Några saker jag stör mig på

 
När någon smaskar och är klottig när de äter - Tycker det är så ofräscht! Speciellt när en vuxen (eller ungdom) människa sitter med massa mat överallt klottat t.ex. runt munnen, kläderna eller över hela bordet! Jag förstår inte hur man inte kan känna av att något faller någonstans eller att man inte känner av att man har glass runt hela ansiktet... Och smaskande i överlag är äckligt och ofräscht när man liksom ser maten de tuggar!
 
Folk som biter på naglarna - Detta är ju en väldigt vanlig ovana, men det är såååå äckligt och ofräscht! Visste ni att om man biter på naglarna är det lika smutsigt som att slicka en WC bytta eftersom att det finns så mycket skit och bakterier samlade under naglarna? Tror inte man behöver säga så mycket mera varför det är äckligt!
 
När någon säger ''tack för maten'' och någon annan säger ''var så god!'' - I detta fall syftar jag på om det är JAG som har lagat maten hemma (som jag alltid i vanliga fall gör) och så har vi gäster eller min mormor eller vem som helst på besök och den personen vet inte att det är jag som lagade maten, och så säger den ''tack för maten'' så där allmänt och så svarar någon annan ''var så god''. Det är ju en ganska liten sak, men det stör mig så mycket när någon tar credit för sakerna jag har gjort helt själv! 
 
Folk som snarkar högt - Så. störande. Om man ska sova brevid en person som snarkar otroligt högt så är det riktigt jobbigt! Kan ibland vara svårt att sova på samma våning som vissa som snarkar så högt! Har varit med om detta många gånger när jag behöver min sömn som mest och man blir helt galen när man inte får sova!
 
När någon stör mig när jag skriver - Jag brukar oftast vilja vara ensam när jag skriver något, bloggar eller svarar på kommentarer eftersom om någon försöker prata med mig när jag gör något av dessa saker tappar jag bort mig helt totalt och glömmer allt jag höll på att skriva eller hade i tankarna som jag skulle skriva ner, sjukt frustrerande! Något annat som är jobbigt är känslan av att någon ser på när jag skriver något av dessa!
 
När folk måste vara i centrum - När folk kräver så mycket uppmärksamhet som möjligt och måste alltid vara i centrum är så jobbigt (och det tror jag de flesta också tycker)! När folk inte kan sluta tala om bara sig själva och ingenting annat tröttnar man ganska snabbt på den personen! Också när folk börjar ljuga om allt var de har/ vad de ska få är riktigt löjligt och störande!
 

Back on track

Älskar verkligen mina fina rosa nike!

Igår kväll precis innan gymmet stängde hann jag med ett intensivt 45 minuters träningspass! Körde på ben och rumpa och även lite mage. 

Kändes verkligen skönt att vara tillbaka efter fleeera veckors pauser p.g.a. Operation, jobb och så var jag även sjuk efter vi kom hem från Spanien.

Ska verkligen ta mig i kragen och dra mig mot gymmet oftare än jag har tidigare, kom inte ens ihåg hur skönt det kändes att träna tills nu!

Klockan 12 har jag annars frisörstid för att färga bort min heeeemska utväxt som är minst 5 cm! Nu ska det bort och istället blir dett nyare och färschare äntligen!


Mina favoritdofter

Moonlight Dream från Victoria's Secret. honeysuckle & aquatic orchid Doftar riktigt gott och flickigt! En lite speciellare doft än mina andra parfymer, men älskar denna sjukt mycket! Den är på min andra plats :)
Pink Bouquet från Moschino Luktar lite som Forever Pink parfymen men den doftar lite ''tvåligare'' eller hur man ska säga! Brukar inte använda denna så ofta för jag vill aldrig att den ska ta slut, haha!
Forever Pink från Victoria's Secret. Pink tuberose & päron Doftar riktigt rosa och flickigt, älskar verkligen denna parfym! Min favorit! :)
Cherry in the air från Escada. Doftar som det låter, som körsbär! Riktigt söt och god doft, stor favorit! :)
 

Inte direkt bästa dagen

Gammal bild
For genast när vi vaknade iväg för att hämta ett paket det har varit lite strul med som har skickats fram och tillbaka till avsändaren då det har varit lite problem. När jag väl skulle hämta det äntligen så var det inte där heller nu så får komma tillbaka om några dagar dit då!
 
Nu håller vi på att laga tortillas men vi glömde att kolla ifall vi hade tortillabröd före vi lagade det, och såklart nu när allt annat är klart så saknades ju bröden! Så nu är mamma på väg mot butiken för att hämta bröd så vi äntligen får äta. 
 
Började dessutom ösregna när vi kom hem så blev inget målande idag eller åka till villan för att se hur det är där...
 
Så hittils har dagen inte riktigt varit på min sida, men hoppas det vänder och blir bättre!
 

Candice & Rihanna

 
Get the style

 
Gjorde för några dagar sedan detta kollage men var inte säker på ifall jag skulle publicera det!
Tog två basic outfits (en av Candice och en av Rihanna) och gjorde ett sno stilen kollage! 
Tycker iallafall att dessa två outfits är riktigt snygga fastän de är rätt basic! Gillar verkligen boyfriend jeans men tror nog aldrig jag själv skulle klä såna rikitgt bra! :)
Vilken skulle du hellre ha på dig? :)

Sjukt störande

 
William och jag när vi gick ut nian :)
 
Är så störd just nu på typ allt! Har försökt jobba med en ny design i säkert 2 timmar men vårt internet här hemma fuckar upp sig varenda minut och nu har jag kämpat för att ladda upp bilder till bloggen i 1 timme. Sånt här tar mig så hårt på nerverna! Men nu funkar det så där iallafall.
 
Idag hade jag ju jobb som gick riktigt bra och efter det åkte jag ju iväg på Saras födelsedagsfirande och åt mig riktigt proppmätt så nu ligger jag här med en riktigt uppsvullen mage, haha!
Så det känns som om jag har gjort rikitgt lite idag, haha! Fast jag jobbade ju redan i 6 timmar så dit for all min tid idag åt! 
 
William skulle även komma hit ikväll så får se vad vi hittar på att göra då :)

Favoriter från topplistan

Peplum topp / Klackskor / Vit topp / Svart Jumpsuit / MK klocka / Leopard sneakers
 
Några av mina favoriter jag plockade ut från nelly.com s topplista!
Tycker alltid nelly har så fina saker så det kan vara svårt att bara plocka ut några saker man helst skulle vilja ha, men nu blev det dessa! :) Skulle verkligen vilja äga en jumpsuit och den på bilden ovanför skulle ju vara en riktigt fin basic jumpsuit man skulle kunna ha på sig vilken dag som helst nästan! 
Gillade även ryggen på båda av topparna som är med här! :)
 
Klicka bara på länkarna under bilden för att komma till produkterna!

