sola under sommarlovet! Har redan hunnit testa denna ett fåtal gånger och är verkligen nöjd! 
Var först ute efter en sololja som man blir snabbare brun av, men ville ha solskydd så fick bli denna istället som vårdar huden på samma gång som den skyddar mot solen, så den är inte egentligen en sololja, men hellre skyddad än att bara friteras i olja typ, eller hur?
En 17 årig finlandssvensk flicka med stora drömmar som studerar andra året till frisör!

Häng med här i bloggen i min vardag och sånt jag håller varmt om hjärtat! Jag har ett stort intresse för skönhet och mode så det bjuds det på en del här. Försöker även inspirera och komma med oilka tips.

Hoppas du hittar något intressant att läsa!