tips på serier

 
 
Revenge - En av mina stora favoritserier, så spännande och man vill bara själv krossa alla människor som har gjort fel av denna serien! Denna serien har faktiskt gjort mig mycket starkare i mig själv.
 
Breaking Bad - En lite annorlunda serie som jag aldrig trodde jag skulle gilla så mycket som jag gjorde! Såg ut alla säsonger på kanske 1 månad! mycket mer annorlunda än flesta serierna. väldigt beroendeframkallande!
 
Ravenswood & The Originals - Om man brukar se på PLL och TVD är dessa perfekt! båda är spin-off serier av PLL och TVD och man får veta massor av nytt fakta och spännande saker!
 
Ghost Whisperer - En väldigt bra serie som man kan se på ifall man inte har nått annat att se på! Tycker annars den är väldigt bra då man kommer in i den! Om man är lika rädd som jag på kvällarna ska man inte se den då haha
 
The Mentalist - De flesta tycker inte om denna serien men jag och William var förr helt besatta av den haha! Så spännande, olika mord och liknande och eviga jakten på Red John. Väldigt bra och spännande enligt mig! 
 
Desperate Housewives - En väääldigt dramatisk och flickig serie. Har sett den för ca. 2 år sedan men planerar att se om den! Mycket drama som sagt och de är ju hemmafruar som har sina personligheter!
 
Och sen såklart bortsett från dessa serier finns det ju en massa andra serier som är riktigt bra som t.ex. PLL och TVD! valde dock att inte nämna dom eftersom jag tror att dom flesta redan har sett dom! 
 
 


Emilia Sjödin    •  

vad roligt! Jag har lagt till dig nu :) Säg till när även du lagt till mig :) Ha en bra dag

Alexia    •  

Åh breaking bad är grym!!
Svar: Ja jag ska äta tabletter först med exakt samma hormoner som i en p-stav så jag får se först att min kropp klarar det liksom, det är ju inte alla som gör det, som din kompis! :) Hoppas verkligen på att jag hittar nått som funkar snart, jobbigt när det aldrig blir bra liksom.

VICTORIA    •  

bloglovinbyte? :)

Sofia    •  

SV: Jag tycker att det är grymt bra än så länge :D

PINKPIERCINGS.se    •  

svar: jag mår dåligt innerst inne hela tiden :/ Ja du ska vara glad att du har honom!

Johanna - A dream as a model ♥    •  

Åh kul med tips :D Ska nog testa se Ghost Whisperer :)

ll    •  

bra serier

♫♪ sandra    •  

ser inte på nån av dom ^^

madeleine    •  

desperate housewives är verkligen den bästa serien som gjorts! jag har kollat sen 2008, & då var jag 13 år ahah. sen dess har jag kollat om & om & om igen.

VERONICA - modeblogg    •  

Detta var verkligen ett inlägg för mig, fyllt med grymma tips ju! :) Gud så bra tjejen, detta gillas! Kramkram.

Anita    •  

Kul med tips :-)










Kom ihåg mig?
En 17 årig finlandssvensk flicka med stora drömmar som studerar andra året till frisör!

Häng med här i bloggen i min vardag och sånt jag håller varmt om hjärtat! Jag har ett stort intresse för skönhet och mode så det bjuds det på en del här. Försöker även inspirera och komma med oilka tips.

Hoppas du hittar något intressant att läsa!