Jobb och födelsedags firande!

Superattraktiv bild på mig och Snolle, haha!
Igår blev jag bedd om att ta ett extra skift idag eftersom att min syster (som också jobbar på samma ställe som mig) är sjukskriven så de behövde någon som gjorde hennes skift och jag tog det eftersom att det är ju alltid bra med mera pengar, haha!
Så nu idag har jag jobb från klockan 12-18 och sedan egentligen klockan 18:00 skulle Sara ha haft firande för sin födelsedag hos sig som jag skulle hinna till men jag kommer ju lite senare dit då eftersom att mitt skift slutar samma tid!
Så mitt schema idag är för tillfället jobb och sedan födelsedags firande! 

Eleven.se rea!

Just nu har Eleven.se sommarrea på deras sajt med upp till 70% rea på produkter som Too Faced, Bareminerals , OPI, Maria Nila, The balm, Hawaiian Tropic, och mycket, mycket mera! 
 
Klicka HÄR för att se hela rean! :)

Senaste från instagram

Mina senaste bilder från instagram! Följ mig där @itsettabitch så följer jag tillbaka! :)

Om mindre än en timme är det jobbdags för mig så kommer jobba ända tills 10 ikväll! 
Idag tog jag och William en riktigt skön och lång sovmorgon till klockan 1 på dagen och sedan steg vi upp kanske en timme senare för att äta frukost! Så skönt att ha sommarlov!
Så mitt schema idag är bara jobb och sedan hem och ta det lungt efteråt! :)
Vad ska ni göra en fredag som denna?

Varmare outfits

 
Untitled #23

 
Har gjort två outfits som blev lite inspirerade av att denna sommar inte har varit så somrig hittils utan bara kall... Har bara kunnat gå med shorts första veckan av sommarlovet och ända sen dess så har jag gått med långbyxor och jacka ut! 
Dessa outfits passar ju bäst till hösten och våren men till och med nu dom blåsigaste och kallaste dagarna skulle man kunna ha på sig någon av dom! 

Torsdag matdag

Delade först på en kotzone vid kotipizza med William och for till sweet vaasa efter det på en liten efterrätt!
Fick sedan en riktigt äcklig huvudvärk så vi for hem till William och tog värkmedicin och vilade lite. 
Efter det frågade hans mamma ifall vi ville komma på pizza till Dallas med dom och då gjorde vi det, haha! Så det blev en och en halv pizza för mig idag och nu ligger jag och dör av matkoma!
Ikväll har vi inga direkta planer men det lutar nog mot att bara ligga hemma med matkoma, haha!


Yesterdays outfit

Invigde mina leopardskor igår och de var alldeles underbara!
Hela outfiten är väl ganska så simpel och leopard skorna piffar ju upp det hela! Dessa byxor är även ett av mina favoritpar! Tycker det är riktigt snyggt med hål i jeans/ slitna jeans!
Jag skulle egentligen ha publicerat detta inlägg igår kväll men somnade vääldigt tidigt eftersom jag hade ett långt jobbpass och för lite sömn de senaste två dagarna!
Vad tycker ni om outfiten?

Odd molly

 
Odd Molly

Det finns såå mycket fina saker från märket Odd Molly, både kläder och inredning men jag tycker att det är lite väl dyrt för en sådan person som mig som först nu (faktiskt idag) fått sin första inkomst och aldrig heller haft månadspeng eller sånt någonsin.. Men nån dag ska jag verkligen kunna köpa lite vad som helst jag känner för och då kommer jag säkert köpa något av detta :)

Helsingfors shoppingen

Gick in på Gant och de hade rea på lite allt möjligt så då slog jag till och köpte en långärmad jag har sett på ett tag men aldrig ens tänkt tanken att köpa den, men nu blev den min äntligen! :) 
Har ett par likadana shorts i en mörkare färg från mango och tänkte eftersom mina är så sköna och bra så köper jag ett par till! Dessutom var de på rea så det skadar ju inte :) fick dom för 12€ / 120kr
Köpte nog dessa mest för att de var så söta med rosetten på men har haft såna här vita trosor från ginatricot förr men de blev gråa efter en tid så de fick åka i soptunnan då.. meen nu har jag nya och fina! :D
Det var -50% på precis allt i en hårbutik så då passade jag på att köpa denna leave-in kräm från Kerastase! Den är för färgat hår och den gör håret mjukt och skyddar även mot värme, sjukt bra! Allt i ett :)
Mina ABSOLUTA favoriter! Så sköna på och huuur snygga?? har ju tjatat om att jag vill ha leopard slip-ons här på bloggen och dessa blev mina för 25€ /250kr! Såå nöjd!
 
Ännu till detta köpte jag två ganska basic tröjor från Vero Moda för 3€ / 30kr styck (!!!) men dom orkade jag inte ens fotografera eftersom det skulle ha blivit ganska jobbigt! + The fault in our stars boken som jag är helt fast i efter dom första kapitlen!
 
Men iallafall, blev riktigt nöjd med min shopping och allt detta gick under 100€/1000kr! Så jag hittade väl nog en hel del :) Allt var på rea så det var ju kul! :D
 

Glossybox

GLOSSYBOX Maj 2014
Har väldigt länge velat beställa så att jag skulle få hem varje månad en Glossybox och var riktigt nära på att beställa det tills jag läste att man inte kan beställa dom till Finland! :( Blev sjukt besviken då! Hoppas verkligen dom börjar säljas i Finland snart! 
Innehållet i Glossybox maj-boxen kan du se HÄR

Trött efter en tung jobbdag


Gammal bild
Fick superbråttom i morse när jag skulle och jobba och startade lite för sent hemifrån så jag hann just och just till jobbet i tid, vilket resulterade till att det inte blev något morgoninlägg som planerat!
Just nu är jag nyvaken av några timmars sömn efter ett lite jobbigt jobbpass efter mig och nu ska vi börja äta nått med William och se på desperate housewives! 
Jag lovade ju bilder från vad jag hade shoppat också igår i Helsingfors så de kommer kanske ikväll :)
 

En trött katt

Det brukar vara supersvårt att få bilder av min katt men den här gången gick han faktiskt med på det och blev faktiskt ganska nöjd med resultaten :D
Så söt och fluffig han ser ut med sina små vampyrtänder också som sticker ut, haha :D

Äntligen hemma!

