Sista veckan på Studios och vecka 13 vid Voga

Rotslingor med blondor och 4% och till slut en 10/69 glossing på! Både jag och kunden blev nöjda :) blev extra glad då hon lade upp på sin instagram bild där hon hade taggat min hårinstagram (@henriettashair) och flera av hennes vänner kommenterade att det är fint! 
 
Slingning, glossing och klippning. glömde tyvärr före bilden men hon hade väldigt varmt och mycket mörkare hår då hon kom in. Vi lade mycket väldigt tunna slingor i hela håret och jag var försiktig vid beningen då hon inte ville ha tydliga slingränder där. både hon och jag blev riktigt nöjda! :)
 
Det var två av mina jobb jag gjorde under sista veckan hos Studios. Denna veckan på VOGA har vi redan valt ut med praktikant Heidi tillsammans några outfits till ett Minun/Min samarbete som vi ska fota imorgon tillsammans. På kvällen ska vi på föreläsning med VOGA för 45 personer för sjukhuspersonal. på torsdag ska vi ha föreläsning i Novia för några studeranden och fota samarbetet med bloggaren/personliga tränaren Aino Rouhiainen och på fredag har vi planeringsfrukost på morgonen. Ett ganska fullspäckat schema men det är kul! 
 
 
Allt | |
Upp