En sak jag aldrig kommer förstå

Är hur folk kan vara så himla hemska mot varann ibland?
Det är helt sjukt. Folk som man kanske trodde att var en av ens närmaste vänner talar skit om dig till sina andra kompisar, strular med din pojkvän eller ditt ex eller ja, you name it! 
Det behöver inte bara ha med tjejdrama och sex och kärlek att göra, men egentligen vad som helst! Folk hänger ut varann på internet för något smått, mobbar varann, säger saker som sårar folk, försöker trycka ner folk och verka skitcoola för att dom gör det, tala skit om någon bakom ryggen, och listan fortsätter oändligt!
 
Jag har varit på den här jorden i 15 ynka år och jag har redan gett upp på mänskligheten. Folk är så himla vidriga mot varann så att det är inte sant! Man ser/hör dagligen om ungdomar som skadar sig själv eller till och med gör självmord för att kanske något av det jag nämnde har hänt dom och gått alldeles för långt.
 
Folk kan säga saker rakt i ansiktet eller anonymt via internet som de tror att inte tar sjukt för den personen det riktar sig mot, fastän det egentligen gör det! T.ex. att man klagar på någons vikt, smal eller fet, det tar lika ont!
Man behöver ju inte heller inte veta att andra personen kommer ta illa upp, vissa mår ju själv uppenbarligen dåligt eller har ett dåligt självförtroende/självkänsla och mår bättre av att trycka ner folk.
 
Jag talar inte bara för mig själv här, jag har endast själv varit med om de ''småa sakerna'' fastän de har tagit sååå hårt på mig. Jag tycker att alla borde sluta hata varann och lära sig vara snälla och ärliga, så svårt är väl det inte?


julia    •  

KIKA IN MIN BLOPPIS

LIL' BABUSTYLE - Photographer with big dreams    •  

Bra skrivet! Håller helt med dig! Helt sjukt hur mycket hat mänskligheten sprider genom sånt här...

bella    •  

det kommer nya svar i ett inlägg snart! :)
kram

V I L M A L A ♔    •  

Människor är tyvärr inte alltid goda och tänker igenom vad det säger. Blir också helt förvånad och ledsen att det ska vara så :c

Ida Lindborg ♡    •  

Håller med dig :/

Sv: Vad roligt att du är med och tävlar, lycka till!♥ Kram

Tea    •  

Jättebra skrivet, håller med dig!!

milina.blogg.se    •  

håller med till tusen!

WWW.GOTTISH.SE    •  

extremt fin blogg!

Svar: Tack så mycket! :)
Henrietta Nylund

VERONICA - modeblogg    •  

Så fint inlägg! :) Riktigt fint skrivet, och så sant!! Ha en underbar söndag, kramar på dig!

Hanna    •  

Du har så rätt!
Har du lust att göra ett bloglovinbyte? :)

Hanna    •  

Jag följer dig nu :)

Svar: okej! så kul! :)
Henrietta Nylund










Kom ihåg mig?
En 17 årig finlandssvensk flicka med stora drömmar som studerar andra året till frisör!

Häng med här i bloggen i min vardag och sånt jag håller varmt om hjärtat! Jag har ett stort intresse för skönhet och mode så det bjuds det på en del här. Försöker även inspirera och komma med oilka tips.

Hoppas du hittar något intressant att läsa!