Hem ljuva hem! Nu är jag äntligen hemma efter en låång dag av shopping med William i Helsingfors! 
Fick med mig hem mycket olika saker och blev väldigt nöjd! Dessutom var det superstor rea överallt så lyckades få med mig endast rea-saker hem! Kommer avslöja imorgon (eller i övermorgon med tanke på att jag har jobb imorgon) vad jag har köpt i H:fors och är riktigt taggad över att visa mina bästa fynd! 
 
Nu ska jag verkligen vila ut mig så jag orkar stå på mina ben i flera timmar imorgon, igen!
 
P.S. Märkte nyligen att det inte gick att kommentera på mitt senaste inlägg av någon konstig orsak?

The little black dress

 
little black dress

little black dress by henriettanylund featuring a bodycon dress
Jag ääälskar små svarta klänningar och jag har själv ganska många som jag aldrig ens har haft tid att använda men köper ändå hela tiden fler och fler så det borde jag tagga ner på, haha! Jag beställde nyligen faktiskt den som är på rad två nästlängst till höger och är supernöjd med den! Den är min ''bästa'' svarta lilla klänning hittils! 
Så, iallafall, jag gjorde ihop ett litet kollage med flera som jag gillade och skulle inte säga nej till! ;)

Helsingfors med William


Sitter just nu i pizzahut och äter då vi kom till Helsingfors superhungriga för 1,5 timme sedan! 
Det var ganska spontant att vi åkte hit, och vi är dessutom ensamma! Trodde aldrig våra föräldrar skulle låta två tonåringar gå ensamma i Helsingfors men tydligen!
Så planerna är att shoppa (och äta) i ca. 8 timmar tills tåget går mot Vasa igen!
Vad ska ni göra denna måndag?

Shoe wanties

 
Untitled #18

Untitled #18 by henriettanylund featuring a nike footwear
Har lagt ihop ett kollage av några skor jag gärna skulle vilja ha, både i sommar och i vinter eller i höst/vår :)
 
Skulle verkligen inte säga nej till ett par tory burch ballerinor nu i sommar eller ett par slip-in leopard sneakers för den delen heller! Såå snygga! Har även väckt en stor passion för nike air force skorna senaste månaderna, men de får vänta ett tag med tanke på priset, haha!

Tidig midsommarshopping

Ginatricot 10€ / 100kr
Ginatricot ca. 7-8€ / 70-80kr
Köpte denna eftersom den var så söt med min bokstav på, haha! ca. 3€/30kr från Ginatricot
Vero moda ca. 8€ / 80 kr
Min nya favorit! 10 € / 100 kr från Ginatricot
Ginatricot 2,50 € / 25kr
 
Vääldigt olika kvalité på alla bilder men det var lite svårt att fota dom!
Blev lite spontanshopping med mamma och William idag! Hade inte alls planerat detta så vi hann bara till två affärer innan allt stängde, men hittade ju ändå en hel del! 
 
Imorgon har vi dock planer att åka jag och William till Helsingfors för shopping i lite större affärer och utbud! Men det ska diskuteras ännu med pengar och tågbiljetter och sånt, men jag hoppas verkligen vi åker och shoppar på midsommarrean i storstaden!

God morgon söndag!

Två bilder från första morgonen i Spanien.
God morgon allesammans! Igår for jag ut med Emma, Ebba, Mia och William en stund och vi körde runt lite överallt och det var riktigt trevligt med lite omväxling och inte bara sitta hemma alla dagar, haha! :)
Idag klockan ett är det gudstjänst och vi har haft planer på att åka dit och samla underskrifter till skriftskolan, men får se om vi orkar stiga upp och åka dit senare! 
Annars idag har jag inga riktiga planer så dagen får komma som den kommer! :)
(Idag skulle vi ju egentligen ha åkt till stockholm med William och pappa men det blev inställt för några veckor sedan för personliga orsaker!)

Bikinis

 
Bikinis

Bikinis by henriettanylund featuring a scrunch bikini
Har gjort det här kollaget på polyvore ganska så länge sedan men publicerade det aldrig eftersom att jag tyckte det såg sååå stökigt ut, så jag ändrade lite på platserna av produkterna osv. och så blev det mycket bättre! 
Så här är lite bikini-inspo så här mitt i sommaren, men det är ju aldrig för sent att skaffa sig en riktigt snygg bikini, eller flera såna ;)

Superbra frukost

Idag steg jag och William upp klockan två på dagen(!) och låg och degade en stund i sängen en stund tills vi kom på att deras kylskåp ekar tomt eftersom all deras mat var på villan. Så då beslutade vi oss för att försöka hitta något ställe som var öppet så vi skulle få mat och då slutade det med att vi for till Mcdonalds. 
Jag tvingade i mig en big mac trots mina svårigheter att tugga men fick faktiskt i mig allt trots att det tog en evighet! Så man märker att jag har verkligen förbättrats och kan nästan äta normalt igen!
 
Ikväll är vi ganska slöa osv. så vi kommer högst antagligen bara ligga hemma med en film eller fara ut ifall vi har orken!
 

Bilder från midsommar

Några dåliga telefonbilder från igår.
Igår (midsommaren) spenderades med William och hans familj på deras villa och det var riktigt mysigt! 
Vi åt riktigt god mat och hälsade på deras bekanta också.
Ganska sent på kvällen for jag och William ifrån villan och for en stund till Arthur och satt och pratade en stund men sedan kom det mera folk dit så då for vi hem och lagde oss och sov!
Kvällen borta från villan började ganska uselt men sedan blev det bättre till slut och fick sova brevid min sötis!
Hoppas ni också har haft en bra midsommar!

Glad midsommar!

Här känns det verkligen inte som midsommar! Regnade för fullt i morse och det kommer bara vara några plusgrader! Inte sån riktig höjdare det va!
 
Ikväll ska jag högst antagligen till Williams villa och spendera midsommaren där med hans familj, mysigt! Kommer dock säkert åka till mig efter det på kvällen och sova hos mig eftersom att jag hatar att sova på villor, don't know why! Så blir inget festande för mig som säkert alla andra i min ålder ska göra, haha! Bäst så!
 
Vad annars då? Hade världens konsitgaste dröm, gick på PW igen klockan kvart före 1 på natten igår, kollat (och kollar) desperate housewives, fått infektion i tungan (?), haft riktig matkoma och massor av annat!
Vad ska ni göra denna midsommar?
 

Sån hemsk värld vi lever i

 Jag hittar inga ord när jag såg denna videon. Sån himla hemsk värld vi lever i verkligen
 Tänk om det verkligen skulle ha varit på riktigt och inget "skådespeleri"? stackars människan hade DÖTT på gatan framför 60 stirrande personer som vägrade föra honom till ett sjukhus 1 km ifrån var de stod? Usch, spottar verkligen på mänskligheten.

