Presentation av Studios

Under min sista IA period inom ''frisör''ämnen är jag vid salongen Studios som ligger vid Rådhusgatan 21 i Centrum av Vasa. I salongen jobbar det tre firsörer, Eija som är grundaren och hennes dotter Sofia och även Sanna. Salongen har funnits i över 30 år och snart kommer salongen att flyttas till Vikinga. I salongen görs det alla vanliga hårtjänster men även makeup och fransförlängningar.
 
De har väldigt mycket produkter i lager och i hyllorna i salongen. De har även väldigt mycket färger och har två olika lager för alla färger. De använder Wellas och Sassoons färger huvudsakligen och det känns säkert då jag har arbetat på varje IA plats med Wellas färger. De satsar mest på att sälja Sebastians hårprodukter åt kunder men de har även en del SP, Colorgloss, Nioxin och Wella elements produkter.
 
De var väldigt öppna och välkomnande när jag kom hit på praktik och jag fick genast börja på och arbeta och lära mig nya saker vilket var superkul. Denna salongen är på många sätt annorlunda än de andra salongerna jag har varit hos. De har alltid helsvarta kläder, så det får jag skaffa mer av då jag knappt äger några svarta plagg. Jag behöver inte ha något annat än mina egna saxar med då jag får låna alla kammar och borstar härifrån.
 
Jag blev även erbjuden jobb här under min andra dag vilket var otroligt roligt! Jag kommer högst antagligen att jobba här redan i april en vecka och sedan när jag blir klar jobba med timlön här. Det känns väldigt skönt att veta lite mer vad man gör då man blir klar nu, och jag hoppas att jag kommer trivas så bra så att jag vill stanna och jobba här!
Allt | |
#1 - - Anonym:

Härligt Henrietta, grattis!😃 Roligt att höra att du är på gång på båda ställen. /a-c

Upp