blod överallt

Dagen har inte börjat så himla bra för mej idag. Ligger i sängen och känner blodsmak i munnen och sedan mitt i allt så känner jag munnen fyllas med blod och blir tvungen att springa till badrummet. Var skiträdd vad som hade hänt då jag till slut började blöda från näsan och munnen så jag skakade i kanske en 30 minuter. det var hemskt!

Glöm inte att delta i dagens blogg! vinnaren presenteras ikväll.
LÄNK: http://ettass.blogg.se/2011/december/dagens-blogg.html#comment


En blogg om Kevin    •  

Jag brukar blöda från både näsa och mun när jag blöder näsblod. Förstår att du blev rädd om det aldrig hänt tidigare. :)

En blogg om Kevin    •  

Ja usch. Det är inte roligt. Jag brukar sova och vakna av att jag är "snorig" och då är det ju näsblod istället :p Men det ska tydligen vara "bra" att blöda näsblod enligt läkarna :)

En blogg om Kevin    •  

Haha Ska och ska, det är väl fråga om vad man är för person :P Men man ska tydligen minska chansen för blodpropp i hjärnan om man kan blöda näsblod. Och bara en sån sak måste ju vara bra :p










Kom ihåg mig?
En 17 årig finlandssvensk flicka med stora drömmar som studerar andra året till frisör!

Häng med här i bloggen i min vardag och sånt jag håller varmt om hjärtat! Jag har ett stort intresse för skönhet och mode så det bjuds det på en del här. Försöker även inspirera och komma med oilka tips.

Hoppas du hittar något intressant att läsa!