1001extensions

Vänster före och höger efter
 
I början av juni månad fick jag hem ett paket från 1001extensions och var superglad av att ha fått hem 2 set av hårförlängningar i två olika färger! Jag har ju ganska långt hår från förr så använder dom mest för att vill ha tjockare hår då mitt egna hår är så tunnt.
 
Jag är supernöjd av dessa hårförlängningar! De är riktigt bra kvalité och blandades in i min egna hårfärg ganska så bra! Det känns inte som om man skulle ha hårförlängningar i när man har i dom haha! Det var 7 clips i ett set i olika storlekar och själv får jag in i håret ungefär hälften av dom.
Så om du tröttnat på dina egna hårförlängningar eller vill skaffa såna så rekommenderar jag verkligen 1001extensions!
 
Man ser inte så stor skillnad på bilderna men det är myyycket tjockare och lite längre och jämnare än mitt vanliga hår!

Detta inlägget är sponsrat.

Get the style!

 
Kenza
Tröjan HÄR / Boyfriend jeans HÄR / Solglasögon HÄR / Slip in sneakers HÄR / Väska HÄR
 
Tänkte testa på något nytt så gjorde en sno stilen outfit inspirerad av kenzas outfit på bilden ovanför!
Tyckte det var riktigt kul att göra ett sådant kollage och kommer säkert göra flera i framtiden ifall det uppskattas!
Vad tyckte ni?

Mys och jobb

Igår gjorde jag verkligen ingenting, låg inne hela dagen och klockan 12 på natten gick jag ut på en 5 km PW med hunden, skönt!
 
Har bara gått runt i mjukisbyxor hela morgonen för det är ju det skönaste som finns! 
Idag har jag jobb klockan fyra till åtta så blir nog inte mycket speciellt gjort idag heller då! 
 
Har nog inte så mycket intressant att berätta idag dock, blir jobb som sagt för min del och sen åker jag hem och chillar resten av kvällen eller far ut med någon om jag orkar. William frågade även ifall jag ville komma med till hans villa ikväll då hans bror kommer hem från Grekland men får se hur det blir!
Vad ska ni göra idag?

Inspiration: Hår

 

Min hudvårdsrutin

 
Som man ser använder jag nästan endast Lumenes produkter eftersom att de är helt AMAZING och funkar på min hud hur bra som helst fastän jag har atopisk och känslig hud! 
 
Om jag inte går i duschen på kvällen och har smink i ansiktet använder jag Niveas cleansing milk med en bommullslapp, och använder efteråt Lumenes toner som återfuktar huden riktigt bra!
 
Om jag är i duschen så tvättar jag alltid ansiktet med Lumenes gel cleanser eftersom att den är den ENDA som inte har gett mig porer och irriterad hud! Har testat många andra men använder endast denna nu!
 
Efter att jag har duschat så använder jag Lumenes night eller day cream beroende på vilken tid på dygnet jag duschar. Dessa krämer är också verkligen superbra och återfuktar min hud så mycket så att jag inte ens behöver återfukta den igen tills jag tvättar ansiktet på nytt! :)
 
Så, jag kan verkligen rekommendera Lumenes ansiktsvård produkter till alla hudtyper, de är helt enkelt bäst!

Spanien 2014

Bättre sent än aldrig!
Saknar spanien bara mer och mer för varje dag som går! 
Har inte riktigt visat upp mina ordentliga bilder jag tog med min kamera när vi var vid huset så tänkte att det är ju bättre sent än aldrig! :) 
Vi hade verkligen det rofullt så långt ifrån alla andra hus och riktigt fin utsikt mot hela Mijas och Fuengirola! Skulle verkligen inte sitta fel att vara där oftare! Blev så kär i huset och området och hela allt och ställerna vi var på! Får sån längtan tillbaka dit när jag ser på dessa bilder!

Before I die

Ett paket som landat i postlådan!

Detta paket fick jag hem från Reddville i början av Juni!
Blev lite överraskad när jag öppnade paketet eftersom jag förväntade inte mig att ha fått det här genast då!
Men det var en positiv överrasskning! Är supernöjd med innehållet och det är något som är vardagligt. Fick våtservetter som man kan använda på t.ex. fötterna för att slippa få fotsvett i sina fina nya skor i sommar, vilket är hur bra som helst! Brukar själv känna att mina fötter lätt blir lite svettiga, speciellt när jag jobbar! :/ Fick även en ''deoderant'' som man ska använda efter duschen på riktigt torr hud för att slippa att svettas 7 dagar framåt!
Sen fick jag ju förstås tamponger, verkligen bra att få skickat hem det!

Detta inlägget är sponsrat.

Sweet vasa

Sitter just nu vid Sweet Vasa med Ebba och har ätit en mars cheesecake och talat om lite allt möjligt! 
Idag har jag inte gjort så mycket, bara sett i lite möbel och inrednings affärer med William och varit på café med Ebba. 
Ikväll kommer jag nog inte göra så mycket speciellt eftersom jag har gjort ganska mycket så är lite trött nu. 
Vad ska ni göra ikväll? :)


Xlash erbjudande!

Erbjudande.
Just nu har Xlash två erbjudanden på sin hemsida!
Beställ ögonfransnäring som annars kostar 399kr för endast 299kr! Ange som rabattkod ''x299''
Ett annat erbjudande som fungerar på hela köpet är att ange ''midsommar'' i kassan! Detta erbjudande fungerar på alla produkter och inte enbart Xlash! 
Tips på andra produkter: Olika kosttillskott, Xbrow, Xnail nagelbandsolja m.m!
 
Erbjudandet gäller fram tills 30 juni!

Mat i stora lass

Idag blev det ännu mera godsaker än igår! 
Mammas släktingar kom på kaffe hit och så hade jag stått i köket och fixat lite att äta! 
Hann inte dock laga så mycket själv så kladdkakan och prinsesstårtan är köpta från butiken men blåbärspajen, sikröran på malaxlimpan, salladen och skinkrullarna(som inte är med på bilden) lagade jag själv på drygt en timme! 
Nu ligger jag i sängen och degar efter allt för mycket godsaker de senaste två dagarna och såklart så kunde inte jag motstå sikröran fastän jag är allergisk! :)
Ikväll har jag inga planer, så får se vad som händer senare mot kvällen!

Grattis mamma!

Igår firade vi ju mamma lite i förväg med hennes flickkompisar och idag kommer släkt och sånt hit och nu idag är det hennes riktiga födelsedag! Grattis mamma! :)
Nu har jag precis ätit som morgonmål lite tårta och snart ska vi kanske och köpa lite mera ingredienser till pajer och annat gott som vi ska tillaga före det kommer mera gäster! :) Så än idag kommer jag äta massa gott!
Man klagar ju inte direkt ;)

Världens finaste jumpsuits

Lovin' JumpsuitLace Sugar Jumpsuit
Pretty Crochet RomperCrochet Charmer Romper
 
Fann igår världens finaste jumpsuits från Chicy.se ! De är så grymt underbara!!
Allt från deras hemsida är såå fint och vill bara köpa upp allt! 

