Julpaket

De senaste dagarna har jag paketerat in julpaket av Sebastians produkter de ska sälja till specialpris. Det var många paket sammanlagt, men det var kul att pyssla lite och använda sin kreativitet!
jag har också fixat nya ben till sofforna i salongen. Benen var mörkbruna tidigare men med dc-fix tejp fick vi fixat nya och vita ben som ser så mycket bättre ut! 
 
Idag har jag även slingat utväxten på Merja snabbt, hjälpt till att föna kunder och färgat en kund med Merja. Det var kul att ha något att göra trots att jag inte hade någon egen kund idag! På måndag har jag igen en permanentkund, men jag är inte lika nervös denna gång som förra! 
 
 
Allt | | En kommentar |

Sinettförlängningar

Jag började veckan med att dammsuga och tvätta golvet i hela salongen och sedan kom en kund som skulle ta bort sina sinettförlängningar. Det var som en mardröm att ta bort dom då håret hade blivit som en enda rasta i hårbottnen vid ossipitalbenet. Hon hade själv cirka 10cm långt hår och rakat på sidorna. Det var första gången som jag tog bort sinetter och det var verkligen mycket jobbigare än vad jag hade tänkt mg. Jag har ont i hela höger arm och hand nu efteråt! 
 
Senare kom William och klippte sig och resultatet ser du ovanför! Efter det väntade vi på Ninas kund som aldrig kom så då beslöt vi oss för att färga hennes hår. Så jag lade i en rotfärg, klippte hennes undercut och lade elumen i längderna. Så kul att jag fick mycket arbeten under dagen så jag hade något att göra!
 
Allt | | En kommentar |

Vecka 45

Under denna vecka hade salongen två prao elever från BGS. Ena av dom var Ninas syster. På torsdag kom jag före  skolan och färgade håret på båda vilket var kul. 
 
Flickan med ljusare hår hade helt ofärgat hår och ville ha lite slingaktig balayage som inte började så högt upp och då slingade jag med frihandsteknik med Wellas Freelights. Freelights blonderingen var så sjukt bra och jag kommer absolut att använda det flera gånger i framtiden, ny favorit! Jag klippte även ca. 2 cm av hennes hår.
 
Flickan till höger hade Nina slingat håret på och slingorna hade lämnat en aning orangea och lite för ljusa så då satte vi på en Illumina färg i 7/8 mörkhetsläge. Resultatet blev jämnare, kallare och fräschare!
 
Båda flickorna var väldigt nöjda och glada med sitt nya hår!
Allt | | Kommentera |
Upp