Checkar in

Nu är den härliga och väldigt roliga vårbalen slut och snart lider också nian mot ett slut! Kommer verkligen sakna alla vänner som jag fått i högstadiet men det kommer ändå vara skönt att komma till en helt ny skola med helt nya människor! Ser verkligen fram emot att göra något mera praktiskt i min vardag i framtiden :)
Kommer lägga upp bilder från vårbalen och hur jag såg ut imorgon eftersom jag ska lägga mig nu, så kika in imorgon på eftermiddagen så borde ett inlägg komma upp!
Vill även tacka för alla fina kommentarer jag fått under balens gång och har fått nytt besökarrekord idag också! väldigt kul! :) tack så mycket, god natt på er! 


LIL' BABUSTYLE - Photographer with big dreams    •  

Kul med bal! Själv gillade jag inte min bal, men det beror nog också på att jag inte gillade skolan. Men sånt händer typ en gång om året, så lika bra att passa på att gå dit då. :) Kul med besöksrekord!

SvaR: Tack så mycket! Kul att du gillar den! :)

milina.blogg.se    •  

kul att du ser framemot att börja i en ny skola! det gjorde inte jag ;)

Josephine    •  

Sv; Tusen tack! :)










Kom ihåg mig?
En 17 årig finlandssvensk flicka med stora drömmar som studerar andra året till frisör!

Häng med här i bloggen i min vardag och sånt jag håller varmt om hjärtat! Jag har ett stort intresse för skönhet och mode så det bjuds det på en del här. Försöker även inspirera och komma med oilka tips.

Hoppas du hittar något intressant att läsa!