Konfirmation & födelsedag

 
Untitled #16
 
Den 20 juli råkar ju min konfirmation och födelsedag vara på och här är några av dom sakerna som jag önskar mig av familj, släktingar och vänner!
 
1. Pengar - Solklart, vem vill inte ha pengar i present? De flesta ger ju väl dock pengar så :)
2. Systemkamera - Jag har börjat fundera på en sådan här ''systemkamera'' som är som en digitalkamera bara mycket bättre! Skulle passa perfekt att ha med över allt då den inte väger så mycket!
3. Smycken - Jag hoppas på att få Thomas Sabo armbandet på bilden + berlocker till det och nya nomination bitar :) Eller bara ett presentkort till nån smyckesaffär så jag kan köpa det jag vill ha själv!
4. Iittala vinglas - Har kollat in dom sedan före vintern och tycker att det passar sig att önska sig det nu! Både vit- och rödvinsglasen från den serien som är på bilden ovan är sååå snygga!
5. Ny dator - Skulle vilja ha en macbook dator men får se hur det går! :) 
6. Blommor - Blommor är ju så fina så skulle inte tacka nej till en ros eller liknande :)
 
Så klart finns det mycket andra småsaker jag ännu vill ha men här var några saker från min önskelista! :)

Mycket firande denna söndag!

Fick verkligen inga bra bilder på mig när William fotade mig... Bara fjantade runt så alla bilder ser helt hemska ut men denna bild fick duga fastän den inte var världens bästa!
Detaljerna jag hade på mig! Mitt nya armband från Guess som jag äälskar och även min nya ring från Glitter :) + midiringen jag köpte från Ginatricot för några veckor sedan! ignorera mina hemska naglar...
Var på Sinas ''konfirmationsfest'' (hon är ortodox så vet inte vad det egenligen heter, haha) så därför hade jag på mig klänning idag :) Tvingade i mig goda bakelser och tårtor hos henne som var sjukt goda!
Om ungefär 1 timme kommer mammas flickkompisar hit och firar henne som fyller år imorgon, så det blir lite dubbelfest för mig nu haha :D vi ska även fira henne med lite släktingar och sådant på hennes riktiga födelsedag imorgon! Hoppas alla får en fin söndag!

Min nya header

Min nya header gjord av den här duktiga tjejen! 
Blev riktigt nöjd med den! :)
 
Om inte ni kan se den tryck på F5 eller refresha sidan!

Är på bättringsvägen

Har varit mycket piggare och känt mig bättre idag. Har fått i mig mera mat än tidigare, vilket är riktigt bra!
Har även haft ett 4 timmars jobbskift idag som gick riktigt bra och snabbt! 
 
Ikväll har jag åkt med mamma och William till apoteket för att hämta mera värkmedicin och föra min stackars hund till veterinären. Det är något okänt fel på henne så hon mår riktigt dåligt och kan inte gå på bakbenen, har varit så hela dagen! :(
Ikväll ännu kommer William hit men han lämnade i stan en stund för några ärenden.

Ny blus

Äger nu en riktigt söt ljusrosa blus som jag har kollat på hur länge som helst!
Ååh skulle bara kunna se och känna på den hela dagen, den är såå härlig! Perfekta blusen ju! :)
Tack pappa!

Steve madden

 
Steve madden

 
Sedan jag började göra olika kollage på polyvore har jag mest använt mig av Steve Madden's skor eftersom de är ju såååå grymt snygga?!?! Har förälskat mig i alla skor, finns inte en enda ful sko av det märket! 
Har dock inte ens börjat våga drömma om att skaffa sådana själv eftersom att jag tycker 100€ / 1000kr för ett par ballerinas man bara använder på sommaren är lite väl mycket... Om jag hittar dom på rea någon gång ska jag definitivt slå till!

Fredagen den 13e kvällen



Kom hem idag från affären med mamma med en inte så trevlig överraskning. Det hade blivit strömavbrott i huset och alla var sjukt hungriga så vi satte igång och grillade korv och åt kladdkaka med grädde, sjukt gott!
 
Känns verkligen skönt att jag har fått i mig mat nu de senaste två dagarna. Har dock inte fått i mig så värst mycket men har börjat äta lite mera fast föda så det känns bättre! Det var även första gången igår jag fick i mig proteiner sedan söndag, så jag har kännt mig sååå mycket piggare och friskare dom senaste två dagarna med lite mera näring i kroppen!
 
Har även fått nu en jobbtid tills imorgon på dagen så ska ta mig till sängs tidigare ikväll och försöka få i mig mat på morgonen så jag orkar stå och betjäna kunder i 4 timmar!

Jag lovar mig själv

Hittade den här texten i mina anteckningar från en kväll i början av mars när jag såg på tv någon gala om svältande barn och då gjorde jag ett löfte till mig själv. Att jag ska donera i framtiden pengar till framförallt barn som behöver pengar mera än jag. 
Jag tänkte mest på barn just då som har det så dåligt och får ingen bra uppväxt och massa sjukdomar osv. Men kommer självklart också ge till andra fonder som fokuserar på andra saker, t.ex. Cancer. 
Jag hoppas verkligen jag aldrig kommer glömma det här löftet och hålla det! 

Blue outfit

 
Blue and white
 
Har plockat ihop denna simpla blåvita outfiten som man kan göra lite finare med ett par vita klackskor istället för sneakers! Jag tycker denna outfit kan vara fin både till vardagen eller på lite finare tillfällen :)
Vad tycker ni?
 

Jag ska gå på frisörslinjen i höst!

 
Idag kom resultaten ut på hemsidan och jag slapp in till mitt förstahandsval, frisör!
Jag kommer högst antagligen välja kombinerade studier, vilket betyder att jag kommer ta studenten och yrkes examen på samma gång! 
Är verkligen taggad på att få gå på frisörslinjen och det kommer bli riktigt kul att få jobba med hår och sånt!
 
Det är faktiskt många som har frågat om vilken skola jag ska gå i nästa år, ifall jag ska ta studenten, om jag ska gå i gymnasie osv.
 
Jag ska som sagt ta både student och yrkesexamen på ett sätt som jag inte tror att det finns i Sverige men så funkar skolora iallafall i österbotten var jag bor :) 
 
Men nu har ni fått svar på er fråga (hoppas jag!)
 

