Massor av kunder

 
 
Nu känner man att julrushen har börjat då man har nästan fullbokat varje dag! Men det är kul så har man något att göra + man lär sig så mycket! Här är några av kunderna denna vecka:
Min favorit förändring denna vecka! Jag gjorde rotslingor + hela tunna slingor i hela håret med blondor pulver med 4% i början och senare både 4% och 6%. Vid tvättstället lät jag en glossing 10/69 vara på i ca 10 min så det blev ett mycket ljusare och kallare resultat och några cm kortare!
En mörkare rot, glans och en jämnare nyans i längderna och en ny frisyr fick denna kund! Hon var trött på den långa pagen och ville hellre ha en lite rakare page, och det fick det bli! Bilden ger ingen rättvisa, det såg sååå snyggt ut när jag tog bort kappan, hon passade sjukt bra i den nya klippningen!
 
Slingor och en liite kallare nyans än tidigare. Denna kunden har haft orange hår i flera år så det är verkligen svårt att få håret kallt, men det är ett projekt vi håller på med nu! Nu skulle det vara perfekt att lägga Illumina som lättfärg i hela håret torrt för att få det riktigt glansigt och kallt, men det hade vi tyvärr inte tid för. 
Allt | |
Upp