Några saker om mig

1. Jag har sett typ alla komedier. Komedier är bästa filmgenren enligt mig och är ganska så säker på att jag har sett alla sevärda komedier redan, så därför har jag börjat droga serier istället!
 
2. Jag får panik om jag inte har pengar. Jag har alltid åtminstone 10 eller 20 €. Får annars typ panik ifall jag mittiallt måste köpa nått men inte har pengar. Har alltid haft pengar sedan flera år tillbaka.
 
3. Jag är väääldigt envis. Det går verkligen inte att argumentera med mig, du kommer högst antagligen att förlora. Är envis över allt typ, ganska mycket också!
 
4. Jag har nyligen väckt en stor passion för kläder. Har alltid tyckt om kläder och så men har ganska nyligen börjat tänka mer på det och accessoarer och olika skor och mönster osv!
 
5. Jag är ett litet kontrollfreak. Jag tycker om att ha mina veckor planerade och tycker inte alls om att lämnas utanför i någon planering, vill vara med haha!
 
6. Jag har haft många hobbyer. Har testat på bl.a. fotboll, dans, pianolektioner och ridning. Ridning höll jag på med i flera år men det var nog inget för mig. Gillade att rida fort i liten ålder så ramlade av många gånger och då orkade jag inte längre!
 
7. Älskar skönhets- och bakningsbloggar!  Kan sitta och bläddra igenom alla kategorier och inlägg på skönhets och baknings/matlagningsbloggar, tycker det är sjukt intressant!
 
 
En sak jag blir också sjukt störd på är att då folk kommenterar t.ex. om vad man har gjort den dagen eller vad man har för planer när det står i inlägget. Jag menar, om du ska fråga något som kan stå i inlägget läs det helst först :) Jag läser iallafall inläggen före jag kommenterar!


Veroniika    •  

Är som dig! Börjat intressera mig mer för kläder på sistone så på den punkten känner ja igen mig ^^
Godmorgon! Sen morgon haha :)

Svar: Åh vad kul :D
Henrietta Nylund

LIL' BABUSTYLE - Photographer with big dreams    •  

Kul att veta mer om dig! :) Jag älskar också komedier! :D

lovisa    •  

sv: jaa man behöver skämma bort sig själv med lite sånt ibland ;) haha kan också stirra mig blind på skönhets och bakbloggar, tiden bara rinner iväg:P

lovisa    •  

sv: jaa man behöver skämma bort sig själv med lite sånt ibland ;) haha kan också stirra mig blind på skönhets och bakbloggar, tiden bara rinner iväg:P

NICOLE    •  

Kul att läsa lite om dig! :)

SV Ja det är verkligen SÅÅ gott :) Mums.

Nathalie Tegelstam    •  

Roligt att få veta mer om dig, tycker det alltid är intressant att läsa liknande inlägg :) kramkram

Veroniika    •  

Åh tack!! :D haha inte klippt det på över ett år ^^

milina.blogg.se    •  

Kul inlägg!

Kristina ►ll    •  

Om du gillar komedier tycker jag att du ska se Vänner!! Bästa serien! :)

Svar: har hört att den är bra! :D
Henrietta Nylund

Anonym    •  

kul att veta mer om dig tjejen!










Kom ihåg mig?
En 17 årig finlandssvensk flicka med stora drömmar som studerar andra året till frisör!

Häng med här i bloggen i min vardag och sånt jag håller varmt om hjärtat! Jag har ett stort intresse för skönhet och mode så det bjuds det på en del här. Försöker även inspirera och komma med oilka tips.

Hoppas du hittar något intressant att läsa!