Before I die

 
Några saker jag gärna skulle vilja hinna med innan jag dör! 
Att bo tillsammans med pojkvännen är något jag väldigt gärna vill, jag vill också väldigt gärna vara som utbyteselev i något spännande land, och äta riktig pizza i Italien, och äga ett mysigt café!
 

Värsta natten i mitt liv

Har precis kommit hem från läkaren för ett intyg att jag inte kan sommarjobba idag.

Inatt var den värsta natten i hela mitt liv. Jag vaknade lite efter 5 på morgonen och hade världens hemskaste magknip eller vad man ska kalla det i övre delen av magen. Spydde blod två gånger. Den smärtan jag upplevde slår alla smärtor jag någonsin haft.
Idag är jag väldigt svag och trött och nära på att spy igen när som helst så jag kommer bara ligga och vila eller sova tills jag mår bättre igen.
Jag vågar inte ens äta något för tillfället då jag är så rädd att sedan spy upp det igen. 
Gud vilken hemsk natt och början på dagen.


Shopping med mamma

BikBok runt 8€ / 80kr
 
BikBok 5€ / 50 kr
BikBok 5€ / 50 kr
Ring och halsband från Glitter. Ring 1,5€ /15kr och halsband 6,90€ / 69kr
 
Orkade inte sitta inne idag så åkte iväg med mamma och William till stan för en liten shoppingrunda och jag är väldigt nöjd med vad jag hittade! Hade spanat in klänningen på deras hemsida för några veckor sedan och hade till och med nämnt den i ett inlägg och nu blev den min! Allt jag köpte var på riktigt bra rea så det var ju riktigt kul! Behöver dock sy upp lite den vita toppen där framme då den hänger lite!
Har även fått hemskickat nu min fjärrutlösare som lämnade i Spanien så nu är den äntligen hemma!
 

White shirt

 
white shirt

white shirt by henriettanylund featuring a zipper top
 
Har plockat ihop en outfit (igen) som jag ville dela med mig av!
Älskar skorna och blusen! Sjukt fina båda två!

Nytt armband från Guess

Äntligen hade mitt armband från Guess kommit hem och jag älskar det!
 
Jag beställde det ifrån members.com där allt är så sjukt billigt och ibland kommer det mina favoritmärken upp på rea där och så har de nelly.coms egna kläder, skor och acessoarer! Members.com är verkligen pålitligt! Jag har fått hem därifrån redan 2 klänningar och detta armband!

Mera om Caseapp

Jag visade ju upp det här skalet jag hade fått hem från Caseapp för några dagar sedan och jag är sjukt nöjd!
Jag brukar oftast byta skal ganska ofta men har inte velat ta av det här skalet sedan jag fick det eftersom att det är så fint och skönt i handen! 
Jag rekommenderar verkligen Caseapps skal! Du kan designa dina egna skal eller göra ett kollage till ett skal och göra det precis som DU vill och personligt! De har både iphoneskal och samsungskal som du kan designa själv och välja glansig eller matt yta, vilket jag tycker att är sjukt bra!
 
Gå in och beställ ditt personliga skal redan idag! :)

Ont och trött


Idag när jag vaknade hade jag sjukt ont i halsen där jag har haft någon slang under operationen och väldigt ont i munnen. 
Nu har jag tagit en massa värkmediciner och försökt äta lite och det känns redan bättre!
Känner mig förövrigt väldigt trött och utmattad så kommer säkert sova en del.

Återhämtning efter operationen

Ligger nu hemma och vilar mig efter operationen.
 
De sa på sjukhuset att jag skulle ha operationen 07:30 men satt där 1,5 timme och då sa dom att den är klockan 11:00 så då åkte jag hem tillbaka och åkte iväg på operationen till 11:00. 
 
Jag var livrädd när jag sa hejdå till William i operationssalen och när jag lade mig ner på sängen började jag storgråta för jag var så rädd. Men nu är jag glad att jag fick det gjort och inte väntat i evigheter på att våga göra det.
 
Nu i efterhand efter operationen känns det lite ömt i munnen och jag är sjukt hungrig men får bara äta kall, flytande föda idag.
 
Hoppas verkligen inte att det kommer stora smärtor i munnen!
 
Länk till inlägget om vad det är för operation för er som missat det:
http://ettass.blogg.se/2014/may/vad-ar-det-for-operation-2.html#comment
 

Inspiration: Rosa

 
 

På väg mot sjukhuset

Ska nu börja dra mig mot sjukhuset eftersom vi aldrig fick någon exakt tid på operationen. Så nu ska vi börja åka iväg mot sjukhuset och se när operationen ska hända.
Är sjukt spänd och känner mig riktigt illamående och hoppas på att operationen bara ska bli inställd...
 
Kommer uppdatera senare när jag känner mig stabil igen.
 

Sista måltiden...

William har precis bjudit mig på en sista måltiden date inför min operation imorgon. Var sjukt gott och trevligt men nu kan jag inte sluta tänka på hur j*vla livrädd jag är inför operationen. Om jag ens tänker på det börjar jag nästan gråta.
Att ens måsta tänka på att jag måste göra ett sånt stort ingrepp som har med min största fobi att göra med, tandläkare. 
Är verkligen såå rädd och ledsen just nu. :(

Frågor om mitt sommarjobb

Typ världens fulaste och slitna selfie haha!
 
Så, jag har fått en massa kommentarer i senare inlägg om vad jag sommarjobbar med och tänkte ta det i ett inlägg så jag slipper skriva om det så mycket!
 
Jag jobbar på McDonalds i stan i Vasa (kom och köp mat haha!) tycker det kan vara lite pinsamt att säga att jag jobbar på en snabbmatskedja eftersom att folk kanske anser att det är äckligt och smutsigt och ohygieniskt och fettigt, men så är det faktiskt inte! Allt är faktiskt väldigt rent och vi städar väldigt mycket! 
 
Får inte skriva ut något om mina jobbuppgifter men kan iallafall säga att jag också har ansett att folk som jobbar i McDonalds har ett skitjobb och inte fått något bättre men faktiskt var det väääldigt många sökande till sommarjobbet och jag var en av dom fyra som fick jobbet!
 
Men iallafall, skäms jag inte nu över att säga att jag jobbar på McDonalds!
Det finns ju så många andra jobb som är ''dåligare'' och jag gillar faktiskt det här jobbet och trivs med personalen och miljön! 
 
Så nu hoppas jag att många inte kommer fråga lika mycket om det här efter att jag har skrivit ut det nu! :)
 

Tjäna pengar på din blogg enkelt!

