Tips på 5 parfymer

 
parfymtips

Skrev ju för inte så länge sedan ett inlägg om mina favoritparfymer som jag äger själv och nu tänkte jag tips lite andra underbara parfymer! Såna som jag inte äger och en som jag själv äger! :)
 
1. Chanel, Chance - Detta är verkligen den bästa parfymen som finns! Älskar den, detta är min overall favoritparfym fastän jag aldrig säker själv kommer att äga den med tanke på priset!
 
2. Juicy Couture, Viva la Juicy - Denna är ganska populär och det kan man förstå! Den doftar riktigt gott och flickigt och har en supersöt flaska! :)
 
3. Marc Jacobs, Daisy - Denna parfym liknar Chaneln ganska mycket, men till ett lite förmånligare pris!  Doftar inte lika sött som Chaneln men doftar fortfarande suuupergott!
 
4. Clean, Warm Cotton / Shower Fresh - Superfräscha och clean parfymer! Dessa doftar faktiskt exakt som de lovar att de ska! Warm Cotton doftar exakt som en bommulls tröja som precis kommit ut från torktumlaren och Shower Fresh doftar helt som om man skulle ha kommit ur duschen!
 
5. Moschino, Pink Bouquet - Äger faktiskt denna själv och har redan tipsat om den men tycker om den så mycket så tipsar om den här igen! :) Denna luktar riktigt sött och flickigt och har en liten och söt flaska! Brukar inte använda den allt för ofta då jag aldrig vill att den ska ta slut! :)
 


V I L M A L A ♔    •  

åhh clean är bäst <3

V I L M A L A ♔    •  

åhh clean är bäst <3

Anonym    •  

Älskar juicy coutures parfymer! :)

milina.blogg.se    •  

bra tips :)

Åsa    •  

Bra tips!

Sv: Tack!
Kram

Anonym    •  

Riktigt bra tips!

Frida    •  

clean luktar så gott!

SV; ja det var det verkligen ;)










Kom ihåg mig?
En 17 årig finlandssvensk flicka med stora drömmar som studerar andra året till frisör!

Häng med här i bloggen i min vardag och sånt jag håller varmt om hjärtat! Jag har ett stort intresse för skönhet och mode så det bjuds det på en del här. Försöker även inspirera och komma med oilka tips.

Hoppas du hittar något intressant att läsa!