Hårklipp yrkesprov

 
FÖRE.
KLIPPNING. Efter detta fönade jag håret och putsade upp topparna lite mera och klippte upp topparna lite.
UPPKLIPPNING AV TOPPARNA LITE.
FÖRE UTMJUKNING.
EFTER. 
Här hann jag redan böja topparna lite inåt som finish, så håret ser lite ''ojämt'' ut. Det syns inte efter utjämningen exakt var uppklippningen är om man inte går in med kammen och ser, men det gjorde vädligt mycket till helheten och håret ser lite rundare ut och lättare ut i topparna.
 
Produkter som jag använde: Till vårbehandlingen använde jag en inpackning från Wella SP med Volume droppar (en halv burk). Jag lät masken vara i ca. 10 minuter och under tiden gav jag massage.
Före föningen använde jag Wella SP Luxeoil och Wella Elements balsamspray. I roten använde jag även Wella Eimi body crafter för att hennes hår är så tungt så det skulle ge lite lite volym till henne under föningen. 
 
Jag tyckte att både vårdbehandlingen och klippningen gick bra. Det känns som att jag kan klippa damhår (speciellt långa) väldigt bra nu då allt går enligt rutin och mycket snabbare än tidigare. Det var lite svårare med uppklippningen vid topparna då jag inte tidigare har prövat på det, men Nina sa några bra tips på hur jag kan klippa så det gick väldigt bra! Mamma blev också väldigt nöjd med sitt nya, fräscha och friska hår!
Allt | |
Upp