Jag vill tipsa om en sida som heter Blogfame var man kan registrera sig och få 50kr som välkomstgåva!
Denna sida är väldigt enkel att tjäna pengar på till din blogg, även fastän din statistik inte är hög!
Det enda du behöver göra är att skriva inlägg om olika produkter/företag och använda din personliga länk till den hemsidan. Varje gång någon köper något genom den länken tjänar du en viss procent av provision! Hur enkelt?
Börja idag att tjäna pengar via Blogfame
 
Klicka här eller på någon annan av länkarna för att registrera dig idag :)
Lycka till!

Mitt vardagssmink

Detta är sminket som jag använder vardagligen och ibland använder jag lite mindre. Jag använder också en ögonfransböjare till mina korta ögonfransar och en ögonbrynspenna från H&M.
 
Concealer - Har fått denna concealern från Williams mamma och pappa och vet inte var man kan skaffa den men den är sjukt bra och täckande! Jag använder den orangea under ögonen och den mörkbruna till små porer och andra röda områden i ansiktet. Ibland använder jag även den lila till ögonskuggsprimer.
 
Puder - Från Rimmel. Tycker detta är riktigt bra och det är ett transparent löst puder som matchar egna hudtonen. Täcker väldigt bra mitt ansikte! Jag lägger det i hela ansiktet och mest på näsan.
 
Solpuder - Jag använder detta solpuder från Lumene och det är det bästa jag har testat! Jag är riktigt nöjd med det och det har hållit väligt länge! Den ger en perfekt brun ton till huden och ser supersnygg ut! Jag använder den under kindbenen och ibland ett tunnt lager i mesta delen av ansiktet för ett fint skimmer.
 
Mascara - Mascara från Isadora. Denna mascaran är den enda bra jag har testat hittils och gör fransarna riktigt fina! Den är inte så dyr heller så det är ju ett plus! Rekommenderar verkligen denna mascara till dom som inte vill satsa på en 300-400 kronors mascara.
 
Mina borstar - Dom har jag också fått från Williams mamma och pappa och de är superbra! Puderborsten är perfekt och mjuk och en riktigt bra storlek! Pudret och solpudret ser mycket bättre ut med den här borsten än de andra borstarna jag har haft tidigare.
Den smala borsten använder jag för att applicera concealern och den är också väldigt bra! Helt som en vanlig concealer borste :)
 

Spanien shopping del 2

Min nya väska från Mango, så fin och riktigt praktisk! Var verkligen i behov av ny väska och denna var perfekt!
Världens skönaste mjukisshorts från Hollister. Blev mycket använda på resan och ska användas mera i sommar!
 
En BH och två par trosor från Hollister! Köpte dom eftersom att dom råkade vara på rea men dom är sjukt sköna och söta! :)
Köpte dom här läppglansen från varuhuset El Corte Ingles eftersom att de var så sjukt billiga! (23kr / 2.30€ ) Men de är förvånandsvärt bra! Jag brukar oftast använda den som är längre bak på bilden som ger en superfin färg och glans!
Köpte denna bath&shower cream från en affär som liknar KICKS och den var superbillig och luktar gudomligt!
Köpte även i samma affär två babylips. Tyckte de var riktigt bra i början men nu tycker jag inte att de är lika bra längre. Helt som vanliga läppbalsam men i olika färger.
 
Förlåt att det tog så länge för att få upp del 2! Har inte haft tid eller kommit ihåg att fota bilderna på mina saker! 
 

Ingen lugn fredag

Skalet jag fick hem från en av paketen jag har fått på sistone! Mitt skal från Caseapp! Är sjukt nöjd med det och rekommenderar verkligen det företaget!:)
Idag har jag haft en lite stressig dag och 6 timmar med jobb. Nu är jag äntligen hemma och har sjukt ont i fötterna och är supertrött. Blev även bedd om att jobba 4 timmar imorgon vilken tid som helst men får se om jag orkar göra det!

Nu resten av kvällen tänker jag verkligen ta det lungt och säkert ta ett skönt fotbad för mina sjuka fötter!
 Ha en kul fredagskväll!

Favoriter från topplistan

Klänning HÄR / Slip-in sneaker HÄR / Pumps HÄR / Jeans HÄR / Blus HÄR 
 
Blev genast kär i pumpsen när jag såg dom! Såå himla fina, speciellt för dom som tar studenten eller går ut skolan i år! :)
Sneakersen har jag spanat in en väldigt lång tid och funderat över. Leopard sneakers är ju såå snygga!

Första jobbdagen

Sitter nu i bilen påväg hem från första dagen av sommarjobbet med Emilia! Vi lyckades låsa ut oss på en innergård när vi skulle hem så det var ju riktigt smidigt av oss!
Får första dag var väldigt jobbig i början då vi bara hade teori i ca. 3 timmar men sedan fick vi börja stå i kassan och ta beställningar och det var riktigt kul! 
Det kommer nog ta en tid att lära sig hur maskinerna funkar och alla tiotals regler och saker att komma ihåg!
Har du något sommarjobb i år? 


Äppelpaj

Tänkte igen dela med mig av ett riktigt gott recept som jag lärde mig i skolan men har ändrat på lite själv!
Denna äppelpaj är superenkel att laga och riktigt god! Den har varit väldigt uppskattad av både familj och gäster!
 
Botten:
Jag använde mig av en färdigdeg för söta pajer till botten men det blir mycket godare ifall man gör en egen botten!
 
Fyllning:
1½ - 2 Äpplen
2msk socker
ca. 1 tsk kanel
 
''Dekoration'':
1 dl havregryn
½ - 1 dl vetemjöl
2 msk socker
50 g smör
 
Gör så här:
 
Lägg ugnen på 175 grader
 
1. Lämna upp botten för att tina eller tillaga din egna pajbotten för söta pajer. Tryck till pajbottnen i en liten form längs upp med kanterna och lägg den i ugnen i ca. 5-10 minuter.
 
2. Skala äpplen och skär dom i hälften och peta bort kärnorna. Skiva dom i sådana skivor som du själv önskar.
Lägg ut äpplen på pajbottnen så dom blir jämna och under varje lager så kan du strö på socker och kanel som du har blandat i en liten skål.
 
3. När du har placerat alla äpplen på pajformen och hällt på allt socker och kanel så ska du blanda havregrynen, vetemjölet, socker och smöret i en skål. När det ser ut ungefär som på bilden ovanför så kan du hälla det över pajen och fylla alla mellanrum mellan äpplen.
 
4. Lägg in pajen i ugnen och låt den vara där i 20-25 minuter. Serveras med lättvispad vaniljsås eller grädde eller glass.
 
Skulle egentligen ha fotat steg för steg pajlagningen men glömde helt bort det när jag väl hade börjat med pajen!

2 hemmagjorda hårinpackningar

Hårmask nummmer 1:
1 mogen avokado
½ dl mjölk
1 msk olivolja
 
Hur?
Mosa avokadon jämt till en smet som är utan klumpar.
Häll i mjölken och oljan och rör om ordentligt.
Applicera i håret och låt sitta kvar i 15 minuter.
 
Varför?
Denna hårmask hjälper att bota livlöst och torrt hår.
Den återfuktar och livar upp ditt hår!
 
Hårmask nummer 2:
2 övermogna bananer
1 msk honung
1 msk olivolja
1 msk kokosolja
 
Hur?
Mosa bananerna jämt till en smet utan klumpar.
Häll i oljorna och honungen och rör om ordentligt.
Applicera i håret och låt sitta kvar i minst 5 minuter.
 
Varför?
Denna hårmask hjälper att stärka och återfukta håret.
Den motverkar kluvna toppar och får håret att må mycket bättre!
 

Hur min eftermiddag och kväll har sett ut

Idag har jag varit och funderat på ny bil med mamma och vi hittade två som vi tyckte om!
Har också varit med William och hämtat take-away och det var sååå gott!
Nu har vi på kvällen bara städat hemma hos mig och nu tar vi en liten paus och ser på The Social Network.
Sedan kommer vi säkert städa lite mera och se något avsnitt av någon serie.
 

Min onsdag hittils

Försökte lacka mina naglar efter ungefär 2-3 års paus från nagellack och man ser ju på resultatet att det var väldigt länge sedan sist... haha!
 
Idag vaknade jag 11-12 tiden hos William och det var sjukt skönt att få sova ut! 
Har inga sommarjobb idag så ska antagligen åka hem när William börjar jobba om inte jag hittar på något annat! Nu ska vi fara till nått café och äta nått om vi hinner.
 
Känns så sjukt skönt men orealistiskt att det är sommarlov! Såå skönt att få stanna uppe hur länge man vill och sova ut så länge man vill! 
Har suttit och skrattat hela morgonen/eftermiddagen till denna fjant som har luggit på golvet och sett rolig ut!

Senaste från instagram

Som man kanske ser innehåller min instagram i största del bilder på mig och mat...
 
Följ mig gärna på instagram så följer jag tillbaka
Min instagram heter @itsettabitch
 

En lite annorlunda tisdag

Idag vaknade jag klockan 11 tiden och kollade ett avsnitt Desperate Housewives och gick sedan ut och solade en timme. Efter det for jag på första dagen på det riktiga sommarjobbet där vi talade om olika hälsosaker osv och fick jobbkläderna och fick veta allmänna saker. Första riktiga jobbdagen har jag på torsdag eftermiddag/kväll med Emilia!
Efter att jag var klar for jag och provkörde bilar med mamma och min bror och så körde vi till Dallas Pizza Palazzo och åt pizza och jag åt en pannpizza som smakade lite konstigt faktiskt.
Nu har jag kommit hem och fått ett riktigt roligt paket i postlådan som jag kommer visa upp när jag har tid!

That Awkward Moment

Detta är en film som jag såg på söndag tillsammans med William och mamma! Vi fick alla väldigt goda skratt och den var sjukt bra! Bättre än jag hade förväntat mig från början av filmen! Titeln passar väldigt bra in i vissa scener i filmen...
Stort plus dessutom till att Zac Efron var huvudpersonen, riktig ögongodis genom filmen!
Jag som älskar komedier så älskade verkligen denna film och är lätt en av mina nya favoritkomedier!
Rekommenderas!

Ännu en sommar-outfit

 
Untitled #11

Untitled #11 by henriettanylund featuring hermes handbags
 
Som man kanske har märkt på sistone så har jag suttit och klurat ihop mest sommaroutfits, men tycker mest om att göra dom eftersom att de blir så simpla och fina! Och vem älskar inte sommaren? 
Brukar oftast sitta och göra flera på en gång men blir bara nöjd med vissa, och denna är en av de som jag har blivit nöjdare med än dom andra!
Skulle du ha på dig detta i sommar?

Sötaste katten Snolle

Världens sötaste och mysigaste och fluffigaste katt som finns! 

Överraskningsfest

En supergod kyckling wok med äggnudlar jag gjorde till mig och William igår!
Tidigare idag på Ebbas överraskningsfest!
Idag har jag inte gjort så mycket specielt.Har tvättat lite fönster med William och varit med på Ebbas överraskningsfest. Efter det for jag med Linda till det nya subway och det var faktiskt godare än på dom andra ställen här i Vasa men personalen yrade på helt sjukt mycket och lagade fel ingredienser i min sub...
Ikväll har jag som vanligt inga planer så får se vad som händer! :)
Ha en bra vecka!
 



Två till från skolavslutningen

Jag står nästlängst till vänster!
Jag längst till vänster!
 
Två bilder lånade från Mia Lehtonens blogg! jag med mina fina flickkompisar (minus Elsa&Amanda) som jag gick i skolan med dom här 3 åren! :)

En bra första dag av sommarlovet

Sitter just nu och smaskar i mig av favoritsmaken från ben&jerry's!
Har precis lagat egenlagade hamburgare till familjen och gud så gott det blev! Har värsta matkoman nu eftersom jag åt så mycket, haha :( 
På morgonen vaknade jag hos William ensam eftersom han hade åkt iväg mot Laihia för att hämta en ny lättviktare. Steg upp klockan 12 tiden och hämtade Linda och for till Mcdonalds och hämtade mat och satte oss vid Hoviska och åt och sedan kom Sara dit.
Snart ska jag börja dra mig mot Gamla Vasa för att träffa Emma, Linda och Sara hos Sara :) 
Har inga planer för kvällen annars så det ser vi senare! 
Ha en trevlig söndag!

Ett bra slut på en skolavslutning

Ska precis börja vakna till lite men ska antagligen sova en blund till eftersom att jag gick och lade mig 2 tiden inatt!
Igår hade jag och William inga planer alls att fira skolavslutningen men det slutade med att vi ringde runt lite och kom hastigt på att åka 30-40 km med mopedbil på en grusväg från helvete till en villa! 
Kvällen slutade riktigt bra och skulle säkert inte ha kunnat ha haft en bättre avslutning på nian trots att jag inte firade den med personerna jag gick i samma skola med! 
Vad ska ni göra när ni går ut grundskolan?

En 17 årig finlandssvensk flicka med stora drömmar som studerar andra året till frisör!

Häng med här i bloggen i min vardag och sånt jag håller varmt om hjärtat! Jag har ett stort intresse för skönhet och mode så det bjuds det på en del här. Försöker även inspirera och komma med oilka tips.

Hoppas du hittar något intressant att läsa!